Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Ама вече се прибирам, тъй да се каже ен руут то Хоум. И ще ви досаждам



За рибката няма проблем, купуваш 2 кила, аз я чистя, има майсторлък при чистенето, като я фанеш рибката под хрилете и дърпаш назад и всичко си излиза. Като я почистиш, слагаш я в морска сол за два дена, после във оцет и вода за 24 часа (50%=50%), оцета е да неутрализира солта и да направи костите да се топят. После я измиваш с чиста вода и я нижеш с конец/месина и на балкона на проветливо. В зависимост от климата от 4 до 7 дена е готова. Ако я държиш много дълго почва да става много твърда. За това когато е готова и ако няма да се консумира веднага по добре във найлонка и в камерата. Аз много я харесвам като в зелената салата/маруля накълцам и 10-на рибки - става много добре. Дано да съм ти помогнал, Поздрави на тайфата
Коментар