IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Руската хуманитарна помощ пада от самолети, като европейската, но се взривява значително по-добре.
    Yeah

Коментар

• 2002 г. — Ало, ФСБ? — Да. — Съседът ми яде! — И какво от това? — Ама той яде черен хайвер! — И какво от това? — Вече трета чиния яде! — Идваме!

2008 г. — Ало, ФСБ? — Да. — Съседът ми яде! — И какво от това? — Ама той яде черен хайвер! — Идваме!

2014 г. — Ало, ФСБ? — Да. — Съседът ми яде! — Идваме!

Диалог в центъра на Москва.

- Извинете, къде наблизо има рибен ресторант?

- В Минск.

Коментар

• Американският президент Барак Обама изрази удовлетворение от факта, че Путин се присъедини към санкциите срещу Русия.

Путин най-после реши да покаже, че по нищо не отстъпва на западните лидери и също въведе санкции срещу Русия.

Коментар

• Стар корсиканец е на смъртно легло и по стар обичай
          цялото наследство трябва да получи най-мързеливият.
          - Джузепе - с треперещ глас казва старецът - приближи се.
          Джузепе се приближава.
          - Представи си, че видиш вятърът да подмята
          банкнота от 500 евро, какво ще направиш?
          - Хич няма да се мръдна, защо да се уморявам.
          - Браво, сине! Паоло, приближи се!
          Паоло се приближава.
          - Представи си, че ослепителна гола жена
          ти протяга ръка, какво ще направиш?
          - Няма да мръдна, защо да се напрягам?
          - Прекрасен отговор, сине! Антонио, приближи се!
          - Ти се приближи!

Коментар

• Японки победителки за купата на НАЕБА (Наеба е планински курорт в Япония)

Коментар

• Уидера си тръгва от Бузлуджа.... https://www.facebook.com/photo.php?v...319382&fref=nf
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Жена праща SMS на съпруга си: "Ти си най-готиният мъж на света!!!"

Той: "Пиеш или сравняваш?"

Коментар

• Върви си арабина през пустинята, а жена му на 10 метра пред него. Вижда го друг и вика:
                  -Абе , Мохамед, в Корана пише жената зад тебе да върви.
                  А Мохамед отговаря :
                  - Хюсеин, когато са го писали Корана , не е имало противопехотни мини.. Върви Айше, върви..
                  Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2014/08/2014_9.html

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    -Какво работите?
                    -Ландшафтен дизайнер.
                    -Страхотно, а какво означава.
                    -Булдозер карам.
                    +1
                    днеска го споделих с няколко приятели този виц...и се посмяхме доста...поздрави

Коментар

• -Какво работите?
                      -Ландшафтен дизайнер.
                      -Страхотно, а какво означава.
                      -Булдозер карам.
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Старец седял на пейка в парка и горчиво плачел. Наблизо минавал млад мъж, спрял се при стареца и попитал какво се е случило. Старецът отговорил:
                        - Аз съм мултимилионер, имам огромна къща, най-бързата кола в света и наскоро се ожених за красива блондинка, която ме задоволява всяка нощ!
                        Младият мъж казал:
                        - Човече, ти имаш всичко, за което някога съм мечтал! Какъв ти е проблемът, че си в парка, вместо в къщи и плачеш, вместо да си щастлив?
                        Старецът отговорил:
                        - Не мога да си спомня къде живея.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?v=724398924258471
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                            болен челяк ...не му обръщайте внимание
                            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              В Света има две системни държави - Израел и България !!! Те като се разклатят другите по добре да скачат от 10-тия етаж щото е ниско и им престои да паднат от по високо на очи.

Коментар

• Чък Норис не чака Новата година ... Новата година чака Чък Норис.

Когато Марк Зукърбърг направил фейсбук и за първи път влязал в него имал покана за приятелство от Чък Норис..

Чък Норис хвърли граната и уби 50 човека. После гранатата избухна.

gmail акаунтът на Чък Норис - gmail@chuknorris.com

Чък Норис спечелил "Тур дьо Франс" с велоергометър!

На Чък Норис всичките му зъби са мъдреци.

Малките деца гледат под леглата си и в гардероба за чудовища преди да заспят. Чудовищата гледат под леглата си за Чък Норис...

Когато Чък Норис инсталира нов софтуер, той изпраща на софтуерната компания неговите условия за ползване.

Чък Норис може да пие вода от чешмата на екс.

Чък Норис си има собствен сайт, нарича се интернет.

Чък Норис носи каска, когато кара мотор, за да предпази земята от главата си.

Чък Норис може да иэстиска портокалов сок от един лимон.

Чък Норис е най-известния челист. Може да нацели всеки в челото..

Чък Норис може да завие гайка с отверка.

Когато Чък Норис иска да се посмее, той чете Рекордите на Гинес.

Чък Норис участва във всички серии на "Междузвездни войни". Той играл Силата.

На Чък Норис каубойските ботуши са направени от истински каубои.

Само Чък Норис може да натисне Ctrl + Ald + Del с един пръст!

Застрахователните агенции се застраховат при Чък Норис.

Чък Норис може да сложи дограма на Windows XP

Чък Норис има меча кожа пред камината. Мечката не е мъртва, просто я е страх да мръдне.

Чък Норис няма проблеми,проблемите имат Чък Норис

Коментар

Working...
                                X