Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеМъри Стоилов !!!
Тогава ще почнат да играят ПРАВИЛЕН ФУТБОЛ и ще мачкат наред ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенякога прочел ли си, че искам смяна на ВЕНГЕР?
някога прочел ли си, че искам АРСЕНАЛ да са шампиони???
доволен съм от играта която АРСЕНАЛ демонстрира под ръководството на ВЕНГЕР
при мен единственото притеснение е, че един ден ще се наложи ВЕНГЕР да се пенсионира и си нямам да идея кой ще успее да го наследи и да изповядва футбола наложен от ВЕНГЕР
И на мен ми харесва играта на отбора Ви, така че - наслаждавайте се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение...
при мен единственото притеснение е, че един ден ще се наложи ВЕНГЕР да се пенсионира и си нямам да идея кой ще успее да го наследи и да изповядва футбола наложен от ВЕНГЕР
Тогава ще почнат да играят ПРАВИЛЕН ФУТБОЛ и ще мачкат наред ...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЧудя се Полкито какво се присмива, като с "доживотния" договор на Венгер Артилерията ще стане шампион...ама друг път! Най-много четиристранния турнир Емиратс къп да спечели и някое Карлинг/ФА купче!
някога прочел ли си, че искам АРСЕНАЛ да са шампиони???
доволен съм от играта която АРСЕНАЛ демонстрира под ръководството на ВЕНГЕР
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНе ме учудва. Фактът, че не беше уволнен още същата вечер след разгрома от Стоук и финала на проваления сезон с един чувал пари пръснати за играчи, говореше, че го гласят да остане. Все пак имах някаква надежда, че може да бъде уволнен по-късно, но за съжаление ще се наложи и идващия сезон да се борим със светци, грънчари, лебеди и други подобни на тях средняци
остават му само още 3 години на човека ....................... дето се вика -> то почти не останало
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениедобра новина, но това се знаеше от доста време ....................... нима те учудва?
и втората добра новина е:"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
и втората добра новина е:
Роджърс е получил уверения, че ще има средствата за трансфери, които пожелае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениесупер, още един тим умрЕКак ще ревЪт за Моу след една година, не е истина просто. Сега, ако шитнат и роналдинята и става мазалоч.
Клоп-натия май има шанс за Ливера и Манчо отече за 4-тото място
Окончателно: Брендън Роджърс остава в Ливърпул"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеСупер,
Бенитес взема Реал Мадрид.Как ще ревЪт за Моу след една година, не е истина просто. Сега, ако шитнат и роналдинята и става мазалоч.
Клоп-натия май има шанс за Ливера и Манчо отече за 4-тото мястоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение+1
Оборот да става
И в продължение днес бих едно залогче:
Джокович - Надал 1
С.Уилямс - Ерани под 18.5 гейма
Общото К е 2,23
Айде мачкайте, че нещо сърболята ме дънят на световното U20 като бият за момента МалиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение...Ми като не върви на едно, върви на друго, важното е кинтата да се върти
Оборот да става
И в продължение днес бих едно залогче:
Джокович - Надал 1
С.Уилямс - Ерани под 18.5 гейма
Общото К е 2,23
Айде мачкайте, че нещо сърболята ме дънят на световното U20 като бият за момента МалиLast edited by mussi; 03.06.2015, 11:24.Only God Can Judge me...
Коментар
-
супер, и от немците захлебих доволно, вярно, доста инфарктно и с войднати 2 залога на по-малко кинта, но все пак с прилична печалба. Ми като не върви на едно, върви на друго, важното е кинтата да се въртиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар