IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ех, синко .... откъде започнахме и къде отидохме?

Опитай се да разбираш какво пише в един текст преди да започнеш да отговаряш насреща първосигнално.

П.П. Относно школи, деления на столица-провинция и прочие, никой не ме е питал какво мисля, за да се обаждам.

Факт е, че Чорбата е направила най-успешните трансфери зад граница и е изкарала най-добрите футбалери през годините. Защо тогава са можели, а сега се гърчат и аз не знам, но ще е тъпо да ги закрият от инат и омраза.

После в близките 100-150 години няма да успеете да направите подобни клубни и национални успехи, дори да преместите Парламента в Разград и Киро Гела да ръси милиарди от данъкоплатците.

Очертава се като болен мозък момчето и комплексарче, иначе нямаше да се излага с напъните за "национални каузи", тръгнали от Разград. Моя милост е възпитан и няма да му слезе на селското ниво, но има клубове, които не са толкова търпеливи като мен и директно му казаха някои неща, които той трудно ще асимилира ( визирам Литекс ).
    мда ...................... киро гела е виновен, че ще закрият цецка ; той е виновен, че 7 мача не вкарвате гол...

имам два въпроса към теб:

1, кои футболисти продаде цецка минали през децата, юношите и младежките формации на клуба?

2, каква е причината да си фен на кака цецка?

искам точни отговори без хънта-мънта и други лакърдии които обикновенно чета от теб
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Да не забравяме Любо Супен и нещата, които каза в прав текст. Когато някой тръгне да купува по всички вериги от съдии, през разпространение до федерации - после не се чудете, че оня ял баница, па вие сте му я дали.

Киро Параходов ( затрилият целия български флот за скрап ) - ще затрие и футбола в БГ, а после се чудете как стана. Любо Супен бил чорбар и не го чухте, ФК Лесна и Чорбата са подложени на пълен геноцид да им се изтрие историята, защото "националната" кауза трябва да започне от Разград, а вече и Литекс изреваха, които са от малкото обезпечени финансово отбори у нас и са абсолютно независими към момента.

П.П. Ако си забелязал в УСА, подобни мишоци, които се опитват да направят олигопол в една сфера, после получават присъди по над 100 години за затворите. И влизат вътре със съучастниците си по веригата.

Не е проблема в 3-4-5 купешки титли, купи и сие ... - въпрос е, че после футбол в БГ няма да никне никъде и ще ви трябват десетилетия докато се възстановят отново школите и белким видим новия Бербатов.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
        май не си чувал, че е "по добре пръв на село, вместо последен в града"

май не си чувал колко големи таланти се затриха в двата "гранда"

май не си чувал, че коли и облаги даваха не само у шопско, а и в провинцията

май не си живял в онези години за които се опитваш да пишеш
        Ех, синко .... откъде започнахме и къде отидохме?

Опитай се да разбираш какво пише в един текст преди да започнеш да отговаряш насреща първосигнално.

П.П. Относно школи, деления на столица-провинция и прочие, никой не ме е питал какво мисля, за да се обаждам.

Факт е, че Чорбата е направила най-успешните трансфери зад граница и е изкарала най-добрите футбалери през годините. Защо тогава са можели, а сега се гърчат и аз не знам, но ще е тъпо да ги закрият от инат и омраза.

После в близките 100-150 години няма да успеете да направите подобни клубни и национални успехи, дори да преместите Парламента в Разград и Киро Гела да ръси милиарди от данъкоплатците.

Очертава се като болен мозък момчето и комплексарче, иначе нямаше да се излага с напъните за "национални каузи", тръгнали от Разград. Моя милост е възпитан и няма да му слезе на селското ниво, но има клубове, които не са толкова търпеливи като мен и директно му казаха някои неща, които той трудно ще асимилира ( визирам Литекс ).

Коментар

Ти не ме разбра, ама си младо момче - нормално.

Твърдиш, че Байерн изкупувал немските национали, а нашите били за без пари. И ти давам пример, че във времена, когато всеки българин трябваше да чака по 15 години за автомобил от руски клас - те се трепят със западен такъв и то без да чакат, за да го придобият

Сиренето винаги си е било с пари/привилегии и т.н.

П.П. Недей, че ще ме просължиш как чорбата и говедцата изудвали футбалерите от БГ да отидат при тях, защото е било обратното.

Цяло БГ се е избивало да отиде там по много причини
          май не си чувал, че е "по добре пръв на село, вместо последен в града"

май не си чувал колко големи таланти се затриха в двата "гранда"

май не си чувал, че коли и облаги даваха не само у шопско, а и в провинцията

май не си живял в онези години за които се опитваш да пишеш

Коментар

и трактор да бяха карали като им е писано, че дните на земята са им свършили няма значение...

в голяма грешка си, ако си мислиш, че мечтата на всички българи е да станат столичани
            Ти не ме разбра, ама си младо момче - нормално.

Твърдиш, че Байерн изкупувал немските национали, а нашите били за без пари. И ти давам пример, че във времена, когато всеки българин трябваше да чака по 15 години за автомобил от руски клас - те се трепят със западен такъв и то без да чакат, за да го придобият

Сиренето винаги си е било с пари/привилегии и т.н.

П.П. Недей, че ще ме просължиш как чорбата и говедцата изудвали футбалерите от БГ да отидат при тях, защото е било обратното.

Цяло БГ се е избивало да отиде там по много причини
            Last edited by marandi; 22.04.2015, 01:32.

Коментар

Бе, Гунди и Котков не са карали Ладичка, ама щом казваш, че не им плащано - няма да те разубеждавам
              и трактор да бяха карали като им е писано, че дните на земята са им свършили няма значение...

в голяма грешка си, ако си мислиш, че мечтата на всички българи е да станат столичани

Коментар

бахрейнци си плащат за да взимат най-доброто в немско (понякога е достатъчно като обещаят висока заплата която никой друг клуб не може да си позволи), а цецка и лецка обираха всичко по партийна линия в името на народа

Бе, Гунди и Котков не са карали Ладичка, ама щом казваш, че не им плащано - няма да те разубеждавам

Коментар

• 53-та минута слагам 6 евро на коеф. 4,50 , че няма да има повече голове на стадиона на мюмюните ...................... (ако няма гол ще взема 20 евро)

Коментар

Дали?

Байерн Мюнхен не е ли националния отбор на Гермния, че плюеш чорбата, че играела с националите? Ърмм ...?
                    бахрейнци си плащат за да взимат най-доброто в немско (понякога е достатъчно като обещаят висока заплата която никой друг клуб не може да си позволи), а цецка и лецка обираха всичко по партийна линия в името на народа

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Объркал си се.
                      да

ние като бихме байерн в пловдив беше на реванша през 1984 не ни стигна един гол за да ги отстраним

4-1 на олимпийския стадион и 2-0 на реванша като към края на мача не ни дадоха дузпа и една града ги спаси, а и Пашата искаше да прекара топката между краката на пфаф

Коментар

той реванша беше в шопия

да те ева в цесекаря
                        Дали?

ЦСКА - Байерн Мюнхен 4 : 3
                        7 април 1982 г. – 1/2 финал

Реванш 4:0
                        -----------------

Ама ти не си чорбарче и ти е простено. Ето, да си гледкаш, че не е случайност:

ЦСКА – Борусия (Дортмунд) 4:2
                        24 ноември 1965 г.– 1/8 финал

ЦСКА – Байерн (Мюнхен) 2:1
                        20 март 1974 г. – 1/4 финал

ЦСКА - Байерн Мюнхен 0 : 3
                        6 ноември 1990 г. - 1/8 финал

ЦСКА - Хамбургер (Германия) 0 : 1
                        20 октомври 2005 г. - груповата фаза на УЕФА
                        -----------------------------

П.П. С немските отбори ни е малко зле статс-а, ама ги мачкаме доволно.

Байерн Мюнхен не е ли националния отбор на Гермния, че плюеш чорбата, че играела с националите? Ърмм ...?
                        Last edited by marandi; 21.04.2015, 23:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Объркал си се.
                          Човешко е!!!

Коментар

той реванша беше в шопия

да те ева в цесекаря
                            Объркал си се.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Дааа,ама и Гунди игра известно време в Ботев!!!
                              там стана футболист ................. покрай чико и тумби

Коментар

Вярно убиха ни с 4-ка на зероу, ама и ние им нахакахме доволно в първия мач. За спомен
                                той реванша беше в шопия

да те ева в цесекаря

Коментар

Working...
                                X