Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЕбаси!
Спорт-а на втора страница при положение, че има ШЛ
За довечера съм пуснал залог:
Реал - Атлетико 1
Монако - Юве над 5,5 картона
с коефициент 2.00 всякоТениса също не ми излезе, та днес май няма да играя нищо, няма и за какво, макар че мога да се позамисля за ЛЕ - опции?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДо гроб само ЦСКА и юношите на ЦСКА ....трипъти ОЛЕ за ЦСКА
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНаш Барбук да си направи селфи поне няма ли да го пуснат?
на 34 години няма за къде повече...
п.п. цяло второ полувремеLast edited by polki; 22.04.2015, 23:47.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеВръзва им ,връзва им!!!И Шивана путра и той си има отборче!!!
В България публика има само на селските мачове!!!Щот има екшън!!!
Сега и там вече няма де!!!
Всичко е културно!!!
няма как да не сме културни .................... на повечето футболни срещи обстановката наподобява на представление на камерна музикална вечер...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеами добре
аз пък знам, че първо футбола в България е дошъл по река Дунав .................... Силистра, Русе, Свищов
и какво от това?
все едно е къде се е играело първо футбол ..................... те уж в Англия са измислили играта, но от 1966 нещо не им връзва, а и през 1966 домакинския фактор е изиграл решаващо значение, май
В България публика има само на селските мачове!!!Щот има екшън!!!
Сега и там вече няма де!!!Всичко е културно!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеГолямо пишкомерене,голямо нещо!Аз пък съм варненец и като такъв трябва ли да съм горд,че за първи път в БГ футбол се е играл във Варна?Много преди да се създаде Ботев Пд!Още през 1893 година.Айде лекичка.
аз пък знам, че първо футбола в България е дошъл по река Дунав .................... Силистра, Русе, Свищов
и какво от това?
все едно е къде се е играело първо футбол ..................... те уж в Англия са измислили играта, но от 1966 нещо не им връзва, а и през 1966 домакинския фактор е изиграл решаващо значение, майfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЕ трябва да направим родилно отделение на Емиратс, че да признаеш че може да сме създали някого като Футболист ли!? Не са ли юношеските години и всичко свързано с тях най-важни за това горното!?
АРСЕНАЛ и по-специално ВЕНГЕР умеят да налагат млади момчета в първия състав, но да кажеш, че налагат наши юноши (които сме купували когато сме ги прирличали) си е много жалко твърдение
разликата между АРСЕНАЛ и ЦСКА е, че тима от Лондон си купува състезателите, а клуба от София дълги години взимаше футболисти по решение на ЦК на БКП и "в името на народа"fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИ само на един отбор ли трябва да бъда фен?
Че за всеки шампионат в Англия, Германия, Испания и Италия също отбори, на които симпатизирам. И ся ко?
учудваме , че след kev ти също имаш два отбора в България ................... като са играли от локо горна с чорбата за кой си викал?
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДа им гледам юношите ли?
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеФакт е, че Чорбата е направила най-успешните трансфери зад граница и е изкарала най-добрите футбалери през годините. Защо тогава са можели, а сега се гърчат и аз не знам, но ще е тъпо да ги закрият от инат и омраза.
има ли някой несъгласен с горното?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеосвен за Уилшър аз за друг не се сещам да е наш
Фабрегас ли е наш? Белерин ли? Рамбо ли? Уолкът ли?
кой е юноша на АРСЕНАЛ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеосвен за Уилшър аз за друг не се сещам да е наш
Фабрегас ли е наш? Белерин ли? Рамбо ли? Уолкът ли?
кой е юноша на АРСЕНАЛ?
Коментар
Коментар