IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Какво значение има, след като и така се разбираме без думи.
    Ахъъ, дето се вика - само един поглед е достатъчен.
    Добре, де ... ти ще си мълчиш, а аз ще си бърборя и няма да се оплаквам, че не вземаш участие в разговора
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Пожелавам бързо възстановяване! /ПРЕПОРЪЧВАМ единствено много движения след възстановяването!!!/
      Благодаря!
      Смятам да се поспра с лекарствата и ако не мине до 2-3 дни, ще наблегна на бабини рецепти.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Алоооу, модературата!
        В те тоя коментар се забелязва продуктово позициониране /или както там му се вика на рекламата/.
        Що го не триете!?

П.П. Лютите чушки свежи ли трябва да са или работа ще свършат и сушени?

1. давам рецептата като за човек, който временно среща затруднения при движенията си, т.е. - с упътване, къде точно може да намери продуктите, с най-малко разтакаване.../ако някой знае по-лесен начин за откриване на продуктите за рецептата - редно е да издаде най-после "тайната", ама без продуктово позициониране, на което така много държим всички.../...

2. за първи път чувам, че свежите люти чушки могат да се "счукат"..., ама - никога не е късно човек да научи нещо ново... , аз говоря за ония, изсушените, които се намират в маркет Б..ла - за да не е продуктово позиционирането...

Коментар

ОчевАдно - дамите трябва винаги да имат потвърждение за това, че ги слушаме /а не спим с отворени очи/..., т.е. - от време на време, МЕЖДУ ТЕХНИТЕ ПРИКАЗКИ - да казваме нещо от рода на: да, скъпа, разбрах те мила, точно така мисля и аз, ненагледна моя, това е и мое мнение, цвете мое...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Като те поведа по римския път, да не вземеш да потънеш съвсем в мълчание.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

И да мълча и да говоря, все едно и също.

Мълча гръмко и говоря нечуто !!!

Добро утро tnm
              Да, бе - едно и също било. Дай сега да се разберем овреме!
              Като те поведа по римския път, да не вземеш да потънеш съвсем в мълчание.
              То, вярно е че ще загубиш ума и дума, само като ме видиш. Вярно и също, че от мен трудно ще успееш да вземеш думата ..., ама ще е добре от време на време и ти да вземаш участие в разговора, щот ще ми стане скучно
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                Мечо, що мълчиш ве!?
                И да мълча и да говоря, все едно и също.

Мълча гръмко и говоря нечуто !!!

Добро утро tnm
                Last edited by mechobikov; 22.06.2015, 09:37.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                  „Много ще ме е яд, че ще мине все някога и няма да знам от какво е минало.”

Много вярно твърдение! Нито знаем от какво ще е минала болката, нито пък някой може категорично да се произнесе, коя точно е причината, за да се появи болката.

Аз съм привърженик на тезата, че причините за появата на болката са комплексни... Скоро май писах рецептата тук... С малко обяснения /БЕЗ ДА ТЪРСЯ АНАЛОГИИ и БЕЗ ПРЕПОРЪКИ.../

Споделям опит! НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!

Говоря за времето, когато децата ми бяха малки... На морето трябваше да ги вкарвам последователно, едно по едно..., деца – 15 минути в морето са им мааалко... Докато влезеш с първия и ги изредиш – първият отново иска да влиза в морето... /първа причина/...
                  Есента се хванах да пренасям тежки мебели на приятел и се озовах от едната страна на тежка мебел..., тогава усетих едно прерязване... /втора причина/...
                  Дали е имало и ДРУГИ причини...
                  Шест месеца и нещо: окуцях, а болката – от кръста – по целия крак!

Вероятно говорим за РАЗЛИЧНИ НЕЩА...

Нощем не можех да спя: нямаше положение, в което да застана, без да ме реже болката...

Месеци... Почнах масажи, преди бипулсатор и ултразвук – процедури насочени към кръста и целия крак... И почнах да се колебая – дали не си оставам сакат...

Тогава майка ми събра в консилиум познатите баби от квартала /и сега си правим майтап, когато се сещаме „Консилиума”/ ... В следващите дни майка ми дойде с необходимите продукти за компрес... Изгони децата от хола и ме просна на канапето, а аз – охкам на поразия – не мога да си намеря място. Каза ми, след като ми постави компреса – да стоя с него, докато мога... След като ме наложи, съм се унесъл и съм заспал за 3-4 часа...

Няколко дни след това болката беше отшумяла... Дали компресът помогна, или след 6 месеца с някакво лечение – това е било причината – никой не може да каже със сигурност.

Обръщам внимание върху едната от съставките /синапено БРАШНО/. В ония години синапено брашно се продаваше в аптеките. Преди няколко години се сетих за рецептата и потърсих синапено брашно, но не го намерих в аптеките. Имат синапено СЕМЕ, което ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се смеле в миксер – до брашно!!! /мисля, че самото семе може да доведе до зачервяване – нещо като изгаряне на кожата/...

Рецептата /НЕ Е ПРЕПОРЪКА!!!/:

За компрес при дископатия /лумбаго/ - наложихме с компрес кръста и по цялата дължина на крака с болката – със следните продукти:

- 400 гр. – анестезол /руски спирт или руско чудо/, от аптека – 2 шишенца,

- 400 гр. – камфоров спирт, от аптека – 2 шишенца,

- 400 гр. - синапово брашно /НЕ самото синапово семе, а смляното ситно може и в миксер - във вид на брашно семе/, от аптека - 2 пакетчета,

- около 0.5 - 1 кг. трици /остатъкът, получен при смилането на житото на брашно/, от мелница или от маркети Билла,

- около 250 гр. едро смлени /счукани/ люти чушки – от маркети Билла.

Компресът се приготвя, като се налага по цялата дължина на болното място от тялото в няколко пласта с вълнен плат – може 2 ката и найлон /фолио/, върху който се разстилат триците, върху тях се нанасят равномерно синаповото брашно и счуканите люти чушки. Всичко това се полива с анестезола и камфоровия спирт.

Плътно се налага болното място и потърпевшият се оставя на спокойствие.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА!!!

Пожелавам бързо възстановяване! /ПРЕПОРЪЧВАМ единствено много движения след възстановяването!!!/
                  Алоооу, модературата!
                  В те тоя коментар се забелязва продуктово позициониране /или както там му се вика на рекламата/.
                  Що го не триете!?

П.П. Лютите чушки свежи ли трябва да са или работа ще свършат и сушени?
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    Мечо, що мълчиш ве!?
                    Мечо е изпаднал в лятна хибернация .

П.П. Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!
                    Мечо

Коментар

• Мечо, що мълчиш ве!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Мдаааам, аз наистина имам проблеми с нередовното пиене.
                        Ся отивам да ми бият инжекция, след това на кинезитерапевт.
                        Пия и бабини девитини
                        Много ще ме е яд, че ще мине все някога и няма да знам от какво е минало
                        „Много ще ме е яд, че ще мине все някога и няма да знам от какво е минало.”

Много вярно твърдение! Нито знаем от какво ще е минала болката, нито пък някой може категорично да се произнесе, коя точно е причината, за да се появи болката.

Аз съм привърженик на тезата, че причините за появата на болката са комплексни... Скоро май писах рецептата тук... С малко обяснения /БЕЗ ДА ТЪРСЯ АНАЛОГИИ и БЕЗ ПРЕПОРЪКИ.../

Споделям опит! НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!

Говоря за времето, когато децата ми бяха малки... На морето трябваше да ги вкарвам последователно, едно по едно..., деца – 15 минути в морето са им мааалко... Докато влезеш с първия и ги изредиш – първият отново иска да влиза в морето... /първа причина/...
                        Есента се хванах да пренасям тежки мебели на приятел и се озовах от едната страна на тежка мебел..., тогава усетих едно прерязване... /втора причина/...
                        Дали е имало и ДРУГИ причини...
                        Шест месеца и нещо: окуцях, а болката – от кръста – по целия крак!

Вероятно говорим за РАЗЛИЧНИ НЕЩА...

Нощем не можех да спя: нямаше положение, в което да застана, без да ме реже болката...

Месеци... Почнах масажи, преди бипулсатор и ултразвук – процедури насочени към кръста и целия крак... И почнах да се колебая – дали не си оставам сакат...

Тогава майка ми събра в консилиум познатите баби от квартала /и сега си правим майтап, когато се сещаме „Консилиума”/ ... В следващите дни майка ми дойде с необходимите продукти за компрес... Изгони децата от хола и ме просна на канапето, а аз – охкам на поразия – не мога да си намеря място. Каза ми, след като ми постави компреса – да стоя с него, докато мога... След като ме наложи, съм се унесъл и съм заспал за 3-4 часа...

Няколко дни след това болката беше отшумяла... Дали компресът помогна, или след 6 месеца с някакво лечение – това е било причината – никой не може да каже със сигурност.

Обръщам внимание върху едната от съставките /синапено БРАШНО/. В ония години синапено брашно се продаваше в аптеките. Преди няколко години се сетих за рецептата и потърсих синапено брашно, но не го намерих в аптеките. Имат синапено СЕМЕ, което ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се смеле в миксер – до брашно!!! /мисля, че самото семе може да доведе до зачервяване – нещо като изгаряне на кожата/...

Рецептата /НЕ Е ПРЕПОРЪКА!!!/:

За компрес при дископатия /лумбаго/ - наложихме с компрес кръста и по цялата дължина на крака с болката – със следните продукти:

- 400 гр. – анестезол /руски спирт или руско чудо/, от аптека – 2 шишенца,

- 400 гр. – камфоров спирт, от аптека – 2 шишенца,

- 400 гр. - синапово брашно /НЕ самото синапово семе, а смляното ситно може и в миксер - във вид на брашно семе/, от аптека - 2 пакетчета,

- около 0.5 - 1 кг. трици /остатъкът, получен при смилането на житото на брашно/, от мелница или от маркети Билла,

- около 250 гр. едро смлени /счукани/ люти чушки – от маркети Билла.

Компресът се приготвя, като се налага по цялата дължина на болното място от тялото в няколко пласта с вълнен плат – може 2 ката и найлон /фолио/, върху който се разстилат триците, върху тях се нанасят равномерно синаповото брашно и счуканите люти чушки. Всичко това се полива с анестезола и камфоровия спирт.

Плътно се налага болното място и потърпевшият се оставя на спокойствие.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Какво му има на наш Мамун?
                          Окуця без време
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                            Девизът на природната хигиена e: "На 40 години човек или е лекар сам на себе си или — глупак".
                            Какво му има на наш Мамун?

Коментар

• Девизът на природната хигиена e: "На 40 години човек или е лекар сам на себе си или — глупак".
                              Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Ех старост,не радост

Билки,бабини деветини и прочие са за предпочитане,пред модерната ни медицина.
                                От нередовното пиене също сполитат болежки

Да не забравяме и силата на мисълта-позитивни и усмихнати бъдете,плацебо и космическата енергия си знаят работата

Сполай ви!
                                Мдаааам, аз наистина имам проблеми с нередовното пиене.
                                Ся отивам да ми бият инжекция, след това на кинезитерапевт.
                                Пия и бабини девитини
                                Много ще ме е яд, че ще мине все някога и няма да знам от какво е минало

Коментар

Working...
                                X