IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    [/B]

Едни пием с отвращение, други носят диаманти с нежелание....Голям ФОРУМ....ЧОВЕЦИ ВСЯКАКВИ !!!
    Добро утро и в тази влага и студ, да не се преуморяваме......
    Само жълтият диамант, бре. Не ми тича на аристократичния тен на кожата
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Изглежда музата ме навестява само във форума.

П.П. Виждам, че си ми купил пръстенче с жълто камъче. Не го харесвам много този цвят, ама като си се изръсил с толкоз пари - ще го нося
      Добро утро tnm

Ти пиши. За камъняко не бери кахър.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

П.П. Виждам, че си ми купил пръстенче с жълто камъче. Не го харесвам много този цвят, ама като си се изръсил с толкоз пари - ще го нося

Едни пием с отвращение, други носят диаманти с нежелание....Голям ФОРУМ....ЧОВЕЦИ ВСЯКАКВИ !!!
        Добро утро и в тази влага и студ, да не се преуморяваме......

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Умееш да пишеш. Не се шегувам. Аз най я разбирам литературата.

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            χαχαχαχααααααααα
            това ли била причината да мразиш толкова комунистите??? ... Които И да са те ... и където и да си мислиш, че ги виждаш

ДОБРО Утро и прекрасен ден на ВСИЧКИ!

п.п... някаква симптоматика ли е....че челните теми във форума са ... Кръчмата и Бисерите ...на Вицовете
            За Бисерите не знам, ама утежнената метеорологична обстановка предполага към голяма посещаемост на Кръчма

П.П.
            Добро утро, Мечо!
            Добро утро, тайфата!
            Мечо

Коментар

Що ме псуваш бре ???

Язе ли съм комунист, дето съм до уши в империалистически акции и индекси ???
              χαχαχαχααααααααα
              това ли била причината да мразиш толкова комунистите??? ... Които И да са те ... и където и да си мислиш, че ги виждаш

ДОБРО Утро и прекрасен ден на ВСИЧКИ!

п.п... някаква симптоматика ли е....че челните теми във форума са ... Кръчмата и Бисерите ...на Вицовете

Коментар

Шегуваш се, нали?
                Като ме знаеш какъв съм мързел, смяташ ли, че съм написала някъде нещо /с изключение на форума/?
                Умееш да пишеш. Не се шегувам. Аз най я разбирам литературата.
                tnm

Коментар

Издателство ти требе, да си издаваш творчеството. Що не пуснеш нещо за Балканя, за гората, не може да нямаш
                  Шегуваш се, нали?
                  Като ме знаеш какъв съм мързел, смяташ ли, че съм написала някъде нещо /с изключение на форума/?
                  Мечо

Коментар

Първо дъжд, после - наводнение.
                    Снощи имаше много красива гръмотевична буря над Балкана. Светкавиците прорязваха мрачното небе и за миг осветяваха надвисналите тъмни облаци. Закъснелият тътен, звучеше като екот от отдавна отминали битки... И така - до късно през нощта.
                    А утрото се появи мъгливо, хладно и изпълнено с безмълвие.

П.П. Май ще ми трябва и неопренов костюм
                    Издателство ти требе, да си издаваш творчеството. Що не пуснеш нещо за Балканя, за гората, не може да нямаш
                    tnm

Коментар

Добро утро tnm

Наводнение или дъждтттттт
                      Първо дъжд, после - наводнение.
                      Снощи имаше много красива гръмотевична буря над Балкана. Светкавиците прорязваха мрачното небе и за миг осветяваха надвисналите тъмни облаци. Закъснелият тътен, звучеше като екот от отдавна отминали битки... И така - до късно през нощта.
                      А утрото се появи мъгливо, хладно и изпълнено с безмълвие.

П.П. Май ще ми трябва и неопренов костюм
                      Мечо

Коментар

Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

Някой ако има излишни шнорхел и плавници - да ми изпрати
                        Добро утро tnm

Наводнение или дъждтттттт
                        tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Някой ако има излишни шнорхел и плавници - да ми изпрати
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Зе да посиняваш ли бре комунист?
                            Що ме псуваш бре ???

Язе ли съм комунист, дето съм до уши в империалистически акции и индекси ???
                            tnm

Коментар

Добро утро tnm

Вече имам чувство, че съм се родил в Яндзъ и цял живот ще си остана тука.
                              Зе да посиняваш ли бре комунист?

Коментар

Добро утро tnm

Вече имам чувство, че съм се родил в Яндзъ и цял живот ще си остана тука.
                                Сакън, да се не чува! Не мое да идвам чак до Китай, за да си получавам подаръците
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X