IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чък Норис изтеглил 70 евро от гръцки банкомат.
    – Аматьор ! – казал Бойко Борисов.
    Прескочил до Солун в обедната почивка, разтикал пенсионерите от един банкомат и изтеглил 72 евро, 36 цента, 6 рубли, 8 лева, 3 дъвки с картинка на Бойко Борисов и картичка с автограф на Ципрас. Банкомата се извинил, че не може да му даде и картичка с автограф на финансовия министър, но просто не знаел кой точно е финансов министър в момента...още

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      След като Върховният съд на САЩ легализира еднополовите бракове, Министерство на външните работи на България излезе с искрена и настойчива молба медиите вече да не използват термина „нашите американски партньори.“
      Така де, вече ще ги наричаме "нашите активни хегемони".

Коментар

• След като Върховният съд на САЩ легализира еднополовите бракове, Министерство на външните работи на България излезе с искрена и настойчива молба медиите вече да не използват термина „нашите американски партньори.“

Коментар

• Ще пътуваме до Гърция ... малко съм притеснен от ситуацията там, та се подготвих ... скрил съм кеш в 4 вида валути на 7 места в багажа, на Колата ще зареждам нафта докато не ми олее калника, купихме една торба с лекарства, 35 консерви Русенско варено, 11 ролки тоалетна хартия, портрет на Алексис Ципрас как държи реч, сателитен телефон към ИНМАРСАТ с паник бутон, изпращащ координатите ти в щаба на Гражданска защита, портрет на Ангела Меркел с надпис на гръцки: "Който е давАл заеми си е негов проблем, имАл дал", две бейзболни бухалки за самозащита + една по-малка за детето, изрових от мазето един пожълтял "Алманах на кризата в България от 97ма" (да чета на плажа и да съм на щрек) и взех на заем от съседа едни автомобилни вериги за тежки зимни условия (за всеки случай) ... тръгваме, стискайте ни палци!...Всички вожове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2015/07/2015_10.html

Коментар

• Важно уточнение от Съюза на българските ресторантьори: "Гръцка салата" не означава нито, че няма да се плаща, нито че ще се плаща разсрочено!
            Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
              Не знам как ще се казва, но вече е ясно как ще изглежда:

OXI са изтървали да напишат

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                Новата гръцка валута ще се казва - СРАХМИ
                Не знам как ще се казва, но вече е ясно как ще изглежда:

Don't work hard, work smart!

Коментар

• ... така се прави

На стоянка на таксита в краен квартал в едно такси се качва бабичка с две пластмасови туби и казва:
                  - Момче, закарай ме до Централна баня за минерална водичка.
                  Таксиджията я откарва до мястото, а бабата вади 4 монети по 10 стотинки и му ги подава.
                  - Какво е това, бабо? Какви са тия 40 стотинки?
                  - Толкова имам, момче. Ако имах 50, щях да хвана трамвая...
                  Още вицове

Коментар

• Не-заслужил инвеститор

Коментар

• http://varnasummer.com/gledane/6970-sssr-2014.html
                      Last edited by Ivan2015; 09.07.2015, 16:33.

Коментар

• Съюзът на ресторантьорите уточнява: "гръцка салата" не означава нито, че няма да се плаща, нито че ще се плаща разсрочено!

Коментар

• Коври

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Можете ли да го преведете?
                            "Κοβρϰ, ϰαψτε, πϰϰτε, Аμχελα Мερχελ ζερπϰ.“ - Тςϰπρας
                            К..ви,яжте,пийте,Ангела Меркел Черпи-Ципрас!
                            http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Можете ли да го преведете?
                              "Κοβρϰ, ϰαψτε, πϰϰτε, Аμχελα Мερχελ ζερπϰ.“ - Тςϰπρας
                              "Еб_те, яжте, пийте, Ангела Меркел Черпи" - Ципрас
                              remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                                Здрав, прав и К*рав!
                                Не го дешифрира ли?

Коментар

Working...
                                X