IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чувствам се отлично, откакто смених кафето сутрин с голяма чаша портокалов сок. Докторът ми твърди, че е от съдържанието на витамин C, но аз мисля, че е от водката.

Коментар

• Мъжките желания ги изпълняват златни рибки, а женските-шарани.

Коментар

• Селският кодош седи на пейката пред двора...
        Минава попа и пита:
        - Как си, бай Иване?
        - Какво да ти кажа, отче... Когато съм болен мисля за тебе, когато съм добре - за попадията...

Коментар

• "...толко си грозен, че мое да бъдеш шедьовър на модерното изкуство"

Коментар

• Медицински симпозиум:
            Еврейски лекар:
            – Медицината в Израел е доста напреднала. Взимаме тестиси от един човек, присаждаме ги на друг и след 6 седмици вече си търси работа.
            Немски лекар:
            – Това е нищо. В Германия медицината е още по-напреднала. Ние взимаме част от мозъка на човек, присаждаме го на друг и след 4 седмици вече си търси работа.
            Руски лекар:
            – Това е нищо. В Русия медицината е още по-напреднала. Ние взимаме част от сърце на човек, присаждаме го на друг и след 2 седмици вече си търси работа.
            Български лекар:
            – Това е нищо. Всички сте много изостанали. Ние в България взимаме един човек без мозък, без сърце и без топки и го правим ПРЕМИЕР.
            И сега цялата страна си търси работа...!

Коментар

• Мъдруват две много руси приятелки:
              - Друго си е Япония - саке, гейши, харакири. Тука само ракия, ку*ви и самоубийства!
              - Скукааа !!!

Коментар

• Време е за вендинг машини за шкембе чорба .. и от настройките да си цъкаш повече чесън и люто.. ?

Коментар

• ПРИТЧА ЗА БАНКАТА!
                  Индианец отишъл в банката и поискал заем от 500 долара.
                  - За какво ще използваш сумата? - попитал банковият служител.
                  - Ще ходя до града и ще продавам украшенията, които правя.
                  - А имаш ли нещо за обезпечение на заема?
                  - Не знам какво е "обезпечение".
                  - Ами обезпечение е някаква ценна вещ, която може да покрие размера на заема. Нещо като залог.
                  - Аха, залог! Не, нямам.
                  - Имаш ли автомобил? - отново попитал служителят.
                  - Имам - малък камион от 1949 г.
                  - Не върши работа - отвърнал служителят. - А имаш ли животни?
                  - Имам кон.
                  - На колко години е?
                  - Не знам. А и зъбите му изпопадаха, та не може вече да се определи.
                  Накрая все пак му отпуснали заема срещу коня и камиона. Той взел 500-те долара и си тръгнал. След няколко седмици отново дошъл в банката, извадил пачка долари, отброил толкова, колкото било необходимо и върнал заема на банката, а другите пари скрил в пазвата си.
                  - Какво смяташ да правиш с останалата сума? - се поинтересувал банковият служител.
                  - Ще си ги държа във вигвама.
                  - Можеш да ги оставиш на депозит в нашата банка.
                  - Не знам какво е "депозит" - отвърнал индианецът.
                  - Ами ти даваш парите си на банката, тя се грижи за тях, а когато ти потрябват, можеш да си вземеш.
                  Старият индианец вперил пронизващ поглед в банковия служител и попитал:
                  - А банката какво ще ми даде в залог?
                  Чрез Христо Христов Генчев

Коментар

• - Ало, любов моя, ти ли си?
                    - Да. Кой се обажда?

Коментар

• Която не харесва мъж си щото хърка, да и се падне лИбовник, дет пърди!

Коментар

• Мисля да напусна Фейсбук! Заплата-няма, трудов стаж-няма, ....и почивни дни няма даже ....!

Коментар

• Турнира по борба, финал, наше момче има да се бори с някъв много як, ама мноого як. Тренера обяснява:
                          - Чувай сега. Тоя пич има коронен захват, гледай да не попаднеш в този захват, че досега никой не е успявал да се освободи, мноого е як..
                          - ОКи тренер., ще внимавам..
                          Почва борбата и още на първата минута оня успял да приложи на нашето момче коронната си хватка. Видял това тренера и много се разстроил. Станал и отишъл към съблекалните, а там имало телевизор. Гледа на телевизора - публиката станала на крака и аплодира нашето момче...
                          Брей, какво става тука..?
                          След награждаването, тренера го пита :
                          - Добре, кажи сега какво стана, как успя да се освободиш..?
                          - Уууф, мани шефе.. Как ме беше хванал само. Нямам мърдане, направо ме сгъна на четири. Въздуха ми спря, взех да не мога да дишам, свят ми са зави, викам край - припадам... Таман бях решил да се предавам и гледам - някви топки висят под носа ми. и Аз щрак - и ги захапах..
                          - Ааааа, чакай бе мойто момче, не може тъй, това не е спортменско...
                          - Абе мани спортсменското бе шефе, ти знайш ли на к'во е способен човек когато Си захапе топките….?

Коментар

• Толкова съм стар, че помня времето, когато, изнасяйки боклука, трябваше да върна кофата обратно!

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Мъж при доктора:
                                - Анализът показва, че в урината ви има белтък.
                                - Басси. Да не би да са ми протекли яйцата?

Коментар

X