IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Да, ходих. С 90 лева билет, барабар със синковеца си. ВИП ложите не струват на концерти
    Май, наистина е така, сега се замислих...има някои удачни разположения, но не е масова практика...
    има и такива, в които пространството е голямо и с централен поглед, можеш да си пиеш питието, но пък ...не се пуши
    Преди година бях на концерт на Даяна Крол .... тези от вип-а на първите редове на амфитеатъра гледаха подметките на пианистката )
    https://www.youtube.com/watch?v=qVCgf6_M7i4

Коментар

. Бях изненадан че свършиха. Бил съм на други концерти на терен, лош е звукът. Иначе нямам много опит за зали на други места. Бил съм само на АC/DC в Прага. Кефът беше толкова голям, че не си спомням много за звука
      Горе не ви е направена акустиката - нали и ти няма да почнеш сега като бате Пешо да ме пита инженер ли съм?

В стени и тавани се вграждат "едни" кухини, както им викате и т.н.

Няма го - и затова звук е кофти.

Ти си Софиянец с позиции - отиваш и ги питаш ( писмено даваш предложение ) и т.н.

Тоест гледайте Столица, не може само аз да се срамувам как са ви лъгали.

Коментар

Бях на последния ред, фронтално срещу сцената и за това звукът се ядваше. Бях на седящи места защото не намерих билети на терен. Бях изненадан че свършиха. Бил съм на други концерти на терен, лош е звукът. Иначе нямам много опит за зали на други места. Бил съм само на АC/DC в Прага. Кефът беше толкова голям, че не си спомням много за звука
        Те пуснаха после горе на 140 кинта натъпкаха с още - това са БГ тарикатлъците.

Хората си местиха децата, защото не могат да виждат.

Както и да е - просто не бях виждал досега Армеец - спестили са ви кинти от озвучаване и толкоз.

Конструкция е спестена, а със сигурност е било проектирано за профи при озвучаване.

Това просто го коментирам, а не да се "заяждам" с теб.

Свили са едни кинти и т'ва е.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          То беше смешно, ама си бил в средата някъде. Тоест концерт ОК и се раздадоха, ама имаше родните трюфели да го наречем

Зала не е проетирана за концерити - ама, има ли смисъл да си отварям устата как ги правят по Света нещата.

П.П. Излъгали са ви и са откраднили едни кинти. Понеже се местих от т.нар. вип да огледам.
          Бях на последния ред, фронтално срещу сцената и за това звукът се ядваше. Бях на седящи места защото не намерих билети на терен. Бях изненадан че свършиха. Бил съм на други концерти на терен, лош е звукът. Иначе нямам много опит за зали на други места. Бил съм само на АC/DC в Прага. Кефът беше толкова голям, че не си спомням много за звука

Коментар

Между другото Маранди, много се вживяваш. Винаги търсиш в някой, че иска да те клъвне и целенасочено действа срещу теб. Ако те интересува, гарата в Горна Оряховица ми е писнала от едно време. Сигурно съм изтъркал 4 сантиметра плочки там. Всяка ваканция, всеки празник. Търново също.
            Като стана въпрос за гърмежи дори бях в хотел Раховец с приятелка на майка ми при атентата по комунистическо. На 10 метра. И гледах какво вадят от вътре.
            Не съм искал по никакъв начин да те засегна на местоживеене или пък липса на болнична помощ. Абе какво ви става бе хора????
            Тук отвори тема 'т.нар. преход.

Просто не беше нужно да ме провокираш с линк-чета, че в Горна гърмят газови бутилки. Предполагам в Китай не гърмят, че да се сипва като сензация.

П.П. Мениджърите като теб - трябва да се опазят + бай ти Пешо енергетика. Даже не знаеш защо - щот' после с неграмотни цигани още по-трудно се бачка.

Това не се прави да ме еВаваш, че се майтапя, а защото ще е тъпо да се избиете Българите.
            Last edited by marandi; 25.06.2014, 19:22.

Коментар

Да, ходих. С 90 лева билет, барабар със синковеца си. ВИП ложите не струват на концерти
              На другото, което си написал няма да обърна внимание
              То беше смешно, ама си бил в средата някъде. Тоест концерт ОК и се раздадоха, ама имаше родните трюфели да го наречем

Зала не е проетирана за концерити - ама, има ли смисъл да си отварям устата как ги правят по Света нещата.

П.П. Излъгали са ви и са откраднили едни кинти. Понеже се местих от т.нар. вип да огледам.

Коментар

• Между другото Маранди, много се вживяваш. Винаги търсиш в някой, че иска да те клъвне и целенасочено действа срещу теб. Ако те интересува, гарата в Горна Оряховица ми е писнала от едно време. Сигурно съм изтъркал 4 сантиметра плочки там. Всяка ваканция, всеки празник. Търново също.
                Като стана въпрос за гърмежи дори бях в хотел Раховец с приятелка на майка ми при атентата по комунистическо. На 10 метра. И гледах какво вадят от вътре.
                Не съм искал по никакъв начин да те засегна на местоживеене или пък липса на болнична помощ. Абе какво ви става бе хора????

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Защото там се намира най-близката до В. Търново клиника по изгаряне.
                  Момчето пробва да се дъфче, няма проблем.

Само У Горна гърмят бутилки.

Ама ти па - недей на изгарания - 10 години ви бачкам нещата. Просто трябваше да пропуснеш - понеже линк, който дава е абсолютно жълта преса.

Ако бях видял данни, па ги няма за степен/процент и т.н. - можеше и да коментирам. А, момчето това ме юрка да коментирам глупости в стил "при вас гърмят бутилки".
                  --------------------------------------

Седи мирна и трай с пукакнки мача

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Разбирам "превъзходството" ти в момента - особено от гледна точка Столица без спешна помощ и аз да се срамувам.

П.П. Писал съм, че БГ е във война в момента и ще попаднете там - в момента помагаме на Варна и Добрич, че там е спешно.

Колкото и да се правиш и да се правиш на мениджър ще те опазим, че ние сме болярите - човешки фактор ще се опази в БГ + разни други неща, които иронията ти няма да разбере.

Питах те ходи ли? 140 кинта билет за вип-ложите? Или ще си дрънкаме глупости?

http://vbox7.com/play:78a6c1b6

Борим се в момента да се спре, че сте в него - ама едно по едно.
                    На другото, което си написал няма да обърна внимание

Коментар

Маранди, нещо мноу ви гърмят газовите бутилки у Горна. Само едно не разбирам що са транспортирани в РусИ
                      http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%...B0_355085.html
                      Разбирам "превъзходството" ти в момента - особено от гледна точка Столица без спешна помощ и аз да се срамувам.

П.П. Писал съм, че БГ е във война в момента и ще попаднете там - в момента помагаме на Варна и Добрич, че там е спешно.

Колкото и да се правиш и да се правиш на мениджър ще те опазим, че ние сме болярите - човешки фактор ще се опази в БГ + разни други неща, които иронията ти няма да разбере.

Питах те ходи ли? 140 кинта билет за вип-ложите? Или ще си дрънкаме глупости?

http://vbox7.com/play:78a6c1b6

Борим се в момента да се спре, че сте в него - ама едно по едно.

Коментар

Маранди, нещо мноу ви гърмят газовите бутилки у Горна. Само едно не разбирам що са транспортирани в РусИ
                        Защото там се намира най-близката до В. Търново клиника по изгаряне.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• ЧесНо да ви кажа: много сте гадни всички тук! Защо ми проваляте алибитУ на човека, от когото зависи тая тема..., без когото тя не може да съществува..., който единствено /по нам кви си основания/ - я крепи и развива? ТолкО време не писАхте, а аз дори ви го казах, че без мен сте кръгла нула! Защо сега се разписахте? Тъкмо бЕх ви „наказал” с височайшото си мълчание и очаквах пак някой /който не може да търси рецепти в гуглето/ - да ме помоли за рецепта...., иначе – нали поддържам там едни „диалози” с няколко създадени от мен ника и – всяка набелязана от мен тема – загива по моето височайшо благоволение...

Защото, без мен тая тема е забравена!

Ъм оная дама /забравих й името/ – дето се кичеше под път и над път - че я е създавала..., дето си беше преписвала заслугите за това..., па – дето била намеквала /май/ - че ще й сменя заглавието?... Па - коя е тя, да сменя налЕво и надЕсно заглавия, бееее!

Вместо да ми прави поклони..., и други неща..., квот дал Господ там..., вместо да ми благодари, че й развивам темата – все с недоказуеми прогнози от ученическите ми години, които сега ще ви пратя да си ги четете и да си правите изводите..., па и тя, де – трябва от сутрин до вечер – само „Благодаря вам!” да казва – и като пред икона да ми се кръсти...

Ееее, ама сте гадни! Какво сте без мен вие? ...Пак да ви попитам: защо почнахте пак да пишете?

... нямам предвид меРИНДЖЕите, де: те са ми слабост! И /апропо/ как така никой от афиширащите се тук като такива /мениджъри/ – до сега да не обърне внимание на пълната със знания и прогнози – височайша /моя/ личност? ..., защото..., защото, я!!!...., миии - предложенията към мен се сипят от всички страни..., а чужбина ме е признала официално!... Защо само в собствената ми страна, бе – съм недооценен? Защо? /да ви питам, но това е риторична питанка, защото много добре си познавам ситуацията..., дереджето, де/...

И съм ви го казвал нееднократно! От колко време ви го твърдя, годините си минават /следва линк с послание: „да си го четете!”/

Към админите: това е опит за заяждане към самият себе си, моля постът ми да бъде изтрит /дължите ми го, за да ме защитите от самия себе си/! Все пак - дежурното – всяка прилика с други хора и събития – е случайна и /НЕ/преднамерена...

Ама – аман пък и от писачи, бе! /първи го казах.../

Коментар

• Маранди, нещо мноу ви гърмят газовите бутилки у Горна. Само едно не разбирам що са транспортирани в РусИ

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Признай си какво си писал
                              Никакъв шанс да те изтрият, заради ... думичката 'Комунист'
                              Никакъв!
                              Туй е всяка трета дума на Борисов, а не виждам да го .... цензурират

а и думичката съществува, но отдавна няма съдържание в нея )
                              Мчи нищо не съм писал. Ако не знае и Чичо какво точно съм написал, ще вземе и той да ми се разсърди. И аз не помня точно какво.... Беше нещо от рода на че комунист не мое да се обърка или нещо подобно. Престараване яко. Както и да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Въхххх, в тъмното да не вземеш да ни объркаш....
                                Няма, няма ... не бой се.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X