IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПРИТЧА ЗА БАНКАТА!
    Индианец отишъл в банката и поискал заем от 500 долара.
    - За какво ще използваш сумата? - попитал банковият служител.
    - Ще ходя до града и ще продавам украшенията, които правя.
    - А имаш ли нещо за обезпечение на заема?
    - Не знам какво е "обезпечение".
    - Ами обезпечение е някаква ценна вещ, която може да покрие размера на заема. Нещо като залог.
    - Аха, залог! Не, нямам.
    - Имаш ли автомобил? - отново попитал служителят.
    - Имам - малък камион от 1949 г.
    - Не върши работа - отвърнал служителят. - А имаш ли животни?
    - Имам кон.
    - На колко години е?
    - Не знам. А и зъбите му изпопадаха, та не може вече да се определи.
    Накрая все пак му отпуснали заема срещу коня и камиона. Той взел 500-те долара и си тръгнал. След няколко седмици отново дошъл в банката, извадил пачка долари, отброил толкова, колкото било необходимо и върнал заема на банката, а другите пари скрил в пазвата си.
    - Какво смяташ да правиш с останалата сума? - се поинтересувал банковият служител.
    - Ще си ги държа във вигвама.
    - Можеш да ги оставиш на депозит в нашата банка.
    - Не знам какво е "депозит" - отвърнал индианецът.
    - Ами ти даваш парите си на банката, тя се грижи за тях, а когато ти потрябват, можеш да си вземеш.
    Старият индианец вперил пронизващ поглед в банковия служител и попитал:
    - А банката какво ще ми даде в залог?
    Чрез Христо Христов Генчев

Коментар

• - Ало, любов моя, ти ли си?
      - Да. Кой се обажда?

Коментар

• Която не харесва мъж си щото хърка, да и се падне лИбовник, дет пърди!

Коментар

• Мисля да напусна Фейсбук! Заплата-няма, трудов стаж-няма, ....и почивни дни няма даже ....!

Коментар

• Турнира по борба, финал, наше момче има да се бори с някъв много як, ама мноого як. Тренера обяснява:
            - Чувай сега. Тоя пич има коронен захват, гледай да не попаднеш в този захват, че досега никой не е успявал да се освободи, мноого е як..
            - ОКи тренер., ще внимавам..
            Почва борбата и още на първата минута оня успял да приложи на нашето момче коронната си хватка. Видял това тренера и много се разстроил. Станал и отишъл към съблекалните, а там имало телевизор. Гледа на телевизора - публиката станала на крака и аплодира нашето момче...
            Брей, какво става тука..?
            След награждаването, тренера го пита :
            - Добре, кажи сега какво стана, как успя да се освободиш..?
            - Уууф, мани шефе.. Как ме беше хванал само. Нямам мърдане, направо ме сгъна на четири. Въздуха ми спря, взех да не мога да дишам, свят ми са зави, викам край - припадам... Таман бях решил да се предавам и гледам - някви топки висят под носа ми. и Аз щрак - и ги захапах..
            - Ааааа, чакай бе мойто момче, не може тъй, това не е спортменско...
            - Абе мани спортсменското бе шефе, ти знайш ли на к'во е способен човек когато Си захапе топките….?

Коментар

• Толкова съм стар, че помня времето, когато, изнасяйки боклука, трябваше да върна кофата обратно!

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Мъж при доктора:
                  - Анализът показва, че в урината ви има белтък.
                  - Басси. Да не би да са ми протекли яйцата?

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                    Дъщеря ми е в трети клас. За домашно трябваше да нарисува картина с извънземни. Детето вложи огромно старание. На другия ден донесе двойка , и забележка: " Такива извънземни няма!"
                    - Каза си думата високата подготовка на учителката по рисуване, която, беше видяла две и двеста. Държеше на реализма.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                      Д-р Лектър остана приятно изненадан след като опита скарата на автогарата в китно българско градче!
                      Беше ял калмари по родопски. И го споходи топло, човешко чувство, сякаш е опитал нещо познато.

Коментар

• Търчи Зеленски по улицата,след него гневна тълпа.
                        Търчи и се чуди:
                        А уж нямахме антисемити...

Коментар

• - Как е сексуалният живот?
                          - Малко, ама от ръце...

Коментар

• От всички морски деликатеси на пазара, най-евтина си остава морската сол.

Коментар

• Д-р Лектър остана приятно изненадан след като опита скарата на автогарата в китно българско градче!

Коментар

• Дъщеря ми е в трети клас. За домашно трябваше да нарисува картина с извънземни. Детето вложи огромно старание. На другия ден донесе двойка , и забележка: " Такива извънземни няма!"

Коментар

Working...
                                X