Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Вечер. Проливен дъжд. На вратата на кръчмата "Св. Георги и змеят" чука пътник. Вратата отваря свирепа кръчмарка. Пътникът се обръща към нея с думите:
- Аз съм беден пътник, цял ден съм пътувал, уморен съм и съм гладен, но нямам никакви пари....
Кръчмарката изръмжава зловещо:
- Разкарай се и не припарвай повече тук.
Пътникът:
- А мога ли да говоря с Георги...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Акций - едно от имената, с които е известен древноримският бог на неграмотността. Други негови често срещани имена са Облигаций и Инвестиций. След богът на парите, богът на неграмотността е най-силно почитан сред съвременните българи. Най-много негови последователи има във финансовите форуми, където богът на неграмотността се издига до култово ниво от счетоводители, анализатори и други.Last edited by Иван Давидов; 06.05.2018, 13:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Внук отива при дядо си на село. Минава една седмица и внучето казва на дядо си:
- Дядо, при теб е много хубаво. Чист въздух, чиста река. Спокойствие. Само едно не ми харесва - момичетата на село са много облечени.
Дядото бръкнал в джоба си и извадил два бонбона. Единият с целофан, другият- без и помолил внучето да си вземе един. Внукът взел бонбона с целофана. Дядото попитал:
- Защо избра този бонбон?
- Някак по чист ми се струва - отвърнал внукът.
Дядото го погледнал и отвърнал:
- И с жените е същото...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Wizi Разгледай мнение
Мда така е.
С него обаче, ако си мажеш прасето сутрин и вечер в продължение на месец му поникват златни пера. Те пък колко струват.. !!....
Това бялото на земята са въпросните тиквени семки - някъде из Добруджа. В края на лятото пада яко сушене и много от пътищата стават еднопосочни
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнениеТези тикви са някакви специални, от чието семе се правело някакво много скъпо масло. Струвало около $200..
С него обаче, ако си мажеш прасето сутрин и вечер в продължение на месец му поникват златни пера. Те пък колко струват.. !!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Извинете. Не е виц. Има едни схеми за финансиране на земеделските производители - т. нар. обвързани плащания. За отглеждане на домати, краставици, пъпеши, ......., тикви и се плаща, /освен субсидиите, които са около 30лв/дка / и по още 200лв/дка, и трябвна да продадеш определено количество реколта от декар. Тиквите са най-лесни, защото семето е много евтино и се сее на много големи разстояния. Обработката е механизирана и също много евтина. Тези, които го правят им викат схемаджии. След проверката от земеделската служба и подпис, че има тикви на полето, схемаджията удря дисковата брана върху тиквите и отива примерно на борсата в Слатина и взема фактура за тикви от търговец, като му плаща ДДС-то.
Фактури има, тикви - няма.
Може да сметнете печалбата при 50лв рента и 30 лв разходи на декар по производството, за примерно 300дка.
Не е виц. Само леко да ви светна за земеделските фондове.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
КЛАСИКА - В институт тече изпит. Девойка тегли билет. Падат й се "Полимери".
Тя не знае нищо по въпроса, затова казва на професора:
- Не знам нищо по този въпрос.
Професорът:
- Добре, ще се разберем. Можете ли поне да ми кажете името на един полимер?
Девойката мълчи.
- Имате ли си гадже?
- Имам!
- Ще ви помогна. Името на един полимер е подобно на името на това, което правите вечер с гаджето си...
Девойката (възторжено):
- Аааааа, ебонит...
Професорът:
- Иии, направо пък с ебонита... преди ебонита няма ли целулоид?..
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар