IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    На австралиец съм от тази нощ, но малко избързах с вход - много ми се спеше и бих лек вход от 0.8098 - после съм заспал за 2 часа и се пцувах, но не исках да пускам ордер.

Както и да е. Кажи ся за доларес?
    Какво да ти кажа- 22 фигури без корекция-кога е било????(без големи световни катаклизми)
    Реда ми се дърви отатъче,не мой колкото хляб,толкова и салам
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Мхм,само да питам какво общо има това с курса на долара?
      На австралиец съм от тази нощ, но малко избързах с вход - много ми се спеше и бих лек вход от 0.8098 - после съм заспал за 2 часа и се пцувах, но не исках да пускам ордер.

Както и да е. Кажи ся за доларес?

Коментар

• Живи и здрави да са имениците!!!

Коментар

Мхм ... отстрани е секси

По принцип нашите наистина попиляха тогава света. Биха ги в различните категории на лява и дясна.

Но вече няма мераклии, те са ми приятелчета и последния път викам как е?

Викат малките сега - искат фейс, нет - никой не иска да тренира. В кофата сме, а Ицо Стоичков им беше патрон тогава - демек даде кинти човека.

Е, напиши си в гугъл примерно Цветан Гашевски и ще видиш кой е. Той ги тренираше, понеже се отказа от травми, но избълва цяло поколение световни шампиони по канадска.

Аз бях самбото и тренирахме в една зала - наистина се набираше на една ръка да го ева ... - смятай, че бях топ-левъл като спортист, но не можех да се набера на лява/дясна ръка чисто - па, оня си вържеше по 5 кг на кръста и се вдигаше да го плющя.

Ха, наздраве!

Вече сме в кофата школата.
          Мхм,само да питам какво общо има това с курса на долара?

Коментар

Тъй,тъй,
            Аз НЕ правя разлика между млади и стари,за мен важен е духа и интелекта

А тука -духовити и интелектуалци колко щеш
            Мхм ... отстрани е секси

По принцип нашите наистина попиляха тогава света. Биха ги в различните категории на лява и дясна.

Но вече няма мераклии, те са ми приятелчета и последния път викам как е?

Викат малките сега - искат фейс, нет - никой не иска да тренира. В кофата сме, а Ицо Стоичков им беше патрон тогава - демек даде кинти човека.

Е, напиши си в гугъл примерно Цветан Гашевски и ще видиш кой е. Той ги тренираше, понеже се отказа от травми, но избълва цяло поколение световни шампиони по канадска.

Аз бях самбото и тренирахме в една зала - наистина се набираше на една ръка да го ева ... - смятай, че бях топ-левъл като спортист, но не можех да се набера на лява/дясна ръка чисто - па, оня си вържеше по 5 кг на кръста и се вдигаше да го плющя.

Ха, наздраве!

Вече сме в кофата школата.

Коментар

• Бахти гадния студ във Варна! Сухо и слънчево, обаче един северен вятър е задухал, като изляза на терасата на офиса да пуша и направо ми падат ушите.

Да помрънкам и аз малко, ако е разрешено.

Коментар

Мхм ... как беше лафа:

"Иване, Иване ... да те ..... плющи, който те хване."
                --------------------

Ся ще стопя лагерите на Ламята, че взел некво пиле вчера, ама съм бил заспал и днес ми го сервира.

Викам: Браус - що не си го мариновал още вчера, ами сега да се чудя да търча по задачи днес или по печки да вися да'е ...

Ей, ся ще го нахраня - рано сутрин съм в голема форма - то моето сутрин беше преди 9 часа, ама друга темица - хихи

Ай, за именниците!
                Стига си мрънкал. Целокупната тайфа отдавна е разбрала, че си почиваш като готвиш.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Тъй,тъй,
                  Аз НЕ правя разлика между млади и стари,за мен важен е духа и интелекта

А тука -духовити и интелектуалци колко щеш

Коментар

• Ламята се нахрани - ся за сладко бебе Хемилио.
                    ----------------

Вероятоно се чуди защо побеснявам от уж наглед дребни неща. Мятат се едни етикети на прима-виста: "Тоя е млад, оня грозен, оная е проста и сие ...".
                    ---------------------

Тук имаше едно момче, ама сега бръмча по-малко и не знам как е.

Накратко нещо се беше депресирал и се прострелва в слепоочието. Хубаво, ама греда.

Спасиха го, но ослепя.

Години наред съм го гледал как минава покрай офис и търчи към спортната зала за тренировки по канадска борба.

Тук имаше школа и неслучайно оня пуяк Сл.Тр. беше метнал 5 мин. за тях - Г.О. срещу света, понеже имахме една камара шампиони.

Та, тоя левент ( слепият ) пътува с автобус от друго населено място и катери около 2 км слепешката, ама ако не знаеш, че е сляп - няма да разбреш.

Върви пеша с яко туристическо темпо, а тояжката почти не я допира. Та, стана и той световен по канадска за параолимпийци и прочие.
                    --------------------------------------------------

Та, понеже му знаех историята винаги като видех всеки ден да тъгъдъка нагоре за тренировки ме караше да се разсмея - аз за какво се ядосвам и какви проблеми имам пред него?

Пружинираща, енергична походка - върви по-бързо от 70% виждащите хора. От спирка до горе има да изкачи около 200 стъпала през различни участъци и да прекоси няколко улици. Просто център ни е такъв - крив.
                    ---------------------------------------------------------

Но една зима беше паднал около 40-50 санта сняг и център се чисти на пъртини ( пътечки ).

Нашето момче стига до банкомат да си тегли пенсия, но закъсва - не може да се прибере - понеже вече терен е пъртини.

За първи път го видях безпомощен.

Едната колежка веднага се изстреля и го гепи за ръката и до спирката за автобус да се прибере.
                    ----------------------------------------------------------

Кажи сега пак Дон Емилио за младите/старите и сие .... ( много ми е забавно )

П.П. Няколко пъти съм го питал като чака на спирката има ли нужда от помощ, обаче той гордо копеле и вика - ще се оправя. Носи очила и който не го познава не може да разбре, че е сляп.
                    Last edited by marandi; 07.01.2015, 10:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Е на мацката го сложих, ама ква разходка в този студ бре?
                      Глей ти, какъв Мамун...?
                      Кога успя да се вредиш, да го сложиш на топло бре......? Как ще ти се излиза тогаз....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Добро утро !
                        Слагайте "котките" и излизайте на разходка...
                        Е на мацката го сложих, ама ква разходка в този студ бре?

Коментар

• Добро утро !
                          Слагайте "котките" и излизайте на разходка...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Добро утро, тайфата!

Днес е малкият национален празник на България, щото празнуват всичкото Иван, Иво, Ивана, Йоана и прочие ...
                            Да са ни живи и здрави имениците!
                            Наздраве!
                            Мхм ... как беше лафа:

"Иване, Иване ... да те ..... плющи, който те хване."
                            --------------------

Ся ще стопя лагерите на Ламята, че взел некво пиле вчера, ама съм бил заспал и днес ми го сервира.

Викам: Браус - що не си го мариновал още вчера, ами сега да се чудя да търча по задачи днес или по печки да вися да'е ...

Ей, ся ще го нахраня - рано сутрин съм в голема форма - то моето сутрин беше преди 9 часа, ама друга темица - хихи

Ай, за именниците!

Коментар

Дубрутру

Марандич,мисля че не е добра идея да правиш портрети на моя милост по малките часове

Нещо много палиш моторетката бре пич,успокой топката

За справка: всяко предпоследно поколение си мисли,че от новото поколение нищо не става,но света си върви напред и се развива , и тъй нататък

Ферщеен?

Айде на кафенце,стига пукници

Хубав ден,аз имам велики дела да върша днес
                              Така ми харесваш!

Ама, недей на стари/млади - мъжки/женски плоскостта, че паля от четвърт.

Ей, ся забърхах една мързелива баница на Ламята ( бъркано тесто с миксер ) и той ся става и крив още и взе да се чуди какво му казвам, че му повтарях.

Готова е, сложена е във фурна - след 10 мин. почвай да боцкаш с клечка за зъби кога дали се е опекла.

П.П. Да'е ... аз съм станал в 23ч и къпя - той нашият още сънен и не знае къде е да'е ...

Ха. наздраве!

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Днес е малкият национален празник на България, щото празнуват всичкото Иван, Иво, Ивана, Йоана и прочие ...
                                Да са ни живи и здрави имениците!
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X