If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като всичко ново - трябва му време и ще стане...
Дето викаш хаирлия да е...
Иванович си взе своето и сега чЕкам Вавринка-та да отстрани "сънародника" си
излезе си, кравата милка е тотално аут ъф спейс, може да бие само наш глугорий Язък, един сет да беше взел, щеше да е супер, но нищо, поне ти го позна
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
aй, хаирлия да е, аз хванах (случайно) и тайбрека на кукуруза и шафрана при 5:4 и 2 коеф., така че съм доволен. Мисля да пусна бъбринката и педерер над 3,5 сета, както казах
Като всичко ново - трябва му време и ще стане...
Дето викаш хаирлия да е...
Иванович си взе своето и сега чЕкам Вавринка-та да отстрани "сънародника" си
Малко прекалиха
Дано поне след Челси, Иванович(засега върви както трябва) и Вавринка ми оправят вечерта
aй, хаирлия да е, аз хванах (случайно) и тайбрека на кукуруза и шафрана при 5:4 и 2 коеф., така че съм доволен. Мисля да пусна бъбринката и педерер над 3,5 сета, както казах
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
успех, аз сега джиткам нек'ъв филипински баскет - правят си по много точки и са весели
Welcome to the club
Пунтират малко NBA тези - никаква защита и само пробиви и стрелби, като от време на време правят по някой букмейкърски мач със 140 точки да посъберат парички на хората, но като цяло са забавни
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
нисък коеф ми се струва, а и бъбринката е толкова непредсказуем, колкото и педерера Аз лично няма да го мъча засега, но може да се пробва по време на мача, като видя накъде върви. На мен бъбринката ми е на 2,75 По-скоро мога да го пробвам над 3,5 сета на 1,50
Сега са го качили
Сутринта беше 2,18 мамичката им
Както и да е ... пуснах нова колонка:
Вавринка
Иванович
Чесли
и общ К 5,85
Да бе, швабите навик им стана да играят плейофи за оставане
Явно 34 мача не са им достатъчни и им се играе още
Вчера ми беше тотална греда да видим дали днес Вавринка ще отнесе Федерер след тежкия му мач вчера при К 2,18
нисък коеф ми се струва, а и бъбринката е толкова непредсказуем, колкото и педерера Аз лично няма да го мъча засега, но може да се пробва по време на мача, като видя накъде върви. На мен бъбринката ми е на 2,75 По-скоро мога да го пробвам над 3,5 сета на 1,50
супер, сандвичарите добра пара донесоха, че даже ги хванах и на коеф 8 10-на минути преди края, макар и само с 10 евро, като дублаж на основния залог. Доволен съм
Научих и нов термин - дузпа за "натрупване на игра с ръка" И това е Евроспорт, пък ние смеем на нашите Suckачевци...
П.С. И като гледах този мач, вярно плейоф за влизане в Бундеслигата, ами да си кажа честно, направо ми хареса българския футбол
Да бе, швабите навик им стана да играят плейофи за оставане
Явно 34 мача не са им достатъчни и им се играе още
Вчера ми беше тотална греда да видим дали днес Вавринка ще отнесе Федерер след тежкия му мач вчера при К 2,18
Коментар