Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеЖека, откъде да си купим шапки от фолио? Усещам че се опитват да ми промият мозъка, имам спешна нужда от такава шапка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеЖека, откъде да си купим шапки от фолио? Усещам че се опитват да ми промият мозъка, имам спешна нужда от такава шапка.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Лидерът на "Атака": Делото срещу мен е поръчка на френското и американското посолство
Май си е забравил шапката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от mimw Разгледай мнениеЩе пътуваме до Гърция ... малко съм притеснен от ситуацията там, та се подготвих ... скрил съм кеш в 4 вида валути на 7 места в багажа, на Колата ще зареждам нафта докато не ми олее калника, купихме една торба с лекарства, 35 консерви Русенско варено, 11 ролки тоалетна хартия, портрет на Алексис Ципрас как държи реч, сателитен телефон към ИНМАРСАТ с паник бутон, изпращащ координатите ти в щаба на Гражданска защита, портрет на Ангела Меркел с надпис на гръцки: "Който е давАл заеми си е негов проблем, имАл дал", две бейзболни бухалки за самозащита + една по-малка за детето, изрових от мазето един пожълтял "Алманах на кризата в България от 97ма" (да чета на плажа и да съм на щрек) и взех на заем от съседа едни автомобилни вериги за тежки зимни условия (за всеки случай) ... тръгваме, стискайте ни палци!...Всички вожове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2015/07/2015_10.html
Коментар
-
Един чукчи открил фирма. Тъкмо отворил вратата на офиса и гледа мъж на прага. Решил, че е клиент и веднага вдигнал слушалката на телефона:
— ..Не, днес няма как да стане... не, имам много поръчки, ...ще Ви запиша в листата на чакащите!!!
Поставя слушалката върху телефонния апарат и се обръща към мъжа:
— Извинете!Толкова много клиенти.... С какво мога да Ви бъда полезен?
— Изпратиха ме от телефонната компания да включа телефона Ви към линия.......
Коментар
-
Чък Норис изтеглил 70 евро от гръцки банкомат.
– Аматьор ! – казал Бойко Борисов.
Прескочил до Солун в обедната почивка, разтикал пенсионерите от един банкомат и изтеглил 72 евро, 36 цента, 6 рубли, 8 лева, 3 дъвки с картинка на Бойко Борисов и картичка с автограф на Ципрас. Банкомата се извинил, че не може да му даде и картичка с автограф на финансовия министър, но просто не знаел кой точно е финансов министър в момента...още
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеСлед като Върховният съд на САЩ легализира еднополовите бракове, Министерство на външните работи на България излезе с искрена и настойчива молба медиите вече да не използват термина „нашите американски партньори.“
Коментар
Коментар