If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
... това - дамите - като почнете да се престаравате, за да ни доставяте винаги удоволствие с яденето - ненадминати сте...Предполагам, че си фламбирала за първи път......, нищо, де - то човек се научава лесно, след първата несполука - но ти се е получило, щом огънят е облизал тавана...
Между нас казано, мъжът ти е останал доволен от атракцията и - вероятно се е представил добре, след похапването...
Може да споделиш с нас поне това, дали си правила фламбето с дежурните - висока готварска шапка - и разбира се - с къдрава бяла поличка отпред..., или е имало и други одежди по теб...
"Ето го: това е най-хубавото моментата..." - дори Лео може да ти покаже "моментата" при фламбирането на аспержата... ...и после: "С нещо бързо Фърляте вътре оцет /ако се запали опасно/!"
Ахъ. Пламъците опряха в тавана на терасата. Красива гледка беше
... това - дамите - като почнете да се престаравате, за да ни доставяте винаги удоволствие с яденето - ненадминати сте...Предполагам, че си фламбирала за първи път......, нищо, де - то човек се научава лесно, след първата несполука - но ти се е получило, щом огънят е облизал тавана...
Между нас казано, мъжът ти е останал доволен от атракцията и - вероятно се е представил добре, след похапването...
Може да споделиш с нас поне това, дали си правила фламбето с дежурните - висока готварска шапка - и разбира се - с къдрава бяла поличка отпред..., или е имало и други одежди по теб...
"Ето го: това е най-хубавото моментата..." - дори Лео може да ти покаже "моментата" при фламбирането на аспержата... ...и после: "С нещо бързо Фърляте вътре оцет /ако се запали опасно/!"
Ще ми откаже, ама друг път. В момента е с оранжев картон / спрян достъп до компютър/ и мисля, че няма да рискува да получи червен - отнемане на телефона и спиране на интернет в къщи
П.П. Срещу съответното заплащане, мое да ти разтълкувам последствията от "Бях гладен, косях трева и нямах пукната стинка в джоба"
Не те е срам...!!!
И на бедния, гладния и уморения ще вземеш последното левче ....
пп То и аз мога да си разталкувам положението - скоро и бездомен мога да остана.....
Според мен, трябва да пробваш с 1/4 пълноправния член.....Другите гарантирано ще ти откажат...:D
Днес сутринта към 6.30 на вилата ме закука кукувица.....( сетих се за Тнм- то ......не че спирам да мисля за тайфата ..де...)
Бях гладен, косях трева и нямах пукната стинка в джоба.....
От дете задавам един въпрос - колко ми остава.?
Проклетницата изкука още веднъж и спря......
Зададох въпрос - а да вземам ли пушката...... ?
Продължи да кука ( ма.а ѝ..) - броих до 10 и натам и се отказах...
Ще ми откаже, ама друг път. В момента е с оранжев картон / спрян достъп до компютър/ и мисля, че няма да рискува да получи червен - отнемане на телефона и спиране на интернет в къщи
П.П. Срещу съответното заплащане, мое да ти разтълкувам последствията от "Бях гладен, косях трева и нямах пукната стинка в джоба"
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Преди няколко дни успях спретна едно пожарче на терасата. Комшиите се шашнаха, домочадието - не чак толкова
Днес времето ще е хубаво и се чудя дали да не връча валяка и латекса на по-дребната 1/3-та пълноправен член на семейството, за да да оправи пораженията
Приятен ден ви пожелавам!
Според мен, трябва да пробваш с 1/4 пълноправния член.....Другите гарантирано ще ти откажат...
Днес сутринта към 6.30 на вилата ме закука кукувица.....( сетих се за Тнм- то ......не че спирам да мисля за тайфата ..де...)
Бях гладен, косях трева и нямах пукната стинка в джоба.....
От дете задавам един въпрос - колко ми остава.?
Проклетницата изкука още веднъж и спря......
Зададох въпрос - а да вземам ли пушката...... ?
Продължи да кука ( ма.а ѝ..) - броих до 10 и натам и се отказах...
Коментар