IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Интер със странен рекорд - от 1 г. за тима бележат само чужденци

http://www.sportal.bg/news.php?news=581412

чудя се - Лудогорец дали не са ги били в тоя рекорд?
    За сега не, но като гледам с какви темпове купуват чужденци скоро може и да го подобрят!
    блиндирани врати врати метални врати

Коментар

• Да поздравим най-добрия отбор в света за 2015:
      БарЦилоната - които отпориха вчера нещастните аржентинци!
      Дано поне още една такава година да направят - триото Меси, Суарез и Неймар радва окото на всички (може би без феновете на Реал)!

https://www.youtube.com/watch?v=8oqtzlQKUjY
      Last edited by man_united; 21.12.2015, 10:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        мда
        Що ли гонят отбори от А група само след мачове с Левски....От години говоря че това е злото в българския футбол и докато не бъде разтурен няма да се оправят нещата.Това са наркомани дебили крадци

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          мда
          E това ако не директива и международен заговор
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• От началото на 2015-а започнаха да стават много странни (дори и за нашите географски ширини) неща в българския футбол.

ЦСКА – лидер в първенството, фалира и бе пратен във „В“ група.

Локомотив (София) – отбор в челото на класирането, също фалира и вече дори е по аматьорските групи.

Дойде лятото и от безпаричния Левски бе изгонен собственика Тодор Батков, който ръководеше еднолично клуба в продължение на 11 години.

Начело официално застанаха трима души: Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов. И тримата – свързвани с различни политически партии, както и с някои избягали от пределите на страната ни обществени фигури.

Тонев беше назначен за шеф на Тотото през първия мандат на ГЕРБ, а Александър Ангелов беше топлата връзка между Делян Пеевски и Цветан Василев в добрите години на КТБ.

След това започнаха да се роят най-различни спонсори, които да изливат пари в „синия“ клуб, а той чинно да си погасява разсрочените преди това задължения към НАП.

Без ЦСКА и Локо (Сф) стартира новият сезон. Левски започна да бие, Боби Михайлов се покри, решение за бъдещето на ЦСКА няма, а в края на годината – Литекс бе изваден от „А“ група.

И така три от шестте отбора, които завършиха пред „сините“ в класирането миналата година, вече не са част от елитния ни футбол.

Свирените мачове и грозните сцени по стадионите се оказаха епизод пореден от играта на тронове за наследството от някогашната касичка на властта. Феърплей ли? Я пак?

От най-малко 10 години БФС се е превърнал в паралелна вселена за търговия с висок политически и бизнес залог, а членството в Изпълкома е любимо "хоби" за бивши и настоящи прокурори, съдии и депутати. Досега обаче безобразието не беше вземало чак такива форми.

При това положение защо му е на Левски да иска оставки в БФС?

Дали това е просто старата песен на нов глас, която запява периодично водещ клуб недоволен от класирането си?

Или всъщност е съвсем очакваният, последователен ход, който произлиза от смяната на ръководството в Левски?

Ще минат празниците и ще разберем, а може и преди това - толкова бързо се развиват действията във футбола ни в последно време.
            мда

Коментар

• португалския циганин пуснал молба за започване на работа в АРСЕНАЛ като преводач , а големия Ицо СТОИЧКОВ пише, че и дебелия ван_гъз си е намерил нова работа

Коментар

• Интер със странен рекорд - от 1 г. за тима бележат само чужденци

http://www.sportal.bg/news.php?news=581412

чудя се - Лудогорец дали не са ги били в тоя рекорд?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Може и да си прав.Лошото е че при тебе е останала само злобата а чувството за хумор/ако го е имало/ безвъзвратно се е изпарило ....
                  не си ме разбрал, т.е. в случая аз се изразих грешно (мога да си признавам грешнките, не съм непогрешим, затова и не съм премиер или фен на цска) - чувството ми за хумор си го имам, картинката е готина, макар и невярна, коментарът ми за феншината беше за говеждата тема надолу, където въпреки всички доказателства (доколкото такива има) и логични заключения (като 0 титли и купи по времето на Боце), вие си знаете вашето как всичко било купено и предрешено в наша полза.
                  Получи се съвпадение с това, че съм фен и на Жозе-то. хайде малко и по темата с него - явно има някакъв вътрешен комплот, който му спретнаха всички, особено тарторите като Тери, Иванович, Азар и т.н. Единственият, който наистина играе, е Вилиан. Не знам какво е обяснението - прекалено елементрано ми се струва да е оная Ева, колкото и да ѝ е златна пОтк@та, някакси не ми се вярва, но знае ли човек. Гледах мача с Лестър - ми Тери игра като ученичка, Азпиликуето го разкарваха като пръскачка из лозе, все едно е Бранеков или Минев, Коща го няма никакъв и т.н. Е, така не става, просто няма как да стане.
                  Сега ще е интересно, особено ако назначат Хидинк (за мен е в топ 5 на тренерите по света, уникален специалист), почти съм убеден, че Челси ще се сборят за топ 4. Ще изчакам и може и да заложа, ако ми хареса коеф
                  Лека от мен.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    ....Сори, Бенджи, но и при теб фенското е прекалено силно
                    Може и да си прав.Лошото е че при тебе е останала само злобата а чувството за хумор/ако го е имало/ безвъзвратно се е изпарило ....
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                      Жозе ни е носил доста мъка през годините, но не мога да отрека, че е един от най-добрите и заслужава уважение от всички, обичащи футболната игра.

Дори само това е достатъчно, за да не бъде на долната картинка:

Of managers to manage 100+ Premier League games, Jose Mourinho has the best win percentage (P212 W140 D44 L28 66%)
                      Скромното ми мнение, е че е по-добър дори от сър Алекс, но беше уволнен.Случва се понякога и на най-добрите.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        В долната картинка (в прекия и преносния смисъл) виждам точно 4 грешки, но както се разбра от дискусията до тук - с чорбари е безсмислено да се спори. Сори, Бенджи, но и при теб фенското е прекалено силно
                        Жозе ни е носил доста мъка през годините, но не мога да отрека, че е един от най-добрите и заслужава уважение от всички, обичащи футболната игра.

Дори само това е достатъчно, за да не бъде на долната картинка:

Of managers to manage 100+ Premier League games, Jose Mourinho has the best win percentage (P212 W140 D44 L28 66%)

Коментар

• В долната картинка (в прекия и преносния смисъл) виждам точно 4 грешки, но както се разбра от дискусията до тук - с чорбари е безсмислено да се спори. Сори, Бенджи, но и при теб фенското е прекалено силно
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Per tutto il giorno, pensando a te !!!

https://m.facebook.com/story.php?sto...message_bubble
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                ...отбора свършвал на 3то или 4то място най-често от всички професионални отбори в света!!![/B]
                                И вие натам вървите....
                                Поне всяка година (последните 17-18) играем в ШЛ, някои почиваха наскоро
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X