Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСамо чорбетата бяха набили тройка на Байерн за 18 мин. - ама, беше някога
до сега не разбрали, че цецка и лецка бяха националния отбор на България до 1989 година? всички най-добри момчета от цялата страна ги събираха в "двата гранда" ...................... няма я партията-майка и успехите им секнаха с малки изключения...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе съм го играл,но бях сигурен ,че ще ги спукат от голове!!!Те на ЦСКА София вкараха,та на Порто ли!!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетова до 30-тата минута ли си го играл?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетова до 30-тата минута ли си го играл?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение3:0 за Барен!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеУбиха ги!
Още ще има
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение3:0 за Барен!!!
2 контрас и адио
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАйде, почва - мачлето ще е за Порто, ма да видим първите 5-10 мин.
Слепоков, 2 на 1 за Порто думам язе
Коментар
-
Бях писал на чорбетата от Завинаги, дали ще проявят интерес да я издадат на хартия и да си пускат в магазините като ще им отстъпя всичко, освен авторския хонорар, намелен с 1/3 пак за тях да отива - все пак иде реч за БГ империя и как се млатим, демек армията.
Ама, замлъкнаха. Всичко гледа само сеир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениечорбата доста добре се отчитат от новия полусезон, пък и моите говеда захлебват, така че няма страшно Списа ли книгата, че юе искам да ми я пратиш нея, вместо бутилката от баса. Пък може и да идвам към Търновград в края на май, знам ли
Може и по-добре да стане, ама съм оставил опция за продължение, ако пазар вземе, че я хареса. Много време ми глътна и окъсах с ресурс и затова ще се пуска и дано върне нещо, че сега останаха последните плащания и се чудя как ще станат да'е, нали първата редакторка ме изпържи и само взе едни кинти и нищо не свърши, та се дублираха няколко операции.
Ха, наздраве! ( за империята )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеВ спортала или някой от другите ни спортни сайтове мернах, че ПСЖ разчитали основно на Ибрата, та вероятно наказанието е било само за предния мачNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар