If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В нормалния ми отбор и аз така ги виждам нещата, но в този без смените съм принуден да я използвам днес или утре сутринта, защото с оглед на програмата взех трима от челси за първите 2 кръга и няма да ми се получи добре този кръг, ако реша да я запазя за края на трансферния прозорец... Много ме мъчи въпроса Суарез или Стъридж за отбора без смени
e, aз ще си чакам да мине трансферния прозрец, дори и с цената на 1 кръг. Суарез или Стъридж е сложен въпрос, но с оглед цената на двамата, цигането май е по-добрата опция, особено ако вярваш в Ливера, а ти си си по дифолт фен А и така ще ти останат кинти за други покупки, че 2 милки са си 2 милки.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
следващата седмица ще се играе с уайлда - няма начин
В нормалния ми отбор и аз така ги виждам нещата, но в този без смените съм принуден да я използвам днес или утре сутринта, защото с оглед на програмата взех трима от челси за първите 2 кръга и няма да ми се получи добре този кръг, ако реша да я запазя за края на трансферния прозорец... Много ме мъчи въпроса Суарез или Стъридж за отбора без смени
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
е, как кой - феновете на манчестър - ако не им върже за победа на любимия отбор, поне да вземат 6 точки (т.е. 10 с бонусите и спасяванията) от филе миньонът във фентъзито. Хеджират риска един вид
E кoй ще го купува като очаква да му вкарат 2-3 гола? Все едно аз да си купя Суарез и да го сложа капитан в следващите 3-4 кръга
е, как кой - феновете на манчестър - ако не им върже за победа на любимия отбор, поне да вземат 6 точки (т.е. 10 с бонусите и спасяванията) от филе миньонът във фентъзито. Хеджират риска един вид
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ето'о, ако не е в размазана форма от кавказките нефтени полета, гаранция е първи избор, особено ако го няма Торес. Нито Лукаку, нито Ба имат и на 40% от качествата му. Колко го дават у фентъзито?
Още не са го добавили... а те и без това чукотките няма да имат мач този кръг
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
ами събота, неделя - кой ти гледа, то уикендния алкохолен делириум не прощава За главътъ-у-главъ си прав - яко търся дъното, но то и миналата година имаше подобен случай, ама забравих точно кой беше - водеше ни в класическата лига и беше нещо от сорта на предпоследен в хед-а
Лавината беше,май.Постоянно добри резултати а в хед-а все някой го биеше Затова е интересно да ги има и двете лиги.
Как очаквате да се представя Ето'о в Челси? Дали ще стане първи избор на Моуриньо в атака или ще има ротация с Дембата и Лукаку? Торес май е пътник, ама още не е ясно в каква посока
Ето'о, ако не е в размазана форма от кавказките нефтени полета, гаранция е първи избор, особено ако го няма Торес. Нито Лукаку, нито Ба имат и на 40% от качествата му. Колко го дават у фентъзито?
Аз се колебая между Джеко и Силва, като към момента ми е Силва. Само един трансфер ли ще направиш?
Моля те не рискувай със Стъридж. Искам да ми е по-интересен този кръг.
1 трансфер и вече е направен. Джеко ще е резерва, според мен, но да видим. Иначе и аз съм с основен избор (евентуално) Силвето, но не съм на 100% убеден
А след кръга ще ти се плаче от толкова интерес
Коментар