If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е споделете някой залог за Копата....тука чета 2 интересни - Алексис Санчес или Карлос Бака за голмайстор на турнира! И двамата бяха в добра форма до последно, а и Чилето е домакин...ще има подпиране вероятно поне до полуфинал срещу Бразил/Аргентина!
Бих пляснал залог още сега, ама все прокълнавам този на който заложа така че може и да не слагам такъв!
Няма да се очудя, ако и б365 дават мачовете...аз понякога и от там гледам!
Последно гледах на телефунцията някакъв португалски мач (последен модел китайско менте) и даже там си се виждаше добре!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
моят е Булсатком и нищо не дава Че даже напоследък и ХБО-то взе да ми бъгва с тях, та ще видим колко ще изкарам още. Явно ще се виси пред компа, което не е особено готино
Няма да се очудя, ако и б365 дават мачовете...аз понякога и от там гледам!
Последно гледах на телефунцията някакъв португалски мач (последен модел китайско менте) и даже там си се виждаше добре!
Гледам списъка: http://www.totalsportek.com/football...els-worldwide/
Нашето кабеларче дава някои от каналите на това Beinsport (бивше Ал Джазира) и српското Arena Sport - така че гледай твоя какво ти дава!
Ако не - онлайн!
моят е Булсатком и нищо не дава Че даже напоследък и ХБО-то взе да ми бъгва с тях, та ще видим колко ще изкарам още. Явно ще се виси пред компа, което не е особено готино
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Някой има ли идея по кое Тв ще дават Копа-та, че както гледам никой не е взел правата засега
Гледам списъка: http://www.totalsportek.com/football...els-worldwide/
Нашето кабеларче дава някои от каналите на това Beinsport (бивше Ал Джазира) и српското Arena Sport - така че гледай твоя какво ти дава!
Ако не - онлайн!
е - крайно време беше! За 2 години ще сте в А-група, а след 3-4 ще се борите за титлата...докато сега аха-аха да я докарате до там и собствениците я продават на "силните на деня"!
Даваха го по турската Show TV.Гледах го и по някое време ми идваше да счупя телевизора.Баси безхаберниците!!!
е - и аз го гледах по тази телевизия, защото кабеларката ни я пусна за мача...но вероятно малко са били хората, които са имали тази възможност!
И пак казвам - първото полувреме мача си беше абсолютно равен...за 10 минути в началото на второто полувреме нашите бяха неадекватни и пуснаха 3 гола, .... после мача се доиграваше! Резултата не е реален на база на показаното - имахме греда, отменен гол...може би нещо като 2-1, 3-1 трябваше да е,...но здраве да е!
националният отбор по най-популярния спорт в България губи разгромно от страната, която българите припознават като най-омразен враг (поне масата от тях) и няма нито един коментар в темата - мисля, че това я изчерпва напълно. В политиката е същото. Икономиката - и тя. Пълна апатия. За всичко. И очакваме бъдеще за страната ни. Едва ли
Е полки нали забрани да се хвалим какво сме изкарали - мача беше ясен още когато го обявиха
Не съм го гледал, но в момента разликата в класите е потресаваща и всичко различно от загуба на нашите с поне 2 гола разлика щеше да мирише много.
Колкото до мача с Малта - ами те победиха Литва с два гола разлика, а нашите не са по-добри в момента от балтийците, така че ако победим... евала,продължаваме напред
националният отбор по най-популярния спорт в България губи разгромно от страната, която българите припознават като най-омразен враг (поне масата от тях) и няма нито един коментар в темата - мисля, че това я изчерпва напълно. В политиката е същото. Икономиката - и тя. Пълна апатия. За всичко. И очакваме бъдеще за страната ни. Едва ли
Какво да коментираме един приятелски мач...знаеше се че ще паднем! Първото полувреме играхме като равни с турците, където играха някои от най-големите им дзвезди! Гаджев даже нацели дирека!
Лошо че падна този гол от фаул, че нашите загубиха представа къде се намират и пуснаха още 2 в рамките на 6-7 минути! Добре че ни биха сега, че и с много, та футболистите да се стегнат малко на мача с Малта, че да не стане някой куц Х там!
Коментар