IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Старец седял на пейка в парка и горчиво плачел. Наблизо минавал млад мъж, спрял се при стареца и попитал какво се е случило. Старецът отговорил:
    - Аз съм мултимилионер, имам огромна къща, най-бързата кола в света и наскоро се ожених за красива блондинка, която ме задоволява всяка нощ!
    Младият мъж казал:
    - Човече, ти имаш всичко, за което някога съм мечтал! Какъв ти е проблемът, че си в парка, вместо в къщи и плачеш, вместо да си щастлив?
    Старецът отговорил:
    - Не мога да си спомня къде живея.

Коментар

• Американският ракетен крайцер Вела Гълф навлезе в Черно море.
      Ще гризнат дървото путиноидите...
      отговор:
      07.08.2014 11:05
      Макар крайцерът да е зареден обилно с памперси, се очаква след поредна поява над него на руски самолет, оборудван със система "Хибини", шлейфът след кораба рязко да се оцвети в кафяво.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Що бе? Жените са по-проклети и по-издръжливи от нас мъжете Ако са решили да се млатят, могат и по-дълго
        +1
        така си е

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?v=10151326378833530
          https://www.facebook.com/photo.php?v=871064052922947
          https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
          https://www.facebook.com/photo.php?v=520786104733745
          https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Що бе? Жените са по-проклети и по-издръжливи от нас мъжете Ако са решили да се млатят, могат и по-дълго
            +1111111111111111111111111111111111111111111111111 111111111111111
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
              Това като ги пишат тез простотии поне малко да се замислят. 15 минути бой дори тренираните момчета в UFC, се изморяват и рядко стигат до толкова. Ама и журналистите са ни яко зле.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Това като ги пишат тез простотии поне малко да се замислят. 15 минути бой дори тренираните момчета в UFC, се изморяват и рядко стигат до толкова. Ама и журналистите са ни яко зле.
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Българин и швейцарец се карат кой език е по-труден:
                  - Ние - казал швейцарецът - пишем "их бин", а произнасяме "иш бин".
                  - А пък ние - гордо заявил българинът - пишем "какво", а произнасяме "ъ".
                  I dream

Коментар

• Катаджийки се биха 15 мин в полицията

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Пресконференция на израелския национален отбор по тенис на маса. Треньорът казва:
                      - Господа, след тримесечно прекъсване нашият отбор възобнови тренировките!
                      Глас от залата:
                      - Значи все пак намерихте топчето?
                      Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2014/08/2014_6.html

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Седят си трима партийни активисти - фашист,депесар и комунист и спорят за предимствата на своите системи.
                        - Най-добрата защита на обществените интереси се постига чрез насилие - казал фашистът.Как иначе ще накараш някого доброволно да се загрижи за общото благо?!Все едно тая котка доброволно да прояде горчица!Няма начин,освен ако не я хванеш и не й я натъпчеш насила в гушата!
                        - Това е излишна и неоправдана жестокост - възразил депесарят.Същият ефект може да се постигне с много по-меки и безболезнени средства,ето вижте! - и той срязал парче кренвирш,намазал го отвътре с горчица и го метнал на котката.Тя го подушила с подозрение,но го изяла.
                        - И двамата сте един дол дренки,действате ако не с пряко насилие,то чрез изнудване и измама! - възкликнал комунистът.Вижте как действаме ние..и той взел горчицата,намазал с нея задника на котката,тя изврещяла и започнала бясно да се облизва.
                        - Виждате ли резултата - казал комунистът - хем доброволно,хем ентусиазирано и дори с песен!

Коментар

• Седят си трима партийни активисти - фашист,депесар и комунист и спорят за предимствата на своите системи.
                          - Най-добрата защита на обществените интереси се постига чрез насилие - казал фашистът.Как иначе ще накараш някого доброволно да се загрижи за общото благо?!Все едно тая котка доброволно да прояде горчица!Няма начин,освен ако не я хванеш и не й я натъпчеш насила в гушата!
                          - Това е излишна и неоправдана жестокост - възразил депесарят.Същият ефект може да се постигне с много по-меки и безболезнени средства,ето вижте! - и той срязал парче кренвирш,намазал го отвътре с горчица и го метнал на котката.Тя го подушила с подозрение,но го изяла.
                          - И двамата сте един дол дренки,действате ако не с пряко насилие,то чрез изнудване и измама! - възкликнал комунистът.Вижте как действаме ние..и той взел горчицата,намазал с нея задника на котката,тя изврещяла и започнала бясно да се облизва.
                          - Виждате ли резултата - казал комунистът - хем доброволно,хем ентусиазирано и дори с песен!
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            - Чего такой грустный?
                            - С женой поругался. Она обещала месяц со мной не разговаривать
                            - Плохо!
                            - И не говори! Сегодня последний день.
                            Га Га Га!

Коментар

• - Чего такой грустный?
                              - С женой поругался. Она обещала месяц со мной не разговаривать
                              - Плохо!
                              - И не говори! Сегодня последний день.

Коментар

• "Жената се прибра по-рано и заварва мъжа си в спалнята да прави любов с много привлекателна млада жена. Съпругата много се ядосва.

- Ти си прасе, което нищо не уважава! – разкрещяла се тя - Как смееш да ми причиняваш това на мен, твоята вярна съпруга, майката на децата ти?! Напускам те! Искам развод на секундата!

Мъжът отвърнал:

- Почакай секунда, любов моя, да мога поне да ти кажа какво стана.

- Добре, давай – проплакала тя - Но това ще са последните ти думи към мен!

И той започнал:

- Докато се качвах в колата на път за вкъщи, една млада госпожица ме помоли да я закарам. Изглеждаше ми отчаяна и беззащитна, та я съжалих и ѝ казах да се качи. Забелязах, че беше много сла

ба, не добре облечена и много мръсна. Каза ми, че не е яла от 3 дни!

Така че, от състрадание, аз я доведох вкъщи, затоплих пицата, която снощи направих за теб, но ти не я докосна, защото се притесняваш да не надебелееш. Горкото същество я изяде за секунди.

После, понеже беше много мръсна аз ѝ предложих да си вземе душ и докато тя се къпеше забелязах мръсните ѝ дрехи, целите в дупки, така че ги изхвърлих.

Но тъй като се нуждае от дрехи, аз ѝ дадох дизайнерските дънки, които ти имаш от няколко години, но не ги носиш, защото са ти много тесни. Също ѝ дадох онова бельо, което ти подарих за годишнината от сватбата ни, но ти не носиш, защото не съм имал добър вкус. Намерих и онази секси блуза, която сестра ми ти подари за Коледа, но ти не носиш, само и само да я дразниш и освен това ѝ подарих онези ботуши, които си купи от онзи скъпарски бутик, но отказа да ги носиш, защото някой друг в офиса ти бил имал същите.

Той си поел дъх и продължил:

- После тя беше толкова благодарна за разбирането ми и помощта, че докато я изпращах до вратата тя се обърна към мен през сълзи и каза:

- Моля ви, дали имате още нещо, което жена ви да не използва?"

Коментар

Working...
                                X