IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• благодаря за поздравленията, но в лигата без смени си беше късметец накрая

Момци, така както гледам, май ще заформим и фентъзи за световното. Предлагам, ако сте ок, да направим едно платено на по 20 кинта, че да се съберем повечко народ и да стане интересно. Ще помагам с каквото мога, но не искам да събирам входната такса - нека се определи друг, знаете защо. Та в този ред на мисли, да вземем да се запишем кои сме за фентъзи на световното по 20 кинта вход:

1. Грую
    2. Хаки
    3. Муси
    4. ГТ
    5. Пак ГТ
    6. Лудата крава - не разбрах дали искаш платена, но те пиша, пък ти се отпиши, ако решиш
    7. Марин - и теб не те знам, но съм сигурен, че ще се включиш

Ще организирам всичко, но без да събирам таксите - най-малкото няма да съм в Бг тогава, така че това ви дава огромен шанс за първото място, че напоследък яко ми върви, даже сутринта си намерих 5 кинта, което не ми се беше случвало от детските години, като изключа едни 20 еврарки в Евродисни
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      абе накаря и аз изпуснах малко парата, иначе щях да съм в топ 1 000 на света, ама пусто гледах повече Колеца какви ги върши, отколкото себе си, а на него му посвърши късметеца и те така Но пък винаги ще му го натяквам, как съм го обърнал след като водеше със 111 точки към 20-тия кръг
      Поздравления !!!
      Победи на всички фронтове (които си заслужаваха ) !!!
      Only God Can Judge me...

Коментар

Да сложим финалните щрихи за този сезон

Платена лига

1. Първи - аз
        2. Втори - Никола
        3. Най-доър седмичен резултат- аз

Лига без смени

1. Първи - аз
        2. Втори - Хаки
        3. Най-добър седмичен резултат - Ийгъла

Моля Хаки и Ийгъла да ми изпратят сметки, за да им преведа сумите.
        Искрени поздравления!
        Направо ни утрепа тази година.

За световното ни бройте двама, платено или не - каквото дойде.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Браво на Груйчо тая година - изтрепа рибата, при това със силен финален спринт и за разлика от Ливърпул не се спъна накрая
          Следва да нетираме и нашите взаимотношения, моля пиши на лични
          абе накаря и аз изпуснах малко парата, иначе щях да съм в топ 1 000 на света, ама пусто гледах повече Колеца какви ги върши, отколкото себе си, а на него му посвърши късметеца и те така Но пък винаги ще му го натяквам, как съм го обърнал след като водеше със 111 точки към 20-тия кръг
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
            вярвам че желаещи ще има.
            +1
            Only God Can Judge me...

Коментар

Да сложим финалните щрихи за този сезон

Платена лига

1. Първи - аз
              2. Втори - Никола

Лига без смени

1. Първи - аз
              2. Втори - Хаки

Браво на Груйчо тая година - изтрепа рибата, при това със силен финален спринт и за разлика от Ливърпул не се спъна накрая
              Следва да нетираме и нашите взаимотношения, моля пиши на лични

Коментар

• вярвам че желаещи ще има.

Коментар

• След около месец стартира и световното и там също ще има фентъзи лига (по моето скромно мнение е значително по-добре организирана от тази на ингилизите), но вече не се нагърбвам да ги организирам - достатъчно упреци отнесох за тази година, а и наистина не е редно само аз да събирам таксата, ако има такава, и да разпределям наградния фонд - все пак всички сме равни. Естествено, бих участвал, стига да има желаещи - по възможност платена

Коментар

• Да сложим финалните щрихи за този сезон

Платена лига

1. Първи - аз
                    2. Втори - Никола

Лига без смени

1. Първи - аз
                    2. Втори - Хаки

Коментар

Ако не се дърляме нещо с Колеца и темата умира Аз да си призная, че имах късмет снощи - за разлика от Никола не го крия, когато е факт - Йозил вкара от засада, което си беше важно за мен, особено в лигата без смени. Да се похваля, че почти влязох в топ 1000 на света, което си е сериозно постижение при 3,5 милки участници, но напоследък наистина имам късмет - дано продължава все така

Все пак в лигата без смени абсолютно всичко е възможно (то и в другата е, като го знам Колеца какъв е калитар) и ще е интересно до края

Бати калитара.
                      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Мда, при теб с мата се получи кофти, което си беше късмет за мен, но пък на мен не пусна хазартчето (то пък като го пусна, още по-голяма смешка). та мата наистина можеше да си даде дабъл фигърс, но в крайна сметка се получиха дабъл фиНгърс с е оше един по средата Много ротации този кръг - и Челси, и Сити, и Юнайтед, а реално само Сити имат 2 отбора на разположение, но пък Юнайтед имаха сравнително немотивирани съперници, та също им се получи, докато чукотките се осраха и то здраво

Коментар

• На мен Гигс ми попречи да намаля поне малко разликата с малоумния си състав онзи ден срещу Хъл... Мата си даваше едни 8-10 точки без проблем, ако беше започнал
                          Добре е, че в последния кръг изтича наказанието на Хендерсън, а мача с Нюкасъл на пръв поглед дава надежди за доста голове и може да добави някоя точица... Ще видим, накрая мога да тупна и на 3-то или 4-то място
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• нищо не нарпавиха нито хазартчето, нито чистокръвния ариец Добре че арсето удържаха чиста мрежа, та се компенсира. хаки пък извади ксъмет с чистата мрежа на норич като гости на челситу, което не ми позволи да дръпна, че да съм сравнително спокоен за лигата без смени - сега ще е тръпка до финала, пък 100 кинта са си 100 кинта

А Колеца е безобразен калитар - как може ЪЪ-ту да му даде гол и асистенция в добавеното време Сега щях да съм обесмислил последния кръг, но явно и там ще има интрига Иначе гола на циганина беше страхотен

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Сега погледнах лигата без смени. Първите четирима сме с капитан Я Я и вице Суарез. Никакви изненади. И точките от днес се различават с по 1-2... Драмата и там май ще е като в Премиършип
                              Ами нормално, то и за следващия кръг 99% ще са с капитан суарез надявам ае хазартчето и момчето с изпъкналите очни ябълки да ми направят разликата

Коментар

• Сега погледнах лигата без смени. Първите четирима сме с капитан Я Я и вице Суарез. Никакви изненади. И точките от днес се различават с по 1-2... Драмата и там май ще е като в Премиършип
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X