If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За съжаление към настоящия момент не съществува абсолютно никакво основание и възможност за издаване на професионален лиценз за А група (висша лига) и/или Б група на "ПФК ЦСКА" АД с ЕИК 130212106 от страна на БФС. Този клуб към момента не отговаря на абсолютно никакви финансови критерии за издаване на лиценз за професионален футбол. Клубът има просрочени задължения в огромен размер към контролирани лица (футболисти, клубове и персонал) и НАП към 31.12.2015г. и 31.03.2016г.
Клубът не може да предостави задължителен документ от НАП за липса на публични задължения към 31.12.2015г., издаден до 31.03.2016г. ПФК ЦСКА АД с ЕИК 130212106 не отговаря на изискването за работещо предприятие – няма задължителен персонал, отбор и никакво финансиране, а и има отрицателен собствен капитал и няма задължително одиторско одобрение, съгласно изискванията на БФС. Този клуб към момента не може да картотекира футболисти и едва ли ще спечели "Б" група веднага само със собствени юноши. Този клуб е в процедура по несъстоятелност и към момента е без предложен и приет оздравителен план, който дори да бъде приет не е самостоятелно основание за издаване на лиценз за професионален футбол към момента.
Според нормативните документи на БФС не съществува абсолютно никаква възможност за участие с това юридическо лице в професионалния футбол. Предложението за оздравителен план на това юридическо лице от екипа на г-н Гриша Ганчев е въпрос на дълг към привържениците на ЦСКА и ще бъде направено в срок. Има обаче много въпроси относно приемането и реализирането на този план. Дори такъв план да бъде успешно реализиран, това не означава, че ПФК ЦСКА АД с ЕИК 130212106 в момента отговаря на изискванията за професионален лиценз и именно заради това се извършват паралелни действия, които законно да гарантират съществуването на марката ЦСКА в най-високото ниво на българския футбол веднага.
Последващите юридически операции между "ПФК ЦСКА СОФИЯ" и оздравен или фалирал "ПФК ЦСКА" АД са неизбежни, наложителни и предвидени", се казва в съобщението.
аз само веднъж ще ви вляза в диалога, защото съм културен (като за говедо) и не се меся в чужди неща - ще се Очудиш, Греъме, но огромното мнозинство от червените фенове са припознали отсега това, което е забъркал жужака. лиспата на декларации от дори и една от сериозните фракции на Армията е повече от показателно.
Всеки си преценява за себе си.Нито Чавдар (Ловеч) е моя отбор, нито Литекс (Етрополе).....
Нещо такова. Само дето като влезе в "къщата" през комина дали ще има някой фен с него или ще е сам
аз само веднъж ще ви вляза в диалога, защото съм културен (като за говедо) и не се меся в чужди неща - ще се Очудиш, Греъме, но огромното мнозинство от червените фенове са припознали отсега това, което е забъркал жужака. лиспата на декларации от дори и една от сериозните фракции на Армията е повече от показателно.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
По принцип мислех, че ще се върви по пътя на Глазгоу Рейнджърс, но явно ГГ в момента не е фактор, който може да осигури това. Та съответно е решил да играе фронтално (като всеки изгубил търпение борец ) и да влезе през задния вход и през комина едновременно с тия етрополско-ловешки врътки.
Нещо такова. Само дето като влезе в "къщата" през комина дали ще има някой фен с него или ще е сам
Ако не е истинското, какво ти пука? А няма как да е истинското, освен един начин, който обаче не съм сигурен дали би бил възможен.Особено за Ганчев.
Мда, темата е..., как да кажем..., деликатна.
По принцип мислех, че ще се върви по пътя на Глазгоу Рейнджърс, но явно ГГ в момента не е фактор, който може да осигури това. Та съответно е решил да играе фронтално (като всеки изгубил търпение борец ) и да влезе през задния вход и през комина едновременно с тия етрополско-ловешки врътки.
Да видим какво ще стане, но отсега подозирам, че на създадената схема ще й липсва всякакъв финес и стил Нещо като етюд от Червените кхмери насред бал на КРИБ
аз ще ти отговоря, нали съм юристин - сегашното цска, това, дето спечели купата, е аут и умирга - нищо фатално и страшно, принципно. така че то не Флиза нийде.
Врътката е такава - етрополе се прекръщава на цска (сега не ми се рови за точното наименование как точно цска с ад, без ад, с фк или с пфк). Същото това цска, т.е. Чавдар Етрополе, поглъща Литекс, който междувременно също се прекръщава на цска. Иначе казано Цска (т.е. етрополе) поглъща Цска (Ловеч), защото този Цска (т.е. Ловеч) има лиценз (все още няма, но няма причина да не получи, т.е. има, но бфс ще си затвори очите), докато старото цска, т.е. това с купата, умира.
Иначе казано, Чавдар (етрополе) който е от зона София (ама област, което не еград и тук има проблем), и няма лиценз , купува Литекс, за да си осигури лиценз, като навсякъде труби, че всъщност е Цска. Евентуалната приемственост ще се осигури чрез ФК Цска на Гришата от миналата година, което всъшност е давало под наем футболисти на ПФК-то, дето спечели купата, та да кажаме, че всичките тези поне 4 цска-та са всъщност едно.
Начина за ЦСКА ще е този, който БФС одобри и понеже БФС си веят патлаците вече повече от година и нищо не правят, а перуката е много "болен". Нашите се опитват да покрият всички възможни варианти. Та яснота според мен няма, груйчи може и да е се окаже прав, но не е сигурно, освен това правоприемство някакво също ще да има заради концесията на армията и дълговете към нап.
И да груйчи и аз мисля, че Трофея осъзна, че може да мине и Левски по нашата пътека и мисля, че е възможно с тези си театри да направят точно това. Иначе най-накрая и на левскарите им писна и пуснха декларацийка, че им "ВОНИ". При тях тепърва ще е драмата според мен... аз преди приказвах да не копаят гроб другиму, но с тяхното закривай та закривай ще си повикат белята сами...
БЪЛГАРИЯ: 13. Божидар Митрев – 2. Страхил Попов, 3. Александър Александров, 4. Георги Терзиев, 20. Живко Миланов – 21. Светослав Дяков (к), 18. Ивайло Чочев, 10. Ивелин Попов – 7. Михаил Александров, 11. Марселиньо, 8. Димитър Рангелов
Честито на печелившите.
Ами ДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Къде е Божинката??????????????
Ония овчар Петев да сваля фланелката и да се маха!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Как може без Малко Коте??????????????????
Добре, сега последно кое ЦСКА ще влиза в А група? Сериозно питам армейските фенове тук, децата на Пееф да мълчат
аз ще ти отговоря, нали съм юристин - сегашното цска, това, дето спечели купата, е аут и умирга - нищо фатално и страшно, принципно. така че то не Флиза нийде.
Врътката е такава - етрополе се прекръщава на цска (сега не ми се рови за точното наименование как точно цска с ад, без ад, с фк или с пфк). Същото това цска, т.е. Чавдар Етрополе, поглъща Литекс, който междувременно също се прекръщава на цска. Иначе казано Цска (т.е. етрополе) поглъща Цска (Ловеч), защото този Цска (т.е. Ловеч) има лиценз (все още няма, но няма причина да не получи, т.е. има, но бфс ще си затвори очите), докато старото цска, т.е. това с купата, умира.
Иначе казано, Чавдар (етрополе) който е от зона София (ама област, което не еград и тук има проблем), и няма лиценз , купува Литекс, за да си осигури лиценз, като навсякъде труби, че всъщност е Цска. Евентуалната приемственост ще се осигури чрез ФК Цска на Гришата от миналата година, което всъшност е давало под наем футболисти на ПФК-то, дето спечели купата, та да кажаме, че всичките тези поне 4 цска-та са всъщност едно.
сега разбра ли
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар