IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Класика - Син пише писмо на майка си:
    "Скъпа мамо! Роди ми се син, а жената нямаше мляко и го кърми една негърка и детето почерня."
    Майката отговаря:
    "Скъпи сине, когато ти се роди и аз нямах мляко, и те хранех с краве мляко, но рога ти пораснаха на тридесет и три години чак." ..

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение

Добре, че не им е направила нищо, защото според закона, ако те са с пистолети, а тя с метла, тя е виновна и ще я съдят...
      Особено ако метлата е летящо превозно средство. Може и на клада да я изгорят.

Коментар

• Въпрос към министъра на правосъдието:
        - Пазите ли всички изходи на затвора?
        - Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Коментар

• Даунинг Стрийт 10. Тереза Мей е все така ядосана и пред оставка. Влиза секретарят.
          -Г-жо Мей, спасени сме. Вече никой никога няма да отрови никого у нас...
          -Но как?
          -В Лондон работят 30 хиляди български чистачки. Мобилизираме ги в Ми5, и странана ни е спасена...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Мнее, ако бяха направили стъпки, със сигурност щеше ги тропира с метлата. Вероятно са й взели лопатката като хладно оръжие. А тя съвестна жената и си гони лопатката.
            Добре, че не им е направила нищо, защото според закона, ако те са с пистолети, а тя с метла, тя е виновна и ще я съдят...
            Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Математиката в наши дни...
              - Мария има две праскови, а Деси - две дини.
              Коя от двете е фолк звезда?..

Коментар

• Централният Софийски затвор, набира чистачки за охрана. Изисквания: тичане на дълги разстояния с до 120 км/ час, бойни умения с парцал и кофа, подслушване на разговори.
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Затворниците ги преследват единствено чистачките, щото правят стъпки по измитото!
                  Мнее, ако бяха направили стъпки, със сигурност щеше ги тропира с метлата. Вероятно са й взели лопатката като хладно оръжие. А тя съвестна жената и си гони лопатката.

Коментар

• Двама полицаи си говорят на пл.„Славейков”:
                    - Пуснали „Граф Монте Кристо”...
                    - Ми те толкова затворници пунаха, защо да не пуснат и Граф Монте Кристо...

Коментар

• Затворниците ги преследват единствено чистачките, щото правят стъпки по измитото!
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Click image for larger version

Name:	kartinki-28032018-006.jpg
Views:	1
Size:	79.3 КБ
ID:	3320417
                        препоръка е

Коментар

• Прибира се един мъж късно и ляга да спи в отделна стая. През нощта чува жена си да вика, отивайки в нейната стая вижда
                          как изчева един силует на мъж през прозореца.
                          - Два пъти ме изнасили!
                          - Защо не извика веднага?
                          - Мислех, че си ти, докато не почна втория път.

Коментар

Name:	viber image.jpg
Size:	79.2 КБ
ID:	3320337

Коментар

Name:	viber image.jpg
Size:	44.6 КБ
ID:	3320330