IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добър ден !

Сяя, някакви мастори на форекса се бутат между шамарите....Съвети и критики раздават.....

Алоуу, аз бета - блокерите като лукчета ги ям, той адреналина щял да ми вдига....

Коментар

• Верно,бях забравил,тук се говореше за шах и дама
      И после миришат на шах
      Че и махмурлук имат
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
        A къде е АНДИ да ви вкара малко АДРЕНАЛИН
        гонейки вЪ с ВИНКЕЛА, че малко да позабравите
        пенсионерското каканижене тука!!!
        Ич не ги чуваш петлите, ша знайш!
        Анди у таз тема борави с други изразни средства
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Алоооу, трейдърите /или както там ви се вика/!!! Вий тема нямате ли си!?
          Я, къш от високоентелектуалната, далбокосмислената и изключително стойносна и ангажиментажна тема 30+!

П.П. Добро утро, тайфата!
          A къде е АНДИ да ви вкара малко АДРЕНАЛИН
          гонейки вЪ с ВИНКЕЛА, че малко да позабравите
          пенсионерското каканижене тука!!!
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Алоооу, трейдърите /или както там ви се вика/!!! Вий тема нямате ли си!?
            Я, къш от високоентелектуалната, далбокосмислената и изключително стойносна и ангажиментажна тема 30+!

П.П. Добро утро, тайфата!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Дубрутру!
              Реде,не бой се за лихвите у щатско,преди края на годината няма да ги вдгнат,а до тогава много вода ще изтече

Коментар

• Такъв маркет е най-изнервящ.

Почват да гърмят стоповете на баламите и т.нар. "тарикати" се местят на суап за лихва да чакат посока.

Освободих на 4% австралиец и ся ще чакам кат' мисирка маймуните да се качват на клона докато се счупи и да вляза пак.

Най-кофти се денси срещу падащ маркет, щот' може да се занулиш за норматив да'е ...

Ха, наздраве!

П.П. Иване ...... ( ти си знаеш )

Доне, Русото като говори за пазари ще си водиш записки

Ей, сега след 50 пипа при евро ще се счупи клона. Чакаме и влизаме, ама ти си тарикат и висиш на лихва, щото не затвори като ти казах. Ще чакал януари края? Добре ли си? Като ти дава пазар вземаш и толкоз.
                Last edited by marandi; 08.01.2015, 04:34.

Коментар

• 2009г. някъде като бях писал из тоя форум, че БГ империя до 5 години ще изреже Гърция като кисела краставица - всичко ме обяви за луд.

Лошото е, че сега БГ-то тръгва към гръцки сценарий.

Ма, то с такива корифеи на финансите и икономиката из Парламенто и регулаторите какво да се очаква.
                  -----------------------------

Нали гърчолята много се радваха как прецакали кредиторите и им подстригали дълга. Тарикат на тарикатите се изкарваха и пишеха бодряшки статии по техните медии, че никога нямало да станат прости като българите.

Мхм ... от 110% държ. дълг към БВП - сега са на 180% нищо, че се стригаха с 30%.

П.П. Къде са ви парите за втора държавна пенсия от Сребърния фонд, който Царят ви беше структурирал? Да влизат там средствата от бюджет на излишъци + приватизация.

Оо .. нека се сетя. При кинтите от Здравния фонд, където оня гамен БаМмкуфф ги забърса и се покри.

Сега ново 20-се - дайте си и личните партиди да ги "Оправляваме".

Много ме кефят тия вашите политици. Виждал съм клептомани, ама тия къртят мифки

Коментар

• 23.11.2010 04:43 - Инфлация vs Дефлация – “мистерията” на българските гласове

http://marandi.blog.bg/biznes/2010/1...glasove.639014
                    ---------------------------------------

Ей, тук ви бях правил един анализ. Справка датата кога е правен по случай онова недоразумение БаМмкуффф, а сега сте на следващото недоразумение Лесовъдоффф.

Един мангал да хвана от пътя със затворени очи ще е по-добър фин. министър на БГ-то.

Все някакви култови ги "избирате" като оня смешник Чобановски. Много ме кефи какви глупости плещят като откачени всичките

Коментар

• Тоя Драги разбира от парична политика, колкото аз от калайдисване на менци.

Сега ще пуснат печатницата, ама ще е нещо от типа германския излишък да отива за изкупуване само за държавен и корпоративен дълг.

Пак нищо няма да стигне до реалния сектор и 'орицата. Щото малко сме задлъжнели в ЕС, че да го донабутат да връщаме после още 30 години и само ще ролваме дълг.

Боко Тиквата кат' виден "икономист" се върза първи на фитката и глей ся какво зобене на дълг ще пада. Нали няма да ги връща мухляка? Па каквото оцап-царапи през обръчите от фирми му е добре дошло.

Не се накрадоха тия свине. Евро не пипам аз

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Явно не ме четеш добре,обърни внимание на текста в скобите!!!
                        тези спадове които цитираш,са имали фундаментална причина(криза някаква,събитие,страх или очакване за нещо)
                        Ферщеен??????????
                        Анадънмо????????
                        Капиш??????????
                        Ръиш ли????????
                        Дефлация в еврозоната плюс начало на
                        ново печатане от 22 януари, плюс евентуално
                        започване на дигане на лихви от юни в САЩ
                        малки фундаментални причини ли те се струват??? !!!

ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!

П>П>Забравих за спирането на количествени улеснения (QE)
                        в щатите в края на миналата година.
                        Ниската цена на петрола е по-изгодна за САЩ
                        от колкото за еврозоната и т.н. и т.н
                        Last edited by REDA; 07.01.2015, 22:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                          От 1,6036 до 1,2329 колко фигури са???
                          От 1,5007 до 1,1876 колко фигури са???
                          Пеглеждайте ги малко графиките бря !!!!
                          Явно не ме четеш добре,обърни внимание на текста в скобите!!!
                          тези спадове които цитираш,са имали фундаментална причина(криза някаква,събитие,страх или очакване за нещо)
                          Ферщеен??????????
                          Анадънмо????????
                          Капиш??????????
                          Ръиш ли????????

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            Какво да ти кажа- 22 фигури без корекция-кога е било????(без големи световни катаклизми)
                            Реда ми се дърви отатъче,не мой колкото хляб,толкова и салам
                            От 1,6036 до 1,2329 колко фигури са???
                            От 1,5007 до 1,1876 колко фигури са???
                            Пеглеждайте ги малко графиките бря !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Живи и здрави да са имениците!!!
                              Аз лично Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                                Бахти гадния студ във Варна! Сухо и слънчево, обаче един северен вятър е задухал, като изляза на терасата на офиса да пуша и направо ми падат ушите.

Да помрънкам и аз малко, ако е разрешено.
                                Ми пуши на ширма, по добре от пневмония
                                Иначе се радвам, че тука познати имена виждам. Наскоро един чиляк търсеше инфо за апартаменти в Германия, ама му казах че си изчезнал.

Коментар

Working...
                                X