IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро tnm
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Добро утро !

Ще прекръстим темата 50 + годишните.....
      Тва дъртрозата започва да налазва форума... В 6ч нормалните хора спят или правят разни убавини...Вие туканка списвате за люти чушки и болежките на Наивника ( пу-пу, да го вдига ( крака) най-после...).
      Аз нещо не мога да се справя с работата...Затиснала ме е като млада кака и не ми дава два реда на напиша....
      Приятен обяд и Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Малииий, забравих!

Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!
        Забравила си грънци!

Цяла нощ не си спала, само и само да кажеш на Мечо "добро утро".
        Час по час си поглеждала часовника, накрая си станала в пет и, пиейки кафе с цигара по цигара, нервно си чакала да стане 6 часа, па накрая не си издържала и си му го казала в 5:47.

Коментар

• Малииий, забравих!

Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Дубрутру.
            Дано оздравее по-скоро Мамун,че друга медицина ще измислите
            Маймунска

Коментар

• Дубрутру.
              Дано оздравее по-скоро Мамун,че друга медицина ще измислите
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                Оправданията са от човек, който не вниква в написаното, в което се дава инфо за "едро смлени люти чушки", продавани в маркет Би..а.

Не зная да се продава такъв продукт /едро смлени люти чушки/, в маркет, който продукт предварително не е изсушен. Каква ли трайност би имал, ако се предлагаше?

... някои съпруги по-рядко се занимават с домакинство в къщи, май..., лошо нЕма...
                Ми ... ти в инфото не беше написал за нищо за "едро смлени люти чушки".
                Пък някои хора са сме крупни земеделски производители /например 4i40 и аз/ и може да не се наложи да си ги купуваме, щото си имаме - няколко вида, нанизани на върви

Какво домакинстване, какви 5 лева!? По-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилията се е оженил за мен, за да му поддържам високи нивата на тестостерона и адреналина, а не да стоя покрай печката в кухнята.
                Освен това, трябва ми време за прически, маникюри, педикюри и прочие процедури ... домакинството няма как да се случи при мен
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Да, бе ... оправдания - давал рецепта, за човек със затруднение при движението.
                  Що тогава не дадеш и аптекарската верига, от която да си закупиш спирта, :!?
                  Пък за лютите чушки - мога да ги смеля, мога да ги счукам, може и да ги нарежа ситно ... идея си нямаш на какво съм способна, само и само аз да съм правата

Оправданията са от човек, който не вниква в написаното, в което се дава инфо за "едро смлени люти чушки", продавани в маркет Би..а.

Не зная да се продава такъв продукт /едро смлени люти чушки/, в маркет, който продукт предварително не е изсушен. Каква ли трайност би имал, ако се предлагаше?

... някои съпруги по-рядко се занимават с домакинство в къщи, май..., лошо нЕма...

Коментар

• Още едно предложение за лек на Наивника .....

http://www.dnes.bg/balkanska/2015/06...ochilki.267590

Коментар

• Сигурно по не́го време, дребния и полу-пълноправен вабрикант, се трофка в неговия си форум, пред свойта си аудиториа:

- Мани, ма-ании! Моя старец да земе да се капичне от ските и да си напраи демидж на едната но́га. Както менека, по-завчерашната зима. И ся требе го влача по анестезиоложки.
                      Ма не знам дали и как да го открехна как умеят да го процедират? А и редно ли е?
                      - Кви ски по това време, бе Мамун Втори!?
                      - Де да го знам. Може би водни. Тия от средната класа и наклонено езеро ще си намерят. И на рибите хайвер ще им пробутат..........
                      Last edited by sergo; 22.06.2015, 19:07.

Коментар

• Ами ичинайсе/11/ труженички от салоните за "масажи"? Или си мислите пак да минете метър, а? Щото, може Лелчето по-добре да свърши нея работа? Като "мюзик-шринк" да му избаца процедурите.
                        Що, вие какви си ги помислихте?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Благодаря!
                          Смятам да се поспра с лекарствата и ако не мине до 2-3 дни, ще наблегна на бабини рецепти.

Ало-о-о-у!
                          Вий там отдолу-у!
                          Ненужните!

Докъде докара́хте дръжавата, пенции допотопни!

Не м̀оем ви р̀азбера?! Единствения останал представител по тия географски ширини на средната класа - с бабини деветини да го повредите! Щом ще го пцовисвате, поне за вътрешното потребление мислите
                          Щото, севън/7/ служители на НПО, шес/6/ дофтури, пят/5/ мед-сестрички, четири/4/ фармацефтки, три/3/ застрахователи, двамка/2/ БАНяни старци и поне айн/1/ член на "Комисията за подкрепа на родното предприемачество" към Народното събрание, веднагически останаха без препитание.

Да продължавам ли?
                          Три/3/ опаковачки на илачи. Статистика бре! Нищо, че две от трите пакетират каптагон.
                          Два/2/ хамали. Мургави.
                          И един екарисажист.
                          Е, на! Ся!
                          Не му мисла лошото на Мамуна. Просто некой трребе да разпалва пещта. Щото доде време за лустрацията. Некои докюменти, некои бушони и доста простотии, ще да минат през комина. Инак, като как да залъжем младите? Та и те да земат кредити. Щото, предприемач - звучи гордо.
                          А и пенциите? Пенциите кой ще ни ги плаща?
                          Last edited by sergo; 22.06.2015, 18:24.

Коментар

1. давам рецептата като за човек, който временно среща затруднения при движенията си, т.е. - с упътване, къде точно може да намери продуктите, с най-малко разтакаване.../ако някой знае по-лесен начин за откриване на продуктите за рецептата - редно е да издаде най-после "тайната", ама без продуктово позициониране, на което така много държим всички.../...

2. за първи път чувам, че свежите люти чушки могат да се "счукат"..., ама - никога не е късно човек да научи нещо ново... , аз говоря за ония, изсушените, които се намират в маркет Б..ла - за да не е продуктово позиционирането...
                            Да, бе ... оправдания - давал рецепта, за човек със затруднение при движението.
                            Що тогава не дадеш и аптекарската верига, от която да си закупиш спирта, :!?
                            Пък за лютите чушки - мога да ги смеля, мога да ги счукам, може и да ги нарежа ситно ... идея си нямаш на какво съм способна, само и само аз да съм правата
                            Мечо

Коментар

ОчевАдно - дамите трябва винаги да имат потвърждение за това, че ги слушаме /а не спим с отворени очи/..., т.е. - от време на време, МЕЖДУ ТЕХНИТЕ ПРИКАЗКИ - да казваме нещо от рода на: да, скъпа, разбрах те мила, точно така мисля и аз, ненагледна моя, това е и мое мнение, цвете мое...

Много ценни указания.
                              Сега ще ги сведа до знанието на мъжката чест от обкръжението си
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Благодаря!
                                Смятам да се поспра с лекарствата и ако не мине до 2-3 дни, ще наблегна на бабини рецепти.
                                Без да ставам досаден ,издирваш добър чакракчия и след една седмица си ок

Коментар

Working...
                                X