Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПичове, ще махна полкича от двете платени лиги довечера - за съжаление само той не е внесъл пари по сметката ми, а въпросът си е принципен и не е коректно при положение, че съм изпратил сметките преди около месец
Какво ще чакаме 3-4 кръга, за да видим, как ни се справя отбора, за да решим дали да играем на пари ли?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАз дадох ли ти 20 лв. за лигата без смени? Имам да ти давам и едни 30 лв. от едно друго нещо и да знам дали са 30, или 50?!
Успех със стъридж - ще ми е кеф да ти преведа сумата от тамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТова не ми е проблем, принципно, а и бях предостатъчно политически коректен - писах му 2 лични съобшения и съм дал 2 седмици над крайния срок, преди да го оповестя тук като проблем и съответното решение за него. Принципно искам да играят колкото се може повече хора в платената (безплатната също ми е интересна, но Кубертеновият принцип ми е малко чужд), но не е коректно към останалите.
И все пак, ако 4 човека решат, че полки трябва да остане, независимо, че все още не е внесъл парите, ще си ревизирам решението - демокрация сме все пак Но въпросът е чисто принципен и както са коректни всички, така трябва да е коректен и той, независимо, че сумата е дребна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеРискуваш и теб да те сложи в подписа си.
Даже и отбор може да кръсти на твое име, макар Никола да му е фаворита засега.
И все пак, ако 4 човека решат, че полки трябва да остане, независимо, че все още не е внесъл парите, ще си ревизирам решението - демокрация сме все пак Но въпросът е чисто принципен и както са коректни всички, така трябва да е коректен и той, независимо, че сумата е дребна!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПичове, ще махна полкича от двете платени лиги довечера - за съжаление само той не е внесъл пари по сметката ми, а въпросът си е принципен и не е коректно при положение, че съм изпратил сметките преди около месец
Даже и отбор може да кръсти на твое име, макар Никола да му е фаворита засега.
Коментар
-
Пичове, ще махна полкича от двете платени лиги довечера - за съжаление само той не е внесъл пари по сметката ми, а въпросът си е принципен и не е коректно при положение, че съм изпратил сметките преди около месецNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедо края на следващия кръг - т.е. 14.09 по някое време на обяд но може да я позлваш и за този кръг, ако искаш
Дано остане времеOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеКога е крайният срок за уайлд картата в лигата без смени?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеE кoй ще го купува като очаква да му вкарат 2-3 гола? Все едно аз да си купя Суарез и да го сложа капитан в следващите 3-4 кръга
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе виждам, как това може да стане.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСуарез ще бъде продаден в понеделник.Не го бройте него.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар