Аз дето се вика съм готов с моя отбор!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЯ да взема да спретна един отбор олимпийци тогава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениече що да няма, естествено, че ще има, както винаги е имало
Коментар
-
дърпам темата нагоре, защото е леко поизостанала. Както вече писах по-долу, събираме си участници за Платената лига, като вече сме 8 броя. Събирам и таксата за участие, но не е спешно, до световното има още 2 седмици, а и фентъзито все още не е с пълна функционалност. Така че - записвайте се, че не останаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЩе има ли олимпийски участници?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Момци, фентъзито за Световното вече е тук
Засега все още е само на ниво регистрация, а отбори ще могат да се избират след 16 часа на 08.06.2014, така че време има предостатъчно. Затова засега само се записваме и събирам парата - не е задължително да ми се превежда веднага, но би било добре да се случи до 31.05, защото след това съм извън Бг и ми става малко сложно със следенето на сметките - не че нямам интернет банкиране, ама все пак
Засега се разбираме на по 20 кинта, като имаме следните награди:
1. Най-добър участник в кръга (имаме 7 кръга - 1-ви, 2-ри и 3-ти рунд на груповата фаза, 1/8, 1/4, 1/2 финал и финал) - връща си входа
2. Второ място - тук се чудя дали да не му дадем двойно парите за входа - все пак се е напъвал, пък примерно за малко не е първи, оставям на вас да решите. Аз съм да му се даде двоен вход, т.е. 40 кинта
3. Победител - останалите пари
За момента сме следните:
1. Грую
2. Хаки
3. Муси
4. ГТ
5. Пак ГТ
6. Лудата крава
7. Марин - вече ми е превел входа
8. Ийгъла - и от него имам преведена сума, т.е. реинвестира си печалбата от лигата без смени - хвалЪ на таквъзи инвеститори
Надявам се да се включат още хора - нито сумата е голяма, нито усилието е кой знае какво, но всеки си решава сам
Апропо, отново казвам, че ако някой друг прояви желание, веднага му отстъпвам правото да организира лигата. Ако никой не се навие, пращам сметката на всички заявили участие до 28.05 и събирам пари до 31.05, а лигата ще я създам на 08.06 и ще разпратя кода на записалите се. В случай, че някой заяви участие след 28.05 и/или преведе сумата след 31.05, то оставям на форума да реши дали да го включим в лигата или не.
И най-важното - ето сайта на играта - http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/
Отново казвам, че засега единствено можеш да се регистрираш, няма възможност за избор на отбори, най-малкото защото все още не всички отбори са обявили съставите сиА наградите от самата игра също не са за изпускане - голямата награда е Киа Соул (България е сред страните, които легално могат да получат наградата), а има и телефони, оригинални тениски на отборите, топки и подписани капитански ленти.
Ами успех на първия - пожелавам му да вземе и Киа-таNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМомци, абе вие хубаво ме номинирате - много благодаря за доверието, ама на сайта на фифа още няма фентъзи лига, която да играемПък маринския вече и пари ми превел
Иначе хубаво, ако друг не се навие, ще събера таксата, съпответно ще раздам призовете след финала, но все пак предпочитам да не съм аз - не ми тежи, даже ме включва и ме прави по-съпричастен към играта, което ми е от полза в спортната злоба, ама все пак си помислете"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Момци, абе вие хубаво ме номинирате - много благодаря за доверието, ама на сайта на фифа още няма фентъзи лига, която да играемПък маринския вече и пари ми превел
Иначе хубаво, ако друг не се навие, ще събера таксата, съпответно ще раздам призовете след финала, но все пак предпочитам да не съм аз - не ми тежи, даже ме включва и ме прави по-съпричастен към играта, което ми е от полза в спортната злоба, ама все пак си помислетеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеблагодаря за поздравленията, но в лигата без смени си беше късметец накрая
Момци, така както гледам, май ще заформим и фентъзи за световното. Предлагам, ако сте ок, да направим едно платено на по 20 кинта, че да се съберем повечко народ и да стане интересно. Ще помагам с каквото мога, но не искам да събирам входната такса - нека се определи друг, знаете защо. Та в този ред на мисли, да вземем да се запишем кои сме за фентъзи на световното по 20 кинта вход:
1. Грую
2. Хаки
3. Муси
4. ГТ
5. Пак ГТ
6. Лудата крава - не разбрах дали искаш платена, но те пиша, пък ти се отпиши, ако решиш
7. Марин - и теб не те знам, но съм сигурен, че ще се включиш
Ще организирам всичко, но без да събирам таксите - най-малкото няма да съм в Бг тогава, така че това ви дава огромен шанс за първото място, че напоследък яко ми върви, даже сутринта си намерих 5 кинта, което не ми се беше случвало от детските години, като изключа едни 20 еврарки в Евродисни
Даже преведох на Груйчето парите, предлагам всички ще се съгласите с мене да е той касиер и организатор - подхожда му някакНе се дърпай Груйче, моля поеми си задълженията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеблагодаря за поздравленията, но в лигата без смени си беше късметец накрая
Момци, така както гледам, май ще заформим и фентъзи за световното. Предлагам, ако сте ок, да направим едно платено на по 20 кинта, че да се съберем повечко народ и да стане интересно. Ще помагам с каквото мога, но не искам да събирам входната такса - нека се определи друг, знаете защо. Та в този ред на мисли, да вземем да се запишем кои сме за фентъзи на световното по 20 кинта вход:
1. Грую
2. Хаки
3. Муси
4. ГТ
5. Пак ГТ
6. Лудата крава - не разбрах дали искаш платена, но те пиша, пък ти се отпиши, ако решиш
7. Марин - и теб не те знам, но съм сигурен, че ще се включиш
Ще организирам всичко, но без да събирам таксите - най-малкото няма да съм в Бг тогава, така че това ви дава огромен шанс за първото място, че напоследък яко ми върви, даже сутринта си намерих 5 кинта, което не ми се беше случвало от детските години, като изключа едни 20 еврарки в Евродисни
и поздравления за играта да Грую - на полусезона мислих че лесно ще те бия в безплатната... а ти финишира на хиляди точки пред мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДа сложим финалните щрихи за този сезон
Платена лига
1. Първи - аз
2. Втори - Никола
3. Най-доър седмичен резултат- аз
Лига без смени
1. Първи - аз
2. Втори - Хаки
3. Най-добър седмичен резултат - Ийгъла
Моля Хаки и Ийгъла да ми изпратят сметки, за да им преведа сумите.
Коментар
Коментар