IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

Преди няколко дни успях спретна едно пожарче на терасата. Комшиите се шашнаха, домочадието - не чак толкова
    Днес времето ще е хубаво и се чудя дали да не връча валяка и латекса на по-дребната 1/3-та пълноправен член на семейството, за да да оправи пораженията
    Приятен ден ви пожелавам!
    С някоя магийка ли ?
    Добро утро на всички !

Коментар

• Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Преди няколко дни успях спретна едно пожарче на терасата. Комшиите се шашнаха, домочадието - не чак толкова
      Днес времето ще е хубаво и се чудя дали да не връча валяка и латекса на по-дребната 1/3-та пълноправен член на семейството, за да да оправи пораженията
      Приятен ден ви пожелавам!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• der sieger bleibt allein
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          День Победы
          ..................

Песьняры - "Тёмная Ночь" - http://www.youtube.com/watch?v=ltbfY00UTqA
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

От моя или от твоя гледна точка?

П.П.
            Добро утро, Мечо!
            Добро утро, тайфата!
            Добро утро tnm

Разбираш я май философията ама си мълчиш.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
              Не, афтопилотът работи още/засега добре.
              Лошото е – при мен, батка – че не помня защо съм се прибрал на самонасочване... А и за що съм обърнал часовника на китката?..
              Знам защо - требело е да съм запомнил некакво обещание. Но за какво обещание? - ше требе да са ми казали тези, комуто съм обещал. Прочее, поне же знам това пропадане на късовременната си памет, га съм пил - им казвам на пущовете: са,.. обръщам часовника, ама утре ми напомнете защо.
              Щото може и да съм забравил.

И тук идва въпросът ми към Мечо, който не пие: как така съм забравил? Кой съм бил аз, когато съм го помнил, и кой съм аз, когато съм го забравил?

Тука требеше да бъде едно извънземно парче от батко ви Бах, но така и не съм го намерил до сега в мрежата.
              Та пускам малко нещо подобно по душа – тук-таме, особено от 2:30 до 3:05:
              https://www.youtube.com/watch?v=6bD9t44JUD4

-------------------
              Къде е този Серго, бе?

ВМанков, аз и без да пия го имам това пропадане на краткосрочната памет.
              При мен обаче се търси, поради що съм си прехвърлила пръстена от лявата на дясната ръка
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Философстване и философстване не е едно и също[!!!
                От моя или от твоя гледна точка?

П.П.
                Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  И на едната планина си има кръчма, дето и викат Еверест. И е опасно прибирането от нея по нощите
                  Не, афтопилотът работи още/засега добре.
                  Лошото е – при мен, батка – че не помня защо съм се прибрал на самонасочване... А и за що съм обърнал часовника на китката?..
                  Знам защо - требело е да съм запомнил некакво обещание. Но за какво обещание? - ше требе да са ми казали тези, комуто съм обещал. Прочее, поне же знам това пропадане на късовременната си памет, га съм пил - им казвам на пущовете: са,.. обръщам часовника, ама утре ми напомнете защо.
                  Щото може и да съм забравил.

И тук идва въпросът ми към Мечо, който не пие: как така съм забравил? Кой съм бил аз, когато съм го помнил, и кой съм аз, когато съм го забравил?

Тука требеше да бъде едно извънземно парче от батко ви Бах, но така и не съм го намерил до сега в мрежата.
                  Та пускам малко нещо подобно по душа – тук-таме, особено от 2:30 до 3:05:
                  https://www.youtube.com/watch?v=6bD9t44JUD4

-------------------
                  Къде е този Серго, бе?
                  Last edited by vmаnkov; 09.05.2014, 21:36.
                  Свободен във виелицата.
                  http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=rHuGktVssdc

Коментар

• День Победы

https://www.youtube.com/watch?v=KIAtlrSqyjE

Коментар

• Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Линк към старата тема:
                        http://www.investor.bg/forum/showthr...55#p1399642189
                        रादोस्त

Коментар

Аааа, сега ще се обиждаме ли!?
                          Ми на мен там ми е силата /според мъжа ми/
                          Философстване и философстване не е едно и също !!!
                          tnm

Коментар

Че не работиш е хубаво. Ако можеше да се научиш и да философстваш
                            Аааа, сега ще се обиждаме ли!?
                            Ми на мен там ми е силата /според мъжа ми/
                            Мечо

Коментар

Аз пък съм си във вечна ваканция. Да!
                              Рано напролет винаги фнимавам кукувицата да ме закука като съм сита, да имам пари в джоба и в никакъв случай да не съм се нещо объркала и да работя.
                              Че не работиш е хубаво. Ако можеше да се научиш и да философстваш
                              tnm

Коментар

Добро утро tnm

Пък язе края на юни излизам у лятна ваканция. Да.
                                Аз пък съм си във вечна ваканция. Да!
                                Рано напролет винаги фнимавам кукувицата да ме закука като съм сита, да имам пари в джоба и в никакъв случай да не съм се нещо объркала и да работя.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X