If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С 40 мил дългове не знам как може да се перчите ,че и претенции да имате?Като знам новото ви началство колко е стиснато и какъв абракадабра-
джия е най-вероятно по устав да ви обединят с Бистришките лъвове и тигри.
Не са 40, а 32, от които половината са вътрешни заеми към сРас Гнусев, които той ще опрости, както го направи Батков преди време, 12 милки е секторА (там може би ще има някаква връка с Щрабаг, нали затова го кръстихме на тях), а от останлите 4-5 милки 2 бяха платени в последния месец от Черепа, без да има други заеми, т.е. реалните ни задължения са 2-3 милиона. Та хайде да не плачем на чужд гроб, а
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ясно, от припоците си Да ти кажа, припоците трябва да бъдат унижавани по всички земни кълбета и от всички отбори - на старото ЦСКА съм ходил на мачове в Европа, дори на Кочинпарк съм бил и съм ви подкрепял, но на това Микре изчадие никога няма да стъпя - софиянци в повече.
П.С. Като не вземем титлата, ще се извиниш ли? Или искам твърде много от припознавач?
С 40 мил дългове не знам как може да се перчите ,че и претенции да имате?Като знам новото ви началство колко е стиснато и какъв абракадабра-
джия е най-вероятно по устав да ви обединят с Бистришките лъвове и тигри.
Мястото ви и е в селските дивизии да почиракувате малко и да ви дойде акъло у кухите тикви а не да ви подаряват титлата.
Ясно, от припоците си Да ти кажа, припоците трябва да бъдат унижавани по всички земни кълбета и от всички отбори - на старото ЦСКА съм ходил на мачове в Европа, дори на Кочинпарк съм бил и съм ви подкрепял, но на това Микре изчадие никога няма да стъпя - софиянци в повече.
П.С. Като не вземем титлата, ще се извиниш ли? Или искам твърде много от припознавач?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Айде още един - ти от припоците ли си, или от авиаторите? Друго си е да си единственият отбор в света, който е отпадал на жребия Или пък единственият отбор, страдащ от шизофрения - в Европа твърди, че е старият Литекс, в Бг твърде, че е умрялото ЦСКА...
Мястото ви и е в селските дивизии да почиракувате малко и да ви дойде акъло у кухите тикви а не да ви подаряват титлата.
Въобще не става дума за Тича!
На Спартак правят една трибуна връз булеварда и толкова!
Министеро говори за стадиона дето някой ден Химимпорт ще построи на мястото на Юрий Гагарин...някъде малко преди да станем домакини на интергалактическите игри
Ха, сега те видях - праФ си
Е и какво като станат.......наесен в Европа още първи кръг ще ги смачкат.
Айде още един - ти от припоците ли си, или от авиаторите? Друго си е да си единственият отбор в света, който е отпадал на жребия Или пък единственият отбор, страдащ от шизофрения - в Европа твърди, че е старият Литекс, в Бг твърде, че е умрялото ЦСКА...
Да ама оня ден министър КК се изфърли, че във Варна ще има стадион - той е фен на морето така, че на Спартак стадиона нема как да стане.
Личи си, че не следиш достатъчно, странно, че и Манчо не следи, хем е гагаузче Във Варна от доста време се строи стадион, модерен стадион, и е въпрос на време да се направи, що да не го довърши държавата? В Пловдив има разни идеи - щяха да оправят градския стадион (Голямата къща май му викаха), ама после се разсъхна работата, сега се правят някакви постъпки за стадиона на Ботев, но и там е умряла работа. В Бургас, ако изобщо има стадион, ще е нов - Лазур в умряла работа с неговия кирлив капацитет, а нов - едва ли, макар че Бурагзларъ са шампиони по усвояване на средства за инфраструктура В София - тук ще има нов стадион, но неясно точно къде - дали на 4-ти км, или някъде около летището. Вариантът да оправят Герена, без да се даде нещо много голяма за стадиона в градината с жълъдите, е нулев.
така че всичко е само в сферата на плямпаниците - и да има нещо, то ще е изцяло нов стадион в София (алтернативно - нов стадион на Герена и нов на Кочинпарк арена, ама едва ли), довършване на стадиона на ТИМ във Варна и нещо в Пловдив, неясно точно какво - дали ще е Голямата къща, или БотевЪ, идея нямам. Ние нямаме нито нужда, нито капацитет за толкова нови стадиони - видяхме какво стана със сектор А на Герена - един голям жилищен блок на груб строеж за 12 милки...
П.С. Това с Раковски и авиаторите е абсолютно невъзможно, още повече че конкуренция за А група са им Ааааааардъъъъ
Стискам ти палци, Кире, то вече веднъж станахме Щампиони преди 6 години, нищо чудно сега да сме шампоАни Мен лично ще ме е срам от подобна титла, но понеже съм убеден в обратното, засега само ще замълча
Е и какво като станат.......наесен в Европа още първи кръг ще ги смачкат.
Да ама оня ден министър КК се изфърли, че във Варна ще има стадион - той е фен на морето така, че на Спартак стадиона нема как да стане.
Въобще не става дума за Тича!
На Спартак правят една трибуна връз булеварда и толкова!
Министеро говори за стадиона дето някой ден Химимпорт ще построи на мястото на Юрий Гагарин...някъде малко преди да станем домакини на интергалактическите игри
Груйче, ами ти правилно си изброил купените титли ..Скоро не е имало..Защо да не се случи..Следя внимателно и може да заложа..
Стискам ти палци, Кире, то вече веднъж станахме Щампиони преди 6 години, нищо чудно сега да сме шампоАни Мен лично ще ме е срам от подобна титла, но понеже съм убеден в обратното, засега само ще замълча
само да кача че за картофената нива Тича никой няма да даде и 5 лева - даже и собствениците не дават!
не е ясно защо продължават да получават лиценз за АРФГ ама нали всичко е политика...и там се влиза с покани, не по правилата!
Коментар