Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМисла, днес пак ще не сложат с Реал.
Барца - Юве.
...
М ?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМисла, днес пак ще не сложат с Реал.
Барца - Юве.
...
М ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИ даже любимецът на мурзилките Коломойски и двукратния шампион на СССР Днипро са на 1/2 финал... искаше ми се да ги видя със Зенит...
А Наполи съм замрразил фенството докато спИциалиста от Севиля ги води...
П.П. Хич не следя историята на клубовете, просто казвам, че Наполи са много грамотен отбор и се нагаждат според противника. Това означава як интелект, но съм им гледал 2 мача в турнирите с прецъкване през другите мачове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеУкрите пак денсят с повече отбори от тях, хем са в безподобна криза.
П.П. Иначе на мен Наполи ми харесват - много флексибъл отбор ( нагаждащ се ) е може би думата на български
А Наполи съм замрразил фенството докато спИциалиста от Севиля ги води...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеВместо кротко да си чакат едни 30 минути екстра, те юруш... рушка му работа...
П.П. Иначе на мен Наполи ми харесват - много флексибъл отбор ( нагаждащ се ) е може би думата на български
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАйде, чао за мурзилките!
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеМного е лошо винаги да залагаш на губещата карта.Още по лошо е да не можеш да го осъзнаеш
Името ще се казва ФК Лесна ЦСКА.
Цветовете ще станат като на Барса и Байерн - в червено-синьо.
Ние ще пукаме бири с празен поглед и ще си лафим: Защо в БГ нищо не вирее, когато се управлява от "българи", а може да вирее само през чужденциLast edited by marandi; 24.04.2015, 00:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеултра тъпи и скучни мачове снощи, че даже и позагубих 40 еврарки, но здраве да е
това, че един е загубил снощи означава, че по същото време друг е мислил на обратно и е спечелил
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНяма надежда за чорбата - нема
П.П. Третият в Б група май ще влезе на тяхно място, ама Доко Горна едва ли ще иска и тук нема кинтиЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеГазпром, даа пъри, само на отбори в синьо ..
Освен тва, са комунисти...
Коментар
Коментар