Пепич, аз съм фен само на един отбор - Левски, на всички други като Челси, Реал, Баварията, Лийдс, Атлетико Мадрид и Билбао, Ливера и т.н. просто симпатизирам, защото така ми е останало през годините, когато по един или друг начин са ме пленили с играта си в определени мачове. Но това не ми пречи да видя реалността, независимо дали гледам на 4К ултра ХД, на Електрон, Велико Търново 84 или на стадиона. А тя е грозничка и причините са ясни - прекалената мутризация във футбола и липсата на морал, Ще кажеш, че и другаде е така, и ще си прав, но не и в мащабите, които са тук. Добавяме към това липсата на български футболисти, защото всички са чалгари, добавяме разни оранжеви тумори, отбори на държавна и общинска издръжка, странно построени сектори на иначи разбити стадиони и картинката става пълна.
Понякога не разбирам от какъв зор изобщо поддържаме футбола у нас, като той е на командно дишане. Ако същите пари се вкарат във волейбола, успехите ще са чутовни. А някога са играли волейбол и на стадион Васил Левски...
Понякога не разбирам от какъв зор изобщо поддържаме футбола у нас, като той е на командно дишане. Ако същите пари се вкарат във волейбола, успехите ще са чутовни. А някога са играли волейбол и на стадион Васил Левски...
Коментар