Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениене знам все още - ще го реша в неделя сутрин, но предполагам някой от Сити, макар че мога да пробвам и Стъридж
Гледам че в хед-ту-хед лигата с тебе дълбаеме надолу усилено.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеКак очаквате да се представя Ето'о в Челси? Дали ще стане първи избор на Моуриньо в атака или ще има ротация с Дембата и Лукаку? Торес май е пътник, ама още не е ясно в каква посока
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениене знам все още - ще го реша в неделя сутрин, но предполагам някой от Сити, макар че мога да пробвам и Стъридж
Моля те не рискувай със Стъридж. Искам да ми е по-интересен този кръг.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНяма какво да се стягам водя те бая точки за два кръга. Ти трябва да се стягаш. Я кажи, кой ще ти бъде капитан?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениее, ти трябва да стягаш гащите, че имаме бас за този кръг, който ще спечеля Засега се движа почти перфектно, но нека не прибързваме, още сме едва в началотоThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНещо много затихнахте бе бидончета?
Груец, кой ще сложиш капитан този кръг?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеначи си мерим резултатите от кръг 3 (като се приспаднат точките за трансфери, ако има такива) и който е с по-малко, черпи другия следващия път
Пъ. Цъ. И стига си пускал ботовете да гласуват за теб в анкетата
Гивънести, дано си прав.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеDeal. За разлика от теб аз ВИНАГИ си заставам зад думите.
Пъ. Цъ. И стига си пускал ботовете да гласуват за теб в анкетатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеискаш ли да вържем бас, че следващият кръг ще имам повече точки от теб На 20-на кинта или почерпка следващия път като се видим - ей-така тръпка да има и да покажеш, че си стоиш зад думитеThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеЧак ми се прииска да скоча в колата и довечера да ви гледам на живо...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар