Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИзглежда музата ме навестява само във форума.
П.П. Виждам, че си ми купил пръстенче с жълто камъче. Не го харесвам много този цвят, ама като си се изръсил с толкоз пари - ще го нося
Ти пиши. За камъняко не бери кахър.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИзглежда музата ме навестява само във форума.
П.П. Виждам, че си ми купил пръстенче с жълто камъче. Не го харесвам много този цвят, ама като си се изръсил с толкоз пари - ще го нося
Едни пием с отвращение, други носят диаманти с нежелание....Голям ФОРУМ....ЧОВЕЦИ ВСЯКАКВИ !!!
Добро утро и в тази влага и студ, да не се преуморяваме......
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеУмееш да пишеш. Не се шегувам. Аз най я разбирам литературата.
П.П. Виждам, че си ми купил пръстенче с жълто камъче. Не го харесвам много този цвят, ама като си се изръсил с толкоз пари - ще го носяПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеχαχαχαχααααααααα
това ли била причината да мразиш толкова комунистите??? ... Които И да са те ... и където и да си мислиш, че ги виждаш
ДОБРО Утро и прекрасен ден на ВСИЧКИ!
п.п... някаква симптоматика ли е....че челните теми във форума са ... Кръчмата и Бисерите ...на Вицовете
П.П.
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩо ме псуваш бре ???
Язе ли съм комунист, дето съм до уши в империалистически акции и индекси ???
това ли била причината да мразиш толкова комунистите??? ... Които И да са те ... и където и да си мислиш, че ги виждаш
ДОБРО Утро и прекрасен ден на ВСИЧКИ!
п.п... някаква симптоматика ли е....че челните теми във форума са ... Кръчмата и Бисерите ...на Вицовете
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеШегуваш се, нали?
Като ме знаеш какъв съм мързел, смяташ ли, че съм написала някъде нещо /с изключение на форума/?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИздателство ти требе, да си издаваш творчеството. Що не пуснеш нещо за Балканя, за гората, не може да нямаш
Като ме знаеш какъв съм мързел, смяташ ли, че съм написала някъде нещо /с изключение на форума/?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПърво дъжд, после - наводнение.
Снощи имаше много красива гръмотевична буря над Балкана. Светкавиците прорязваха мрачното небе и за миг осветяваха надвисналите тъмни облаци. Закъснелият тътен, звучеше като екот от отдавна отминали битки... И така - до късно през нощта.
А утрото се появи мъгливо, хладно и изпълнено с безмълвие.
П.П. Май ще ми трябва и неопренов костюмБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Наводнение или дъждтттттт
Снощи имаше много красива гръмотевична буря над Балкана. Светкавиците прорязваха мрачното небе и за миг осветяваха надвисналите тъмни облаци. Закъснелият тътен, звучеше като екот от отдавна отминали битки... И така - до късно през нощта.
А утрото се появи мъгливо, хладно и изпълнено с безмълвие.
П.П. Май ще ми трябва и неопренов костюмПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Някой ако има излишни шнорхел и плавници - да ми изпрати
Наводнение или дъждттттттБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗе да посиняваш ли бре комунист?
Язе ли съм комунист, дето съм до уши в империалистически акции и индекси ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Вече имам чувство, че съм се родил в Яндзъ и цял живот ще си остана тука.
Коментар
-
Вече имам чувство, че съм се родил в Яндзъ и цял живот ще си остана тука.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар