Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Интервю с венецуелски милионер.
- Как спечелихте първия си милион?
- Смених 2 евро!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРизова:" Ние ще се включим ли с удари в Сирия?"
Воеводата Каракачанов:" Е ние с какво да ударим, ние няма с какво...!"
Лизова:" Ахъ...!
Коментар
-
ЗЛАТЕН- Шеф на голяма фирма хвали възторжено своя заместник:
- Поздравления! Постигнахте невероятни успехи. Само преди година постъпихте при нас като момче за всичко. Два месеца по-късно станахте шеф на екип, след още два месеца шеф на отдел. Показахте качества и ви включихме в Управителния съвет, а сега вече сте първи вицепрезидент. Какво ще кажете?
- Мерси, тате!..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
https://bgr.news-front.info/2018/04/...rayat-trupove/
«ХИМИЧЕСКАТА АТАКА» В СИРИЯ- ТЕРОРИСТИ УЧАТ ДЕЦА КАК ДА ИГРАЯТ ТРУПОВЕ
Last edited by toto; 12.04.2018, 15:42.
Коментар
-
Полицаи четат писмото, оставено след атентат в Германия.
-Това Аллах Акбар ли е? -пита единия.
-Бе и аз така мислех, ама бригадира каза да гледаме внимателно дали не пише нещо друго.
-Ма вярно бе! Пише честит Великден! -възкликва първия. -Какви тарикати -така да го шифроват, че изобщо да не личи...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧукча си купил резачка HUSQVARNA. След седмица във фирмата се получава писмо от чукчата:
" Аз от вас купил резачка. В упътване пише, може 50 кубика дърва на ден наряза. Аз реже цял ден - 20 кубика. лед това това станал сутрин рано, цял ден рязал, без почивка, много сили хвърлил, но нарязал 30 кубика. Елате да видите защо не работи резачка както трябва!"
Отиват хората от фирмата, и казват на чукчата да почне да реже. Започнал той, мъчил се, потил се, хвърчели трески, а той вика:
- Ето! Цял ден така да реже, 30 кубика повече не може изкара!
А от фирмата шашнато говорели помежду си:
- Леле! Сега ако вземе и да я включи, гледай к'во става!..fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДва Голфа в Мюнхен тъжно се прощават:
-Сбогом, брат! И мене ме продават!
Ще се видим с теб и със роднини,
в Перник, чак след 25 години!..
Влиза един перничанин в спортен магазин в Перник. Продавачката пита:
- Какво ще обичате господине ?
Перничанинът:
- Ами търся си анцуг.
Продавачката:
- Какъв да бъде, за всеки ден или за сватба?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар