If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Аз пък днес се кефех на студа! Минус 13 сутринта, до минус 8 през деня, скреж хвърчеше из въдуха, половината улици в лед, нявсякъде свити и зъзнещи хора, обаче на душата - комфорт!
Къв шах, бре!? Вярно, че Анон беше шахматист, ама той скоро не се е вясвал тъдява.
Тук се цака сантасе, белот и чист бридж... щот сме висоентелектуални
Верно,бях забравил,тук се говореше за шах и дама
И после миришат на шах
Че и махмурлук имат
Къв шах, бре!? Вярно, че Анон беше шахматист, ама той скоро не се е вясвал тъдява.
Тук се цака сантасе, белот и чист бридж... щот сме висоентелектуални
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сяя, някакви мастори на форекса се бутат между шамарите....Съвети и критики раздават.....
Алоуу, аз бета - блокерите като лукчета ги ям, той адреналина щял да ми вдига....
Вас комунистите ви знаем. Всичките сте до един в СВ-то от бедно работническо семейство и сеете картофи.
Па, поглед постоянно вперен в частната собственост и стинките на другарчето.
Справка Боко Тиквоча, който опъна средствата за триколонно здравно осигуряване и натрупаните лични партиди на 'орицата.
Ся ще се опита да опъне и личните партиди от т.нар. триколонна осигурителна система на 'орицата.
----------------------------------
На тая тема мога лекции да изнасям и да си водите записки, щото в БГ-стан само името съвпада, че било "триколонно".
Нищо общо със северния елен, както е в развитите държави. И после, ама защо ние сме бедни.
Ами заради комунистите - заради кого?
Не говори за капиталови пазари, ами си гледай мотиката там и сей картофи, както ти е завещал вожда
-------------------------------------------------
Изкарайте онези 240 мухляка на жълтите павета да стоят един ден - ще минат 300 хил. души покрай тях и ги питайте дали са изкарали 2 левас за цял ден? Щото са уникуми и незаменими.
Мога да се хвана на бас, че 99% няма да могат да изкарат 2 левас, ама иначе ми дрънкат за капиталови пазари?
Коментар