Първоначално изпратено от mussi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеникакво клане няма, бр'о, всичко е едно огромна мафияНулето води 3:0 и 0:30 на сервиса на Педал, коеф. пада до 1.06, Нулето си прави пробива и повече от "логично" коеф се качва на 1.10
Следват също повече от "логично" 3 поредни гейма за Педал, от които 2 пробива, като в последния Нулето прави грешка, която и 5 год хлапе не прави - топка, която му е върната на 1 метър от мрежата, на която той вече е и по никакъв начин не го затруднява, нито е къса, нито е проблемна, заминава директно с все сила в мрежата
Някой захлеби доооооста добре
Всъщност всичко е случайно, топка е, върти се, в тениса няма никакви договорки
Only God Can Judge me...
Коментар
-
никакво клане няма, бр'о, всичко е едно огромна мафияНулето води 3:0 и 0:30 на сервиса на Педал, коеф. пада до 1.06, Нулето си прави пробива и повече от "логично" коеф се качва на 1.10
Следват също повече от "логично" 3 поредни гейма за Педал, от които 2 пробива, като в последния Нулето прави грешка, която и 5 год хлапе не прави - топка, която му е върната на 1 метър от мрежата, на която той вече е и по никакъв начин не го затруднява, нито е къса, нито е проблемна, заминава директно с все сила в мрежата
Някой захлеби доооооста добре
Всъщност всичко е случайно, топка е, върти се, в тениса няма никакви договорки
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение5 (ПЕТ) точки за Надал след 17 мин игра
Това прилича на клане!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПозна
Снощи така се наших в един мач - играх го твърдо до вземане на собствения сервис на едната пача в мача и тя така и не го взе, а аз си играех удвояванията, докато мача свършиИначе проби 3 пъти другата и то на коеф 4, но аз така и не й пуснах пробив. Здраве да е, продължаваме напред
Само напред !!!
Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЖивотното ГАЗИ !!!
6:1 6:3
Сега и српче-то да бие и да приключвам за днес.
При другата ми колонка остана само Испания да бие Португалия в квалификациите за Евро U19 и довечера узаки-то ще е супер-сладко
Снощи така се наших в един мач - играх го твърдо до вземане на собствения сервис на едната пача в мача и тя така и не го взе, а аз си играех удвояванията, докато мача свършиИначе проби 3 пъти другата и то на коеф 4, но аз така и не й пуснах пробив. Здраве да е, продължаваме напред
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение+1
Оборот да става
И в продължение днес бих едно залогче:
Джокович - Надал 1
С.Уилямс - Ерани под 18.5 гейма
Общото К е 2,23
Айде мачкайте, че нещо сърболята ме дънят на световното U20 като бият за момента Мали
6:1 6:3
Сега и српче-то да бие и да приключвам за днес.
При другата ми колонка остана само Испания да бие Португалия в квалификациите за Евро U19 и довечера узаки-то ще е супер-сладкоOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДва факта и един въпрос.
1.Клоп си даде почиФка до 2016.
2.На най-добрия, най-великия и най-вариативно тактичесткия треньор резултатите му са великолепни, НО договора му изтича 2016-та.
случайно ле съфпадат числата ?
време е този сайт да се прекръсти от "инвестор.бг" на "мечтател.бг"
препоръка е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЩом не искаш да сте шампиони всичко е ОК!
И на мен ми харесва играта на отбора Ви, така че - наслаждавайте се!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПоставили са му ултиматум: ако отново сме извън топ 4, го махат. Аз се надявам още по Коледа да вземем Клоп
1.Клоп си даде почиФка до 2016.
2.На най-добрия, най-великия и най-вариативно тактичесткия треньор резултатите му са великолепни, НО договора му изтича 2016-та.
случайно ле съфпадат числата ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПоставили са му ултиматум: ако отново сме извън топ 4, го махат. Аз се надявам още по Коледа да вземем Клоп
вярваш ли си изобщо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеняма да се притесняваш ...................... след успешния ви миналогодишен сезон когато почти станахте шампиони, БР подписа нов 4-годишен договор
остават му само още 3 години на човека ....................... дето се вика -> то почти не останало"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЩом не искаш да сте шампиони всичко е ОК!
И на мен ми харесва играта на отбора Ви, така че - наслаждавайте се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеМъри Стоилов !!!
Тогава ще почнат да играят ПРАВИЛЕН ФУТБОЛ и ще мачкат наред ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенякога прочел ли си, че искам смяна на ВЕНГЕР?
някога прочел ли си, че искам АРСЕНАЛ да са шампиони???
доволен съм от играта която АРСЕНАЛ демонстрира под ръководството на ВЕНГЕР
при мен единственото притеснение е, че един ден ще се наложи ВЕНГЕР да се пенсионира и си нямам да идея кой ще успее да го наследи и да изповядва футбола наложен от ВЕНГЕР
И на мен ми харесва играта на отбора Ви, така че - наслаждавайте се!
Коментар
Коментар