Първоначално изпратено от mussi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЕби ги картоните - направо ми идваше да го гръмна този немски мишок: имах 60 кинта за над 7.0 на 1.675 и той нищо не вдигна....едва в продължението дойде последния жълт, с който ми се върна залога....ебахти тъпотията!
Затова ги играх над 5,5 в другия мач на 2,0, пък те излязоха да се раздвижат лекоOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенаполи волфсбург на х2 е 1.7 при мен, даже бих пробвал над 2,5 гола+и двата отбора да вкарат за 1.83, но хич не съм убеден в нищо. A мога да пробвам и нещо за Динамо К, знам ли
"По-трики" е мача на НаполиOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Без особена връзка, просто ми напомни за една подобна реклама
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеХванете "Газпром"!!
Освен тва, са комунисти...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЗнаех, че мача на Реал е с картоните, но нямаше как да ги пусна в колонка с победата
Те пък Монако и Юве егати миролюбието дето спретнаха
За днес не съм пускал, но си мисля за:
Фиорентина - Динамо К 1
Зенит СП - Севлия 1Х ДШ
общото К е 2,39
Изкушава ме и Наполи - Волсбург Х2 ДШ при К 1,60
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЗнаех, че мача на Реал е с картоните, но нямаше как да ги пусна в колонка с победата
Фиорентина - Динамо К 1
Зенит СП - Севлия 1Х ДШ
общото К е 2,39
Изкушава ме и Наполи - Волсбург Х2 ДШ при К 1,60Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСпешно търсим скучаещ милионерOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеултра тъпи и скучни мачове снощи, че даже и позагубих 40 еврарки, но здраве да е - компенсирах с джеймисън Тениса също не ми излезе, та днес май няма да играя нищо, няма и за какво, макар че мога да се позамисля за ЛЕ - опции?
Фиорентина - Динамо К 1
Зенит СП - Севлия 1Х ДШ
общото К е 2,39
Изкушава ме и Наполи - Волсбург Х2 ДШ при К 1,60Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСпешно търсим скучаещ милионер
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЕбаси!
Спорт-а на втора страница при положение, че има ШЛ
За довечера съм пуснал залог:
Реал - Атлетико 1
Монако - Юве над 5,5 картона
с коефициент 2.00 всякоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДо гроб само ЦСКА и юношите на ЦСКА ....трипъти ОЛЕ за ЦСКА
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНаш Барбук да си направи селфи поне няма ли да го пуснат?
на 34 години няма за къде повече...
п.п. цяло второ полувремеLast edited by polki; 22.04.2015, 23:47.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар