Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
Collapse

429 Too Many Requests

You have sent too many requests in a given amount of time.
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнение

Да ама оня ден министър КК се изфърли, че във Варна ще има стадион - той е фен на морето така, че на Спартак стадиона нема как да стане.
    Въобще не става дума за Тича!
    На Спартак правят една трибуна връз булеварда и толкова!
    Министеро говори за стадиона дето някой ден Химимпорт ще построи на мястото на Юрий Гагарин...някъде малко преди да станем домакини на интергалактическите игри

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Груйче, ами ти правилно си изброил купените титли ..Скоро не е имало..Защо да не се случи..Следя внимателно и може да заложа..
      Стискам ти палци, Кире, то вече веднъж станахме Щампиони преди 6 години, нищо чудно сега да сме шампоАни Мен лично ще ме е срам от подобна титла, но понеже съм убеден в обратното, засега само ще замълча
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        само да кача че за картофената нива Тича никой няма да даде и 5 лева - даже и собствениците не дават!
        не е ясно защо продължават да получават лиценз за АРФГ ама нали всичко е политика...и там се влиза с покани, не по правилата!
        Да ама оня ден министър КК се изфърли, че във Варна ще има стадион - той е фен на морето така, че на Спартак стадиона нема как да стане.

Коментар

• Груйче, ами ти правилно си изброил купените титли ..Скоро не е имало..Защо да не се случи..Следя внимателно и може да заложа..

Коментар

• само да кача че за картофената нива Тича никой няма да даде и 5 лева - даже и собствениците не дават!
            не е ясно защо продължават да получават лиценз за АРФГ ама нали всичко е политика...и там се влиза с покани, не по правилата!

Коментар

• Пичове,
              Помислете над следното:
              1. Прие се нов закон за спорта, в него се позволява на ФК да ползват базите за 40-50 г., носи се слух, че базите на "Раковски" щели да се влеят във ФК "ЛЕВСКИ".
              2. Всички които донесоха най - големите успехи на Лудогорец и донесли най - много пара на К.Д. идват на работа на "Герена".
              3. Г.Г. и Стойкас не се появяват по медиите и не се изказват за Гелосаната мастия и как щели да си играйкат с онея "сините".
              4. БФС кандидаства за домакинство на евро 20,, не коя си година забравих, като по тази линия ще се финансират 5 стадиона в БГ. Бургас /Нафтата/, Варна /Тича/, Пловдив /Ботев - новия/ и два в София - националния и ...... може би Герена.
              Дали В.Б. няма да е "собственик" на "Левски" до края на Май, после да премести "Авиаторите" на Раковски и да си направи това което искаше и докато беше в ЦСКА/умрялата/, от Юни на Герена да дойде К.Д. с проект за нов стадион и подновяване на отбора. Не нов отбор защото след плащанията в края на този месец /това е цената на Раковски платена от В.Б./, то реално "Левски" дължи около 6 000 000 лева на НАП./два трансфера/.
              Още повече, че от началото на пролетния дял в мачовете на "Левски" съдийте не свирят срещу нас а 50/50.
              Вятъра смени посоката.

Коментар

Груйче, няма новини, няма хипотези..Има факти и опити за контрол на всичко, но историята показва, че не е възможно..Все някога се допускат грашки и контрола пада.. Нека да стане Левски Шампион няма лошо..То още от Батето стават тези неща..После да стане ЦСКА и така..Стига само Домуза да се фука..
                Кире, ти, брат, си непоправим наивник на моменти - казвам го с много добро чувство - колкото и да се правиш на хейтър, си един оптимист
                Няма, брат, няма как Левски да стане шампион - нито имаме отбора, нито имаме парите, а по-важното - нямаме коеф на Лудогорец в ЕКТ, така че там ще сме на изуй гащи, а те имат гарантирано място поне към групите на ЛЕ, което са си едни 5 милки в евромарки, да не говорим ако влязат в групите на ШЛ, което вече правиха 2 пъти. Никой няма изгода Левски да е шампион, а пък Литекс - хептен Затова и Домус ага ще е такъв, въпреки Сухия, Мокрия или който и там палячо да сложи за тренер. Ако Левски стане шампион, това ще е най-купената титла у нас - по-купена и от тази на Славия или онези на Литекс и Локо Пд,или първите 2 на Лудогорец. Няма как да се случи, а ако вярваш в друго - ето ти го коеф 10 - Черепа плаща, хем ще го и изръсиш, долното синьо говедо
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груйче, няма новини, няма хипотези..Има факти и опити за контрол на всичко, но историята показва, че не е възможно..Все някога се допускат грашки и контрола пада.. Нека да стане Левски Шампион няма лошо..То още от Батето стават тези неща..После да стане ЦСКА и така..Стига само Домуза да се фука..

Коментар

Ами гледай какво ще стане и ще разбереш дали си прав..Що се отнася до това на кой сте отбор само се замисли кои могат да накара ВБ да влезе в Левски и защо..Също и кой нарежда и върти спонсорите на отборите за да са спокойни агитките им..
                    Kire, аз, когато я изказах тази хипотеза преди дооооста години, тук ми се смеехте и ми обясбявахте пак басните за Шиши-Миши и Сульо-Пульо. Сега ми го стоварваш като "новина за размисъл" Ми наясно съм, Кире, с много неща - Левски и умрялото дружество са сила, голяма сила, а който е начело на тях, при успехи в Европа, ще е не просто сила, а страшилище - Берлускони в Бг вариант. Затова и убиха Левски и го пратиха в миманса от 2009 насам - целенасочено, ясно и последователно (гръмнат сектор, абсолютно излишно, за да се вкара клуба в дългова спирала, неучастия в евротурнири, странни загуби на финали и т.н.). Същото вече се случи с умрялото дружество и неособено интелигентните му фенове, които припознаха и сега са насрани. Ние все още не сме насрани, но сме толкова скъсани и бедни като църковни мишки, а отделно София Лапат са толкова силно овладели секБтор, че и от нас не е останало почти нищо.

Затова ми е толкова смешно, когато хора, грам незапознати с интригите горе, първосигнално и супер инфантилно реагират на Шиши, БХ, хранилки и т.н., за да прикрият собственото си участие в смъртта на ФК Лупи и припознаването на селяните от Микре. Приликите с реални участници не са случайни

Коментар

• Ами гледай какво ще стане и ще разбереш дали си прав..Що се отнася до това на кой сте отбор само се замисли кои могат да накара ВБ да влезе в Левски и защо..Също и кой нарежда и върти спонсорите на отборите за да са спокойни агитките им..

Коментар

Груйче, ами нищо не зависи от Божков в случая..Нали знаеш кой разпределя бизнеса и отборите..Да не мислиш, че ВБ пожелание е влезъл там да троши пари..За да му върви хазарта трябва да помага и за други работи..
                        Глей сега как извърташ разговора към инсинуации, значи Все едно си журналист - аз ти говоря конкретни неща, ти подхвърляш някакви неща в пространството, готов си за герП, които толкова много мразиш

Естествено, че Черепа (да се отбележи, че за разлика от някои лизачи, не го наричам г-н Божков) не е дошъл защото е голям левскар, а защото някой го е понатиснал, то си го пишеше много добре в прес съобщението му - ще сме с Левски, докато имаме изгода - точно и ясно. Обаче има една много важна нотка - никой не иска силен Левски, напротив, иска се Левски в миманса, смачкан, пребит, молещ за милостиня и това е точно работа на БХ и Шиши. И на фона на 10 години управление на тези двамцата и 10 години без никакъв трофей в Левски, да се говори, че сме отбор на Тиквата и Прасето, е меко казано гьонсуратлък!!!

Коментар

• Груйче, ами нищо не зависи от Божков в случая..Нали знаеш кой разпределя бизнеса и отборите..Да не мислиш, че ВБ пожелание е влезъл там да троши пари..За да му върви хазарта трябва да помага и за други работи..

Коментар

Груйче, аз пък чувам слухове , че имало договорка с Домуса и шефовете тази година да се даде на Левски..Да видим ще излезат ли верни..
                            Ми можеш да пробваш - в официалният спонсор на Левски - ефбет, има 2 залога, които са кой от кой по-хубави:
                            - Левски да стане шампион с коеф 10
                            - Левски да е най-добре калсиралият се столичен отбор с коеф 2,40 (сега, колко тирето е столичен отбор е друга бира, ама регистрацията му е в София)

Как мислиш, дали Божкове решел да го играе ларж и да даде едни пари на хората, да си имат за харчлък Има един лаф - не ме гледай какво ти говоря, а какво правя, а Чрепагин досега не се едоказал като алтруист...

Коментар

• Груйче, аз пък чувам слухове , че имало договорка с Домуса и шефовете тази година да се даде на Левски..Да видим ще излезат ли верни..

Коментар

• Груйче тръгнал си в пралната посока, но защо все се отбиваш да коментираш ЦСКА. Принципно и аз нищо друго не искам, искам честно пъревнство и съдии...
                                Last edited by pepe1234; 27.02.2019, 11:13.

Коментар

Working...
                                X