IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    [/B]

Еййй, Аноне..Ти да не си на фитнес....
    15 мин стигат.....
    Не, бе, ако е много приказлива, имам предвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Зависи от жената до "човека". Тогава може и повече от час да бъде буден.

Еййй, Аноне..Ти да не си на фитнес....
      15 мин стигат.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
        С напредването на възраста измират някой мозъчни клетки дето упражняват контрол върху съня. И е нормално над 50 годишна възраст да се будиш посред нощ за около час, може и повече. Зависи от човека.
        Зависи от жената до "човека". Тогава може и повече от час да бъде буден.

Коментар

С напредването на възраста измират някой мозъчни клетки дето упражняват контрол върху съня. И е нормално над 50 годишна възраст да се будиш посред нощ за около час, може и повече. Зависи от човека.
          Абе, Жоре....
          Измират всякакви мозъчни клетки , не само контролиращи съня...Но не е само до клетките...Трябва да се отделят и нужните хормони, па трябва и да се успокоят някои центрове.....
          Има си лек за тази работа...Всички болести лекува.....

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            пич,аз съм на 34 .
            ТНМ-не всеки ден мога да изминавам такива разтояния,да не казвам,че като съм на работа стоя на стол-14 часа!!!

Mииии, не ти личи....Мрънкаш като 50+ годишните....

Но както винаги Тнм е права.....Ходенето му е оправията...Това важи непременно за хора работещи на бюро......Променяш си начина на живот. Забравяш за колата за разстояния от 1-2 км..На работа пеша, от работа пеша и така .....
            С метрото съм от врата до врата за 24 мин. Затова последната спирка си я разхождам....Пих една ракия ( 25 гр ) и съм спал като мъртвец 2 ч ...

пп Тази вечер ще броя самодиви в бяла премяна....

Коментар

пич,аз съм на 34 .
              ТНМ-не всеки ден мога да изминавам такива разтояния,да не казвам,че като съм на работа стоя на стол-14 часа!!!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Ако на ден минаваш по 10 км пеша, бъди сигурен, че ще спиш като къпан.
                В метрополията на автономна област Варбург има поне къде да се разхождаш
                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Дубрутру.
                  Много на млади години взех да не мога да спя,не знам до къде ще я докарам.
                  Ако на ден минаваш по 10 км пеша, бъди сигурен, че ще спиш като къпан.
                  В метрополията на автономна област Варбург има поне къде да се разхождаш
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Това е от слънчевите изригвания.....
                    А дано,ама На дали

Коментар

Дубрутру.
                      Това е от слънчевите изригвания.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Добро утро tnm

ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Днес е Еньовден.
                          Липите ухаят, тревата е покрита с роса, птичките пеят, розовият изгрев излезе от сянката на нощта...
                          Хубав ден ви пожелавам. И отърване от всички болежки
                          Мечо

Коментар

• Дубрутру.

Коментар

• Отиде си един от най-големите ....

https://www.youtube.com/watch?v=-7tzmkXGMMA
                              https://www.youtube.com/watch?v=nlWRG-zfXl0
                              https://www.youtube.com/watch?v=i1BwcCuEOtM
                              https://www.youtube.com/watch?v=jaxZeisCHv8

лека му пръст

Коментар

• Днес било ден на служителите от държавната администрация - да са ни живи и здрави!
                                И много други неща искам да им пожелая, ама пусто възпитание - не мога
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X