IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • "Малко са тръгнали безпардонно". Васил Божков пред Свободна Европа

    https://www.svobodnaevropa.bg/a/30389625.html

    Коментар


    • Груйче, нито е първият, нито е последният..С Бербатов не беше ли същото.. За съжаление у нас са малко характери като Дан Колофф и Стоичков..

      Коментар


      • Поне ще спрат да му се подиграват за Ханцунга!

        Коментар


        • Пореден "велик" мач от григор "тото" димитров - наистина е супер гадно да гледаш как се похабява подобен талант, особено когато такива се раждат веднъж на 50-100 години у нас. Много жалко, много!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

          Коментар


          • Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

            по една от ТВ-те,репортера предава от срещата между феновете и Божков:
            "Божков-звънях му да разбера какво става,ама той не МИ вдигна!"
            навремето един друг крупен бизнесмен и банкер (преди това също ортак с дебелянов) звънеше и не му вдигаше, а сега е в белград

            положението е - гледай мустака и се сещай за черепа...
            fuск the bеаr - give me the bееr

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Апропо, продължавам да твърдя, че всичко ще утихне и черепа ще си плати рекета на който трябва. Но ако има протести, аз ще се включа - не заради черепа, а за Левски и против герП, но протести няма да има!
              Споко Груец, минали сме по тоя път. Протест ще има, но по скоро протестче. Държавата ще прибере лотариите, защото има трябват пари за стадиони, зали и лентички а Европата спира кранчетата. Освен това ще има по-голям рекламен бюджет за Нова ТВ. Левски ще има нов назначен собственик, както и останалите отбори.Защ ще стане така? Ами ти най добре обясни това и то няколко пъти. Държат лумпенските агитки под контрол. Един от лидерите на вашите фенове го каза най добре. Когато са търсили Черепа за среща той се криел а сега .... Трябват ми 5000-10000 .... Константинопол ли ще превзема?!?!?! Апокалипсис няма да има и вие няма да минете по пътя на ЦСКА. Знаеш го добре е се нервиш
              Life won't wait for you.

              Коментар


              • Не се спря полки с тоя дебелянов и това си - сигурно така си успокоява душата за плакатите издигани в защита на "не банкер, а родолюбец" или поне стоте пъти, в които е казал, че "пееф и боко уредиха титлата на държавното тимче от подуене". Ма не, полки, не е така, но ти никога няма да признаеш, че грешиш, защото винаги си прав. Като Партията с главно П, която е права дори когато греши -също като феновете на МеталикЪ, които гласуваха за герПерската подметка за кмет, а после ходеха да плачат като вдовици за член - аман, заман, боку ага, построй ни стадиона!

                А се пропуска най-важното - един министър, същият, на когото комуноидното минало подсказа да даде един стадион на ортака на Нора Ананиева и да премести един оранжев отбор в центъра на столицата, да създаде лига за тях с покани и т.н., та същият да противопостави Левски и останалите - долно, подло, мръсно, по герПерски - пожелавам му най-искрено @№$@№$%€№$№%€. Същото беше и когато Газпром уж щяха да ни стават спонсор - аман, заман, фсичкото на колене пред кировия делиормани с декларация срещу Левски. Що можело само за Левски, трябвало на всички да е спонсор Газпром. Те за този двоен аршин говорим, но едва ли полкитата ще ме разберат - всъщност те разбират всичко и знаят всичко, просто ние сме прости и не можем да схванем божествения им промисъл.

                Апропо, продължавам да твърдя, че всичко ще утихне и черепа ще си плати рекета на който трябва. Но ако има протести, аз ще се включа - не заради черепа, а за Левски и против герП, но протести няма да има!
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Бившият собственик на ЦСКА (Васил Божков) бил категоричен, че не е взел "Левски" под натиск на Бойко Борисов. "Не ме е карал. Аз му казах, дай да го взема и да оправя "Левски". Миналата година, когато акциите бяха в Христо Йовов и Димитър Иванков, вие започнахте да негодувате, Борисов ми се обади и ми каза: "Няма да го взимам аз, взимай го ти", това беше разговорът между нас.
                  **************
                  Няма да го взимам аз, взимай го ти.....
                  Няма да го взимам аз, взимай го ти......
                  Няма да го взимам аз, взимай го ти....... (Бойко)

                  ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯТ СПОРТ..
                  по една от ТВ-те,репортера предава от срещата между феновете и Божков:
                  "Божков-звънях му да разбера какво става,ама той не МИ вдигна!"

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                    Държавата реши да смачка великия математик Черепа и той се сети за най тъпите и нискоинтелигентни фенове да свалят Бойко.
                    не държавата, а дебелянов реши да смачка черепов

                    интересното е, че дебелянов натресе черепов да издържа уефски, а сега навярно пак ще си го вземе
                    fuск the bеаr - give me the bееr

                    Коментар


                    • Някой /блиц или пик примерно/ няма ли да попита БХ как така пред премиера изобщо е стояла дилемата дали да взима този или онзи футболен клуб?!?!?!
                      Life won't wait for you.

                      Коментар


                      • Бившият собственик на ЦСКА (Васил Божков) бил категоричен, че не е взел "Левски" под натиск на Бойко Борисов. "Не ме е карал. Аз му казах, дай да го взема и да оправя "Левски". Миналата година, когато акциите бяха в Христо Йовов и Димитър Иванков, вие започнахте да негодувате, Борисов ми се обади и ми каза: "Няма да го взимам аз, взимай го ти", това беше разговорът между нас.
                        **************
                        Няма да го взимам аз, взимай го ти.....
                        Няма да го взимам аз, взимай го ти......
                        Няма да го взимам аз, взимай го ти....... (Бойко)

                        ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯТ СПОРТ..

                        Коментар




                        • "Сега": "Резултатът от срещата между феновете на "Левски" с Васил Божков бе светкавичен. Привържениците уважиха искането на бизнесмена и пожелаха среща с премиера Бойко Борисов, на която да изразят безпокойството си, че издръжката на клуба ще спре, ако бъде въведена планираната забрана за частни фирми да организират лотарии, която бе предложена от Валери Симеонов. Те подчертават, че притесненията им са потвърдени от ръководството на клуба. "Дебело подчертаваме, че ние не проявяваме загриженост за ничии частни икономически, финансови или политически интереси, както и че не желаем любовта ни към "Левски" да бъде използвана в политически или икономически сделки и противопоставяния. От друга страна обаче, не можем да не бъдем сериозно притеснени, когато от редица места се чуват мнения и прогнози, че бъдещите промени, касаещи дейността на някои от основните субекти, осигуряващи финансирането на нашия клуб ще предизвикат неговата фактическа "смърт" и той ще бъде закрит и ликвидиран", се казва в становище на Националния клуб на привържениците на "Левски".

                          По-рано днес от компанията на Васил Божков - "Нове холдинг", разпространиха уточнение, че бизнесменът не е отправял критики срещу държавата, а срещу отделни политици по време на срещата си с фенове на "Левски" в неделя."

                          Коментар


                          • Кой мълчи ва, не мога по всяко време да съм в чата

                            Ако питаш мен - буря в чаша вода. Аз съм последният човек, който ще застане зад Черепа, но това вчера си беше смешка - тръгнал някой уж да сваля царщината, няма да направи тайна завера с наркосите, ми ще ми прави сбирка в сектор А, на която пак случайно ще се снима видео и то ще изтече. Ай сиктир, малко стана като онези реплики на Доган на сбирка в помашко село, дето има само негови хора, ама чак пък видео имаше и оттам, че и изтече - приказки за наивници. да не говорим, че нарокосите от СЗ са на директна хранилка на Бокоолу, така че на тях не може да се разчита, а те бяха главните поканени вчера - парадокс, а.

                            Играта за мен е друга - Татар Симеонов (ака новото Барек) е със зададена поръчка да разбуни нечий бизнес, за да си плати съответния бизнес рекета, така беше със заведенията по морето, така е и тук. Въпросът е кой е зад него - Киро Гела ага, Шиши ага или само Бокоолу ага. То затова и Цеките се въодушевиха толкова и плюят черепахата. Буря в чаша вода, пак да го кажа.

                            Колкото до Левски, доколкото мен не ме вълнува особено Черепа и неговия бизнес - пределно ясно е, че Черепахата беше натиснат да вземе отбора преди година, за да ни държи в будна кома, като Гнусев или Жепейското герберастче преди него. Левски има три алтернативи - нов, стабилен спонсор, който да се бори за нещо (малко вероятно), тире с някой си (абсурд, аз такъв отбор няма да припозная) и старторане от А окръжна. Но според мен ще си остане сегашното пложение - държане в будна кома, без титли, поне докато "левскаря' БХ е на власт.

                            П.С. Драмите в Левски се появяват винаги, когато отборът поне минимално застраши хегемонията на Агата - и сега е така - нищо ново под слънцето. И да, аз отбор с тире няма да припозная, за разлика от много тук в оранжевата гама, ма да не ни опявате, преди да положим кости, може ли - Левски винаги ще го има, а ЦСКА умре!
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                            Коментар


                            • https://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0...ews899206.html

                              ЗА ЛЕВСКИ..

                              Коментар


                              • На мен най любопитни са ми думите към феновете "Вие знаете какво да правите..." и "Трябват ми не 500 души а 5 000 - 10 000......" , както и "Отидете при Бойко Борисов...."
                                Life won't wait for you.

                                Коментар

                                Working...
                                X