IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    И квооо...?
    Модито е застанала на амбразурата и ме пази от приятелски огън...
    Адмирации....
    Българите не искам да се карате - всеки да си гледа нещата - мениджър, чиновник, земеделец и т.н.

Нормално е адмистрацията да е изнервена и тя, понеже сте във война ( справка линк ) с посньовката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Модератор, с Чичак си имаме приятелска закачка. А и от кога Комунист е обидна дума
      Признай си какво си писал
      Никакъв шанс да те изтрият, заради ... думичката 'Комунист'
      Никакъв!
      Туй е всяка трета дума на Борисов, а не виждам да го .... цензурират

а и думичката съществува, но отдавна няма съдържание в нея )

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Не се научихте,че от западни "вериги" и копче не се купува!
        Само от българските магазини на другаря Ковачки!

" както ние отстъпИхме по две пакетчета кайма, така и вие ще отстъпите назад"
        " ела и ти в два и половина и застани мааа-а-а! "
        " са се рЕдиме за месо и за колбаси"

магазина на Ковачки в Бобов дол
        Don't work hard, work smart!

Коментар

Модератор, с Чичак си имаме приятелска закачка. А и от кога Комунист е обидна дума
          Ама, виж се нацупи и ти сега?

Хората в БГ трябва да се опазят - особено па като теб ( менъджерските позиции ).
          --------------------------------

Ходи ли, че сме този номер в момента:

Iron Maiden - Aces high

http://vbox7.com/play:78a6c1b6
          ---------------------------------------

Още отказвате да го повярвате - само Времето е друго

Коментар

И квооо...?
            Модито е застанала на амбразурата и ме пази от приятелски огън...
            Адмирации....

Коментар

• Модератор, с Чичак си имаме приятелска закачка. А и от кога Комунист е обидна дума

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                То момчето борчее сега

Ходел в магазин, предполагам има и кола - ама вие плащайте ток и слабо го интересува.

П.П. Още е рано - БГ ще влезете във възход към 2020 като съм смятал. Трябва да се изтече простотията първо.

Аз не смятам само разни простотии като ток да кажем, а доста голям комплекс неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  В моето семейство аз съм изпълнителя на "мокрите поръчки". Съпругът ми не желае да се занимава с писане на жалби. Той е коректен и изпълнителен и по не знам си каква причина, очаква и другите да са като него.
                  От дългогодишният ми досег с държавни и общински структури съм разбрала, че най-добре е да имаш написано нещо черно на бяло. Щото както казват другарите китайци - " И най-бледото мастило е по-трайно от най-ярките думи".
                  Тя "схемата" на Пешовците е една и също от от над 20 години.

Първо ще те изкарат, че си фрост, че им плащаш и после ще ти се скарат, че е малко.

П.П. Още няма да приключат неща - трябва малко време да се разпадне "системата" и да останат на долното.

В БГ от 25 години е най-трудно да си изряден - но 1995-2002 период беше сравнително поносим - след 2008 г. понеже влезе криза отвън е доста хумор.

Още не може да овладеете нещата - не знам защо? Питай Пешо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Отивам в магазина от десет каси работят две и дори те питат всичко ли беше наред с пазаруването.
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      В моето семейство аз съм изпълнителя на "мокрите поръчки". Съпругът ми не желае да се занимава с писане на жалби. Той е коректен и изпълнителен и по не знам си каква причина, очаква и другите да са като него.
                      От дългогодишният ми досег с държавни и общински структури съм разбрала, че най-добре е да имаш написано нещо черно на бяло. Щото както казват другарите китайци - " И най-бледото мастило е по-трайно от най-ярките думи".
                      Въхххх, в тъмното да не вземеш да ни объркаш....

Коментар

• Мисля, че 2010 г. още бях споменал, че "партиен" бизнес в момента най-евтин бизнес за БГ.

Сега навсякъде е оцвъкано с Пешовци да ви обясняват колко сложно нещо е да имаш ток, вода и комуникации.

Ма, чудо е

Демек и си плащаш и си фрост да тече поток партийни каси, дет' уж се джавкали в Парламента.

Някъде след 4-5 години ще ви спре това, още не съм го мислил като процес - до тогава няма да е останало нищо в БГ, освен кучета, цигани и пенсионери.

Някъде там ще ви приключи процес - първо трябва да се случи - още е рано.

Коментар

Ами, на ЧЕЗ го дадох. Съвсем официално срещу договор, който беше повече от ултимативен. И да, не е гарантиран постоянно и непрекъснато, но и аз съм с правото си да поискам да бъда обезщетен или поне да получа отговор. Както съм с правото си да публикувам отговора и снимки от замерването на напрежението нали
                          Схемата с тока ви е същата като при Водния цикъл.

На едното място "даряваш" на ЕРП-та, а на другото - ви правят "водния" цъкъл с 20% общинско самоучастие и те после даряват на ВиК-тата.

Демек МДТ и ги превъртат по партийните каси - без възстановяване после, па ВиК чака за "инвестиция".
                          ----------------------------------------------------------------------------
                          Хубаво е, че си хортувате

П.П. Разбира се ще имаш някой кат' бат' Пешо, дет' да ТЕ мести в чужбина, понеже е голямо чудо да се подаде ток. Нали ви "местят" колко време стана вече?

Също, както и вода в БГ - слушай простотии и се хили

Но ще ви удрят там - ток,вода, храна - другите неща "здравеопазване" да кажем и образование т.н. ще се са после. Първо тук ще ви хлопнат.
                          Last edited by marandi; 25.06.2014, 16:11.

Коментар

Ами, точно за това говоря бат Пешо, срещу агресивни тарикати се действа с добро, ако не върши работа - писмено. Водим безмислен спор. Аз винаги си диря това, за което съм платил. От друга страна, в момента съм точно от другата страна на барикадата с капризен клиент. Ами сори. Удовлетворих всички негови искания. Това ми е хлябът
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Mи то и аз плащам здравна осиговка при това две ама получавам един среден пръст и от държавното и от частното.Плащам винетка данъци ама улиците мръсни пътя до село е все едно на луната кратери и дупки.Отивам в магазина от десет каси работят две и дори те питат всичко ли беше наред с пазаруването.....От снощи нямам интернет стационарен два пъти звъня ама щели да дойдат следобяд....Десет години нямах никакви проблеми последния месец е ужасно.Нищо че са най скъпите на пазара...Добре че имам и мобилен такъв та го ползвам в момента.И едни нагли и ми се карат щото искам нещо дето съм го платил....По цял ден се лутам и навсякъде се работи така.А сега ти ми кажи защо аз трябва да работя бързо и точно?Надявам се да имаш отговор...А и да не забравя мой много близък човек се разболя лошо предния месец.Жена му вика бърза помощ и те идват хората дори лекарката се оказа наща позната но не могат да го свалят от шестия етаж с носилката щото е по дълга от стълбището...Ами ако се не бяхме намесили няколко човека можеше да се случи непоправимото...После след болницата се прибираш ама си в количка и ужас има много стълби до асансьора и си затворник зависиш от обичта на приятели и близки.Няма да изоставим човека но всичкото това те кара да се замислиш.Ударят ти колата застрахователите се правят на луди....Всички станаха агресивни тарикати....И затова ще стоят без ток
                              Ами, точно за това говоря бат Пешо, срещу агресивни тарикати се действа с добро, ако не върши работа - писмено. Водим безмислен спор. Аз винаги си диря това, за което съм платил. От друга страна, в момента съм точно от другата страна на барикадата с капризен клиент. Ами сори. Удовлетворих всички негови искания. Това ми е хлябът

Коментар

Ами, на ЧЕЗ го дадох. Съвсем официално срещу договор, който беше повече от ултимативен. И да, не е гарантиран постоянно и непрекъснато, но и аз съм с правото си да поискам да бъда обезщетен или поне да получа отговор. Както съм с правото си да публикувам отговора и снимки от замерването на напрежението нали
                                Mи то и аз плащам здравна осиговка при това две ама получавам един среден пръст и от държавното и от частното.Плащам винетка данъци ама улиците мръсни пътя до село е все едно на луната кратери и дупки.Отивам в магазина от десет каси работят две и дори те питат всичко ли беше наред с пазаруването.....От снощи нямам интернет стационарен два пъти звъня ама щели да дойдат следобяд....Десет години нямах никакви проблеми последния месец е ужасно.Нищо че са най скъпите на пазара...Добре че имам и мобилен такъв та го ползвам в момента.И едни нагли и ми се карат щото искам нещо дето съм го платил....По цял ден се лутам и навсякъде се работи така.А сега ти ми кажи защо аз трябва да работя бързо и точно?Надявам се да имаш отговор...А и да не забравя мой много близък човек се разболя лошо предния месец.Жена му вика бърза помощ и те идват хората дори лекарката се оказа наща позната но не могат да го свалят от шестия етаж с носилката щото е по дълга от стълбището...Ами ако се не бяхме намесили няколко човека можеше да се случи непоправимото...После след болницата се прибираш ама си в количка и ужас има много стълби до асансьора и си затворник зависиш от обичта на приятели и близки.Няма да изоставим човека но всичкото това те кара да се замислиш.Ударят ти колата застрахователите се правят на луди....Всички станаха агресивни тарикати....И затова ще стоят без ток

Коментар

Working...
                                X