IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нищо подобно, нито ще е първото, нито последното преобразуване, вливане сливане преквъстване или каквото там. Я виж в линка на викито дето съм пуснал по долу какво пише за Септември при ЦДВ 47-48 година. Моля ти се глупости приказваш... Пак ще си играем на Армията нашите легенди ще са си с нас от Ицо до Бай Добри и Сашо Манов. Само ще влезнат при нас свеж лиценз и две добри футболни ДЮШа. Какво по хубаво от това.
    Last edited by pepe1234; 07.06.2016, 12:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      Добре де ще се радвам да ме убедиш, че отбора може да се оздрави от В група. Може и на лични. Не мисля, че не съм прав... най-малкото Коцев е боклук
      Може да се оздрави всякакво търговско дружество стига да има желание, желаещи и пари
      Литекс (Ловеч) с ново име и червени фланелки не означава ЦСКА с над 30 титли, 3 полуфинала на евротурнири и т.н. А просто Литекс с ново име и цветове. Нищо друго. И който подкрепя този клуб ще е фен на бившия Литекс а не на "новия" ЦСКА.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Добре де ще се радвам да ме убедиш, че отбора може да се оздрави от В група. Може и на лични. Не мисля, че не съм прав... най-малкото Коцев е боклук Ама сметни ми моля те приходи и разходи на раязбивка по пера и паралелното изплащане на задълженията... за 3-5 години напред. Ако изкараш над чертата , ще призная че не съм парав... оздравяването приключи в момента в който останахме без лиценз и се разбягаха футблистите струващи поне нещо и останахме без приходи от ТВ права и нямаше вече добри рекламни спонсори.... или и ти си мислиш че със "...Средната посещаемост на "армейците" е 5114 зрители, което е с повече от два пъти на вечния съперник Левски, чийто мачове са гледани от средно от по 2400 зрители." ще се самоиздържаме и ще плащаме на кредитори по оздравителен план ???!!
        Last edited by pepe1234; 07.06.2016, 12:44.

Коментар

На тъпспорт не вервам грам, коцев е боклук. Трудничко ще да видим божков с оздравителен план приет от кредиторите, или който и да е друг оздравителен пан. До 30 ти ще е пределно ясно, още повече няма кой да даде лиценз за Б група на ПФК ЦСКА АД, т.е. най-много пак В. Тъй че това са тъпотии на квадрат.

Да всички деружества трябва да са АД-та ,но това е само правната форма. Спортен клуб е нещо съвсем различно. Тези които сега ще се отказвате. Бяхте ли на мачовете във В група? Че иначе ще е доста голямо дебелоочие според мен. Странно но едно оздравяване занчи САМОУБИЙСТВО, без приходи от ТВ права без приходи от трансфер с футболисти аматьори, които и да искаш не можеш да задържш да не си тръгнат ,просто защото не са задължени поради статута на амаьори и могат да си ходят когато си поискат за без пари. Междувременно всички разходи по концесията, задълженията към кредиторите заплатите на футболистите режийните, та дори такса смет която е огромна ще висят. Тези които искат оздравяване искат ритуално самоубийство....Доживот В група и след 10 години няма да ни има. Как ще оздравите бе хора как, с какви приходи ще платите задълженията и издръжката???? Божков ще се бръкне за едни 30 мил + още толкова за развитие на отбора, смешно е. Е освен ако не мислите, че така магически ще ни се изсипят 10 спонсора, като при един друг син отбор....Ползвайте си главите по предназаначение и мислете малко в перспектива. Или искате сами да погребете клуба си или главите ви ги няма...За моралистите да кажа, че варианта А окръжна също е с ново дружество.

Ето и пазителя на историята ни какво казва : http://www.redpride.eu/2015/11/28/%D...D%D1%87%D0%B5/
          Пепе, само ще кажа, че за почти нищо от това , което си написал не си прав. Но всеки сам ще си преценява как и кой отбор да подкрепя.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнение
            Дидко, дидко - аз от теб отдавна не очаквам нещо смислено, освен заучените фрази дето ви ги втълпяват разни недоказали се журналистчета. Ти понеже твърдеше, че ГГ ще плати на държавата, а то излиза, че няма да стане баш така, също искахте да стане като Рейнджърс - ама и така няма да стане. Въобще от 1948 до сега - все така от ОНВ/отбор насила влязъл/ та до сега.
            Относно собствениците на "Левски" - казах ти - като си отговориш на въпросчетата дето ти зададох преди мнооого време и ще стигнеш до истината.
            Отговори си все пак на следните въпроси:
            ЩРАБАГ - този дето е спонсор е представителство на Австрийската фирма майка.
            Виваком - чия собственост е?
            Фирмите държащи контролния пакет акции се позиционират в една известна Европейска столица.
            Дано ти светне сега.
            Е, благодаря много, сега ми светнА нацяло, супер си

Коментар

• На тъпспорт не вервам грам, коцев е боклук. Трудничко ще да видим божков с оздравителен план приет от кредиторите, или който и да е друг оздравителен пан. До 30 ти ще е пределно ясно, още повече няма кой да даде лиценз за Б група на ПФК ЦСКА АД, т.е. най-много пак В. Тъй че това са тъпотии на квадрат.

Да всички деружества трябва да са АД-та ,но това е само правната форма. Спортен клуб е нещо съвсем различно. Тези които сега ще се отказвате. Бяхте ли на мачовете във В група? Че иначе ще е доста голямо дебелоочие според мен. Странно но едно оздравяване занчи САМОУБИЙСТВО, без приходи от ТВ права без приходи от трансфер с футболисти аматьори, които и да искаш не можеш да задържш да не си тръгнат ,просто защото не са задължени поради статута на амаьори и могат да си ходят когато си поискат за без пари. Междувременно всички разходи по концесията, задълженията към кредиторите заплатите на футболистите режийните, та дори такса смет която е огромна ще висят. Тези които искат оздравяване искат ритуално самоубийство....Доживот В група и след 10 години няма да ни има. Как ще оздравите бе хора как, с какви приходи ще платите задълженията и издръжката???? Божков ще се бръкне за едни 30 мил + още толкова за развитие на отбора, смешно е. Е освен ако не мислите, че така магически ще ни се изсипят 10 спонсора, като при един друг син отбор....Ползвайте си главите по предназаначение и мислете малко в перспектива. Или искате сами да погребете клуба си или главите ви ги няма...За моралистите да кажа, че варианта А окръжна също е с ново дружество.

Ето и пазителя на историята ни какво казва : http://www.redpride.eu/2015/11/28/%D...D%D1%87%D0%B5/
              Last edited by pepe1234; 06.06.2016, 23:02.

Коментар

Към честните красноармейчета и "великите" представители на Българската армия - това честно ли е? или пък достойно?
                http://www.sportal.bg/news.php?news=607664
                Покрай ЦСКА голям бизнес направиха сайтовете.
                То не бяха цъкания,то не бяха чудесии.Айде и от мен
                едно цъкане:
                https://topsport.bg/cska/bozhkov-sme...utbolisti.html

Работата отива на две ЦСКА-та.Едното (ЦСКА-Литекс от Етрополе) играе на ст.,,Славия'' във ,,Висшата'' Лига, а другото (да го наречем ,,истинското'') играе на
                Армията в Б Група.

П.С. И за мен има само един отбор,който трябва (ако може) да се оздрави.
                Ако ли не - лека му пръст.Остава ми само Ливърпул.Няма да се разконцентрирам я!

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                  Пич, понеже си симпатяга ще ти отговоря дали е честно. Но при едно условие - първо да ми кажеш кои са собствениците на Левски по документи и наистина (ако има разлика де). Вече имаш опит в търсенето на официална информация, а и беше обещал "изненади".
                  Дидко, дидко - аз от теб отдавна не очаквам нещо смислено, освен заучените фрази дето ви ги втълпяват разни недоказали се журналистчета. Ти понеже твърдеше, че ГГ ще плати на държавата, а то излиза, че няма да стане баш така, също искахте да стане като Рейнджърс - ама и така няма да стане. Въобще от 1948 до сега - все така от ОНВ/отбор насила влязъл/ та до сега.
                  Относно собствениците на "Левски" - казах ти - като си отговориш на въпросчетата дето ти зададох преди мнооого време и ще стигнеш до истината.
                  Отговори си все пак на следните въпроси:
                  ЩРАБАГ - този дето е спонсор е представителство на Австрийската фирма майка.
                  Виваком - чия собственост е?
                  Фирмите държащи контролния пакет акции се позиционират в една известна Европейска столица.
                  Дано ти светне сега.

Коментар

Всъщност, кой е истинския според теб?

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...D0%B8%D1%8F%29

Ето тук чети всичките преобразувания и кажи кой е истинския. Според мен бъркаш понятието "Спортен клуб" с понятието "Акционерно дружество"
                    Дали бъркам или не, не знам, но знам, че след 1990 г. задължиха всички спортни отбори до се регистрират като АД-та. А да твърдиш /или да ми показваш ваша история включваща АС 23 е меко казано - шизофренично, тук само ще ти подскажа - поинтересувай се за 4-и състав на народния съд, а именно състав и дейност./
                    Та те така.

Коментар

Тях не мога да ги питам, затова питам петолъчките, които навсякъде говореха, че държавата няма да бъде ощетена:
                      "Айде пак се появиха сините корифеи с глупостите.

Ганчев винаги е декларирал, че иска да плати на НАП. Само на НАП. Проблемът е, че има още 62346 кредитори, които няма как законно да бъдат пренебрегнати. За жалост"

Но гледай ти - една купа и сте готови на всичко.
                      Такава ви е историята, такива и ще си останете.
                      Любители на тенекета.
                      Пич, понеже си симпатяга ще ти отговоря дали е честно. Но при едно условие - първо да ми кажеш кои са собствениците на Левски по документи и наистина (ако има разлика де). Вече имаш опит в търсенето на официална информация, а и беше обещал "изненади".

Коментар

• Всъщност, кой е истинския според теб?

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...D0%B8%D1%8F%29

Ето тук чети всичките преобразувания и кажи кой е истинския. Според мен бъркаш понятието "Спортен клуб" с понятието "Акционерно дружество"

Коментар

Към честните красноармейчета и "великите" представители на Българската армия - това честно ли е? или пък достойно?
                          http://www.sportal.bg/news.php?news=607664
                          Веднага отговарям на ченгетата от ДС. "Новия" ЦСКА за мен не съществува и не ме интересува. Истинския ЦСКА трябва да бъде оздравен, на кредиторите да бъде платено според оздравителния план а на държавата напълно, за което си има напълно законни начини. Ако това не стане ... здраве да е.
                          "Новия" ЦСКА не ме интересува.Извинявам се за повторението.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Е сега какво ще го измерваш ли? Дъжавата колко е ощетена от Комплекс Георги Аспарухов. Внимавай защото има публикуван одит на Сметна Палата по случая. Колко е ощетена от осигуряването на футболисти на минимална РЗ. Вимавай и там защото има публично изявление на тогавашния швеф на НАП. Та не ми се прави на света вода не напита.... Та така за тези неща до голяма степен са си и престъпления за които се затварят очи, докато нашето са просто дългове....

Отделно изглежа инвестицията, за която се говори ще покрие и надхвърли дълговете към НАП, а базата и стадиона са на държавата. Тъй че парите си отиват у държавата и не е грам ощетена. За разлика от при вас където нема нужда мисля да си говорим как ползвате стадиона
                            Last edited by pepe1234; 06.06.2016, 18:32.

Коментар

Тоз пък, питай "БИЗНЕСМЕНИТЕ", е питай Титан, Луипи или Божков тези дет са ги правели золумите, аз да не съм солидарно отговорен за действията им, че сега да страдам от морални угризения?!! Е тамм да си разследва държавата да наказва и толкоз... Тези дето искат да "оздравяват" според мен искат да потулят точно тези золуми.

Сега развитието за мен си е супер прекрасно е даже, ще се развиват добрите детски школи на Чавдар, ЦСКА и Литекс заедно. А нашия отбор ще става по-силен. Освен това ние нашето си го изстрадахме и морално, смятам че от 2008 до момента минахме през чистилището. Гледай си вашия отбор, да не поемете по същия път като нас, че трофея метна оставката . Определено не е приятно...
                              Тях не мога да ги питам, затова питам петолъчките, които навсякъде говореха, че държавата няма да бъде ощетена:
                              "Айде пак се появиха сините корифеи с глупостите.

Ганчев винаги е декларирал, че иска да плати на НАП. Само на НАП. Проблемът е, че има още 62346 кредитори, които няма как законно да бъдат пренебрегнати. За жалост"

Но гледай ти - една купа и сте готови на всичко.
                              Такава ви е историята, такива и ще си останете.
                              Любители на тенекета.

Коментар

• Тоз пък, питай "БИЗНЕСМЕНИТЕ", е питай Титан, Луипи или Божков тези дет са ги правели золумите, аз да не съм солидарно отговорен за действията им, че сега да страдам от морални угризения?!! Е тамм да си разследва държавата да наказва и толкоз... Тези дето искат да "оздравяват" според мен искат да потулят точно тези золуми.

Сега развитието за мен си е супер прекрасно е даже, ще се развиват добрите детски школи на Чавдар, ЦСКА и Литекс заедно. А нашия отбор ще става по-силен. Освен това ние нашето си го изстрадахме и морално, смятам че от 2008 до момента минахме през чистилището. Гледай си вашия отбор, да не поемете по същия път като нас, че трофея метна оставката . Определено не е приятно...
                                Last edited by pepe1234; 06.06.2016, 17:30.

Коментар

X