Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДомусчиев към Бекали:
- Запомни едно, румънеца мИ, е много по-добър от румънците тИ!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
ivandavidov
Коментар
-
Изпълнителният директор, шефът на маркетинга и секретарката отиват да обядват. По пътя намират старинна лампа. Потриват я и отвътре изскача един джин.
- Ще изпълня по едно желание на всеки от вас – казва той.
- Първо аз! Първо аз! – скача секретарката. – Искам да бъда в Париж и да пазарувам със златна карта!
Пуф! И изчезнала.
- Сега аз! Сега аз! – крещи шефът на маркетинга. – Искам да бъда в Хавай, да се пека и да пия коктейли!
Пуф! И той изчезнал.
- Твой ред е – казал Джина на изпълнителния директор.
- Искам тези двамата обратно в офиса след края на обедната почивка!
Коментар
-
Умират българин и американец и отиват в ада. Дяволът ги пита в българския или в американския ад искат да бъдат. Те питат каква е разликата.
-Ами разликата - отвръща дяволът - е, че в американския ад изяждаш по 1 кофа лайна на ден,а в българския по 2.
Американецът,разбира се,иска по-доброто и избира американския, а нашия плюе на всичко чуждо и избира българския. Срещат се след 1 година и американецът казва:
- Ти, приятелю, направи много лош избор, аз сутрин изяждам по 1 кофа лайна и после съм свободен, а ти се мъчиш с 2.
- Нищо подобно! При нас е българска работа - ту лайна не са докарали, ту кофи няма за всички...
Коментар
-
Коментар