IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Ха дано да си бием без проблемно!
    а дано ............... но някакъв Х ми се върти в главата

нека почне мача и после ще видя дали ще ги играя .................. за сега нямам мерак за бетване...

Коментар

• Голямо благодаря и на двамата
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        e, кофти - сайта на бнт е само за територията на Бг - http://tv.bnt.bg/
        влез през бг прокси и няма проблем да гледаш канал 1 или да си сваляш нещо от замунда например...

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
          Абе кое може,че тука в чоррбарската родина трудно се спраам с езика
          e, кофти - сайта на бнт е само за територията на Бг - http://tv.bnt.bg/,
          но има много други - в сайта на спортал ще го дават - http://www.sportal.bg/, a Иначе аз си гледам и тук - има всякакви спортни предавания - http://www.fromhot.com/
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Кои? фуДбалерите или вАлейбалерините
            Абе кое може,че тука в чоррбарската родина трудно се спраам с езика
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
              Мааалко помощ.Някъде из нета може ли да се гледат нашите героични юнаци.Тука в това село няма бг тв.То не,че има нет,мъкаааа,мъка
              Кои? фуДбалерите или вАлейбалерините
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Мааалко помощ.Някъде из нета може ли да се гледат нашите героични юнаци.Тука в това село няма бг тв.То не,че има нет,мъкаааа,мъка

Коментар

• Като чета спортните новини и ме хваща смях, как всички национали говорят колко тежък мач ни очаква в Малта. Смятайте до къде стигнахме да треперим от Малта. Жалка работа
                  създай безплатен онлайн магазин всички оферти обувки дрехи електроника екскурзии хотел

Коментар

• В Бисери и вицове имаше линк към една страница с вицове, където се посмях на нещо от сорта: Лоша новина за националния отбор: понеже мача е в петък вечер Малта ще е в пълен състав, защото всички футболисти няма да бъдат на работа!

В страни от забавното - да не забравяме да подкрепим пред ТВ нашите "лъвове"!
                    Аз съм ги подкрепил с един отблог: Над 8 корнера в мача в колонка с победа за Турция и над 1.5 гола на мача Латвия-Холандия! Коеф 2.40! Ха дано се получи, но и да си бием без проблемно!

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                      Вземи си ако имаш възможност Мсат - те дават всичко ,независимо на кого е .
                      Кеф ти формула ,кеф ти всички първенства и турнири по футбол ,кеф ти тенис ,кеф ти лека атлетика ! Епси !
                      е аз съм там...ама за мен са си "кабеларка" щото сме "заедно" вече 15на години!

Коментар

• ЦСКА остава в елита с Васил Божков и Гриша Ганчев?

Прочети още на: http://www.dnes.bg/football/2015/06/...ganchev.266391

Все си мисля ,че както са го погнали Гриша Ганчев е най - добре да вземе ЦСКА и да си осигури имунитет !
                        Иначе прасето и съдебната му система не се знае докъде ще стигнат.
                        Last edited by vale1; 11.06.2015, 00:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Няма да се очудя, ако и б365 дават мачовете...аз понякога и от там гледам!
                          Последно гледах на телефунцията някакъв португалски мач (последен модел китайско менте) и даже там си се виждаше добре!
                          Вземи си ако имаш възможност Мсат - те дават всичко ,независимо на кого е .
                          Кеф ти формула ,кеф ти всички първенства и турнири по футбол ,кеф ти тенис ,кеф ти лека атлетика ! Епси !

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                            Даваха го по турската Show TV.Гледах го и по някое време ми идваше да счупя телевизора.Баси безхаберниците!!!
                            +1 При 3:0 изключих телевизора от яд !

Коментар

• Е споделете някой залог за Копата....тука чета 2 интересни - Алексис Санчес или Карлос Бака за голмайстор на турнира! И двамата бяха в добра форма до последно, а и Чилето е домакин...ще има подпиране вероятно поне до полуфинал срещу Бразил/Аргентина!

Бих пляснал залог още сега, ама все прокълнавам този на който заложа така че може и да не слагам такъв!

Коментар

• да, в бет-а ще ги дават, така че явно ще е от там, картината им не е много лоша
                                Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Няма да се очудя, ако и б365 дават мачовете...аз понякога и от там гледам!
                                Последно гледах на телефунцията някакъв португалски мач (последен модел китайско менте) и даже там си се виждаше добре!

Коментар

Working...
                                X