IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

Много празници този месец, много нещо, че и избори на всичкото отгоре... за матурите да не споменавам.
    Само не знам защо, школата не пуснаха кепенците и не разпуснаха дечурлигата да си живеят живота!?
    Пък сега като се стане сутрин и се започва едно дълбоко мислене "Аз днес на училище ли съм или напротив?"
    Добро утро tnm

Пък язе края на юни излизам у лятна ваканция. Да.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Много празници този месец, много нещо, че и избори на всичкото отгоре... за матурите да не споменавам.
      Само не знам защо, школата не пуснаха кепенците и не разпуснаха дечурлигата да си живеят живота!?
      Пък сега като се стане сутрин и се започва едно дълбоко мислене "Аз днес на училище ли съм или напротив?"
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
        Ей,Мечка,

Как си ти?

Немаше те,па ги усещаш нещата.

Респект.За вдъхновение и стихове.

Радост и усещане за непразнота ми остави.
        Чета Хегел ся, затуй ги усещам.

Респекта е взаимен значи.

Ма ти много малко пишеш бре. Ма може, що не.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
          Маранди,

Драсни два реда,щот ми липсваш,да го е.

Само ако ти е кеф.

Респект.
          Ъмм ... те ме смляха от критика тука - от създателката на темата, че щяла да й сменя заглавието, до други, че съм се изказвал кат' последна инстанция.

Викам да не им скапвам темата да'е ... шъ си помълча.

П.П. Събота излизах на алкохолен туризъм за 9 часа поркане, че в една кръчма налетях на някакво австралийче и родителите му си купили къща в с. Миндя ( нашия вилает ), че го питах за църквата им - знае ли защо се нарича Св. 40-сет мъченици и кога е строена.

То, горкото откъде да знае, та му обяснявах - там са посрещали войската на Иван Асен II след битката при Клокотница.

Чак после ще построят църквата под Царевец със същото име, но се впечатли от 1230 година като чу. Демек цяло Търново е било излязло да ги посрещне на 40 км напред. То затова и малко хора знаят, че думата "сбор" на населено място Х за първи път се въвежда тогава и на тази дата е "сбора" на Тървово - още от 1230 година. После в наши дни се разпространява навсякъде и затова си има Празник на града ( "сбор" ).

Както и да е ....

Ха, наздраве!
          Last edited by marandi; 09.05.2014, 03:47.

Коментар

• Ей,Мечка,

Как си ти?

Немаше те,па ги усещаш нещата.

Респект.За вдъхновение и стихове.

Радост и усещане за непразнота ми остави.
            Last edited by ExtraRange; 09.05.2014, 01:26.

Коментар

• Поздрав за пишещите у темата.

Разни ора.

Душа имат и я показват.

И се получава.

Немаше да е така никога и никъде.
              Last edited by ExtraRange; 09.05.2014, 01:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Тц, бяхме млади и убави. Сега сме само убави и нещо ни се опират и бОрчетата и борчЕтата, защото от написаното не стана много ясно, кого си носил дома
                От гората го отсякаф бре !!! Ти математика не си ли учил
                tnm

Коментар

• Маранди,

Драсни два реда,щот ми липсваш,да го е.

Само ако ти е кеф.

Респект.
                  Last edited by ExtraRange; 09.05.2014, 01:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    То сега е частен дом. Ма навремето много силни беа ичкиите ли, по много пиехме ли, прибирал съм се в къщи с борче на рамо, отсечено от гората на Таш Хисар. Добре, че спрях пиеньето, м*амка му и прасе.
                    Тц, бяхме млади и убави. Сега сме само убави и нещо ни се опират и бОрчетата и борчЕтата, защото от написаното не стана много ясно, кого си носил дома

Коментар

И на едната планина си има кръчма, дето и викат Еверест. И е опасно прибирането от нея по нощите
                      То сега е частен дом. Ма навремето много силни беа ичкиите ли, по много пиехме ли, прибирал съм се в къщи с борче на рамо, отсечено от гората на Таш Хисар. Добре, че спрях пиеньето, м*амка му и прасе.
                      tnm

Коментар

• И на едната планина си има кръчма, дето и викат Еверест. И е опасно прибирането от нея по нощите

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          А на планина?
                          Че ние у Провадия си имаме планина, даже две планини. На Шашкъните е най убаво от целио свет.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Добро утро tnm

Мдааа, това лято ще се ходи на плашшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш
                            А на планина?
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

И какъв точно е начина да останеш нелегално в Австрия?
                              Аз лично за всички начини на присъствие в Австрия, които се сещам, без продажба на наркотици и сводничество са си напълно легални
                              М*ма му стара, МАМУНЕ, ний верно сме веке немци сущи, и англичане тоже !!!
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнение
                                И защо трябва да седя тук. Вчера се прибрах от Австрия. За първи път се замислих дали да не остана там, та макар и нелегално.
                                И какъв точно е начина да останеш нелегално в Австрия?
                                Аз лично за всички начини на присъствие в Австрия, които се сещам, без продажба на наркотици и сводничество са си напълно легални

Коментар

Working...
                                X