IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от javor Разгледай мнение
    2002 г. — Ало, ФСБ? — Да. — Съседът ми яде! — И какво от това? — Ама той яде черен хайвер! — И какво от това? — Вече трета чиния яде! — Идваме!

2008 г. — Ало, ФСБ? — Да. — Съседът ми яде! — И какво от това? — Ама той яде черен хайвер! — Идваме!

2014 г. — Ало, ФСБ? — Да. — Съседът ми яде! — Идваме!

Диалог в центъра на Москва.

- Извинете, къде наблизо има рибен ресторант?

- В Минск.
    Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      ОБЯВА ВЪВ ВЕСТНИК: „ 55- годишен мъж, с 30 милиона в банката / но не в КТБ!/, с вила на гръцки остров, къща в Бояна и Пловдив, женен за 25 –годишна блондинка, не купува и не продава нищо. Просто се хвали!”
      но не и в КТБ

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
        ----------------------------------------------------
        https://www.facebook.com/photo.php?v=487581931296821
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• ОБЯВА ВЪВ ВЕСТНИК: „ 55- годишен мъж, с 30 милиона в банката / но не в КТБ!/, с вила на гръцки остров, къща в Бояна и Пловдив, женен за 25 –годишна блондинка, не купува и не продава нищо. Просто се хвали!”

Коментар

• Генчо взе пушката, отиде на лов и елените станаха с един повече ...

Коментар

• велурче

Да го пази Господ от пилета и котки ...
              Yeah

Коментар

• Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Старшина обяснява на войниците:
                  -Докараха новите танкове с вградени компютри, има ли въпроси?
                  -А каква е скоростта на компютрите?
                  -Абе тъпанар с тъпанар, компютрите се движат със скоростта на танка.

Коментар

• в архивите бе открита снимка на Путя като малко дете

Don't work hard, work smart!

Коментар

• Канада на екс

Ако на някого му се имигрира в Канада, нека първо прочете тук:

http://kanadanaeks.blogspot.com/

Коментар

• Табела в Амстердам:
                        Когато е жега, моля обличайте се според тялото, което имате, не според тялото, което искате. Благодаря
                        Yeah

Коментар

• Краят на работния ден в голяма търговска банка. Чистачката плахо чука на вратата на директора:
                          - Господин директор, искам да ви помоля, ако е възможно, да ми оставите ключа от трезора.
                          - Лельо Иванке, ти нещо не си добре! Как така ще ти оставя ключа от трезора?! Та там са най-ценните ми документи.
                          - Ами, добре. Щом не може – не може. Обаче да знаете, че вече ми писна да отключвам с кламер, за да измия пода вътре…

Коментар

• Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=kKShy68K4WI

Коментар

• Във връзка с ембаргото на Европа,Путин е забранил внос на осеменителен материал за козите в Русия.
                                Руснаците сами щели да се справят.
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X