IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Кво, кво.. Еми замислена е била Ралица, кво толкоз. Знаеш как е: човек като го хвана сушата три дни и си започва да си мечтае.
    Last edited by dzk; 06.05.2018, 13:03.

Коментар

• Вечер. Проливен дъжд. На вратата на кръчмата "Св. Георги и змеят" чука пътник. Вратата отваря свирепа кръчмарка. Пътникът се обръща към нея с думите:
      - Аз съм беден пътник, цял ден съм пътувал, уморен съм и съм гладен, но нямам никакви пари....
      Кръчмарката изръмжава зловещо:
      - Разкарай се и не припарвай повече тук.
      Пътникът:
      - А мога ли да говоря с Георги...

Коментар

• Гинекологът Петров тайно гледаше снимки на облечени жени през обедната почивка...

Коментар

• Акций - едно от имената, с които е известен древноримският бог на неграмотността. Други негови често срещани имена са Облигаций и Инвестиций. След богът на парите, богът на неграмотността е най-силно почитан сред съвременните българи. Най-много негови последователи има във финансовите форуми, където богът на неграмотността се издига до култово ниво от счетоводители, анализатори и други.
          Last edited by Иван Давидов; 06.05.2018, 13:57.

Коментар

• -Красавице, как се казваш
            - Гери
            -Гери, съкратено от..
            - Георги!

Коментар

• https://www.investor.bg/biudjet-i-fi...comment-newest

http://prntscr.com/jdzsk6

Кво?

Коментар

• Внук отива при дядо си на село. Минава една седмица и внучето казва на дядо си:
                - Дядо, при теб е много хубаво. Чист въздух, чиста река. Спокойствие. Само едно не ми харесва - момичетата на село са много облечени.
                Дядото бръкнал в джоба си и извадил два бонбона. Единият с целофан, другият- без и помолил внучето да си вземе един. Внукът взел бонбона с целофана. Дядото попитал:
                - Защо избра този бонбон?
                - Някак по чист ми се струва - отвърнал внукът.
                Дядото го погледнал и отвърнал:
                - И с жените е същото...

Коментар

• ФалШИШИ новини

Хубав каламбур

Коментар

• Е правилно сме си държава на тиквите

Коментар

• Първоначално изпратено от Wizi Разгледай мнение

Мда така е.
                      С него обаче, ако си мажеш прасето сутрин и вечер в продължение на месец му поникват златни пера. Те пък колко струват.. !!
                      Чи още малко образоване по въпроса, щото ми се струва че долавям неква ирония ....

Това бялото на земята са въпросните тиквени семки - някъде из Добруджа. В края на лятото пада яко сушене и много от пътищата стават еднопосочни

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
                        Тези тикви са някакви специални, от чието семе се правело някакво много скъпо масло. Струвало около $200..
                        Мда така е.
                        С него обаче, ако си мажеш прасето сутрин и вечер в продължение на месец му поникват златни пера. Те пък колко струват.. !!

Коментар

• Тези тикви са някакви специални, от чието семе се правело някакво много скъпо масло. Струвало около $200..

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Извинете. Не е виц. Има едни схеми за финансиране на земеделските производители - т. нар. обвързани плащания. За отглеждане на домати, краставици, пъпеши, ......., тикви и се плаща, /освен субсидиите, които са около 30лв/дка / и по още 200лв/дка, и трябвна да продадеш определено количество реколта от декар. Тиквите са най-лесни, защото семето е много евтино и се сее на много големи разстояния. Обработката е механизирана и също много евтина. Тези, които го правят им викат схемаджии. След проверката от земеделската служба и подпис, че има тикви на полето, схемаджията удря дисковата брана върху тиквите и отива примерно на борсата в Слатина и взема фактура за тикви от търговец, като му плаща ДДС-то.
                            Фактури има, тикви - няма.
                            Може да сметнете печалбата при 50лв рента и 30 лв разходи на декар по производството, за примерно 300дка.

Не е виц. Само леко да ви светна за земеделските фондове.
                            Турих ти плюс и пак си е по темата - не е виц, бисер е
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• КЛАСИКА - В институт тече изпит. Девойка тегли билет. Падат й се "Полимери".
                              Тя не знае нищо по въпроса, затова казва на професора:
                              - Не знам нищо по този въпрос.
                              Професорът:
                              - Добре, ще се разберем. Можете ли поне да ми кажете името на един полимер?
                              Девойката мълчи.
                              - Имате ли си гадже?
                              - Имам!
                              - Ще ви помогна. Името на един полимер е подобно на името на това, което правите вечер с гаджето си...
                              Девойката (възторжено):
                              - Аааааа, ебонит...
                              Професорът:
                              - Иии, направо пък с ебонита... преди ебонита няма ли целулоид?..

Коментар

• - Какво се е случило? - попита Спящата красавица.
                                - Ваше Величество, една вещица Ви прокле преди 100 години и оттогава спите.
                                - Кой ме събуди? Някой принц?
                                - Не. Здравейте, аз съм Иван Петров от МТЕЛ. Желаете ли да се запознаете с нашите абонаментни планове?..

Коментар

Working...
                                X