Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетова с чукотките беше униклано див късмет. Мачът няма да е открит, няма причина да е. Ибряма не знам дали ще играе, че не ги следя особено и не знам колко наказание му треснаха, но ако не играе псж няма да вкарат гол, а барса миролюбиво ще вкара гол или два. Може и да греша, естествено, затова и няма да го играя"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНякой очаква ли изненада на Ноу Камп? Франсетата хвърлиха една бомба срещу Челси, но сега задачата им е поне тройно по-трудна. На мен ми се привижда открит мач и голово шоу, например 3-2 или 3-3Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
сложих класиране на Порто и над 10 корнера на коеф. 3 общо. Надявам се да не разцъкват в центъра, щото тогава няма да има корнери, а да се втурнат набързо в атака, пък да видим Миналата година излагацията беше Байерн, сега ще си поделят "приза" с Челси и АрсетоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЗа картоните имай едно на ум, че английските съдии по-трудно дават картони. Трябва наистина много да се изпоритат, за да се отпуши мистър Аткинсън
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеАко им тръгне играта в началото смятам, че победа с 3 гола разлика си е в реда на нещата.
Даже си мисля да пусна една петунка за 3:0-3:0 (ПП/КР ТР) при К 26,00
АЙДЕ най-после Гьотце да блесне бе, неговото мами !!! Че сега ни е най-нужен, баш такъф играч, да може да надиграе един на един и да поднесе на Лева пас. Правили са го много пъти. Ама беха с други дрехи.
Много е важно, да няма подаръци, като в Португалия...
Щот, там САМИ се бихме...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеУффф ...
Къ мислите, ще успеем ле да вкараме 2 (ели повече) чисти гола, без те да вкарат... ?
Свито ме е сърчецето ... чесно...
Според мен въпреки, че сте много напред в БЛ този сезон сте по-слаби от миналия и нормално - двамата Ви най-добри играчи (Роберито) са контузени половин сезон, че и Швайни и той липсваше доста време! Ако се отпушите и вкарате 4 може и да стане, но победа на 0 трудно! Освен ако не почнете да си разцъквате до 50-60 минута и тогава да падне някой гол, я след корнер, я след фаул - тогава да напънете за 2-0!
ПП Т'ва си мисля - ще видим! Замислил съм и да скокна на овър картони - ама 5.5 в момента не ме кефи - ще пробвам на живо за над 4.5!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеКолко, с какъв състав ще сте, за да ти кажа, какви са ви шансовете? Оправиха ли се звездите вече?
Швайни и Лам, май са на линия...
Рибери, евентуално щял да бъде прегледан ... - Няма да излезе титуляр...
... И ко ?
Нойер
Рафиня - Боатенг - Данте (Бадщубер) - Бернат (Бадщубер).. знам ли и аз...
Швайни (Роде- по-бърз, много борбен, в по-добра форма..)- Лам (Алонсо)
Тиаго
Мюлер - Лева - Гьотце
...
Примерно...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Днес, съм раздвоен дееба...
Ясно, че искам да отстраним Порто, но ако отпаднем, има шанс да изгонат тоа специалис...
Направо мнооо ми опротиве ...
Къ мислите, ще успеем ле да вкараме 2 (ели повече) чисти гола, без те да вкарат... ?
Свито ме е сърчецето ... чесно...
Даже си мисля да пусна една петунка за 3:0-3:0 (ПП/КР ТР) при К 26,00Only God Can Judge me...
Коментар
-
Днес, съм раздвоен дееба...
Ясно, че искам да отстраним Порто, но ако отпаднем, има шанс да изгонат тоа специалис...
Направо мнооо ми опротиве ...
Свито ме е сърчецето ... чесно..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар