IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

П.С. не виждам отборите на марин и втория на гт?
    успех за киата
    На синковеца му прекъснал нет-а и не стигнал до платената. Днес до обед ще е там с Totalescheise, или нещо такова.

Коментар

• набързо:
      - ж май лийгс може да си видиш лигата само ако ти си я създал - в случая са създадени от мен (платената) и от муси (кубертеновата), така че ти ниюо не виждаш там, а аз виждам само платената
      - витиевато е написано, но ако е по правилата от преди 4 години, то можеш да сио сменяш който пожелаещ играл за неиграл, но после не можеш да върнеш игралият обратно, т.е. разяитавщ на тояките на новия, който са спорни и се надяващ на късмет
      - не можеш да смениш името на отбора, ако не си смениш регистрацията във фифа, т.е. не си направиш нов отбор

П.С. не виждам отборите на марин и втория на гт?
      успех за киата
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Като напиша името на лигата, в която се включих, името на отбора ми се вижда в нея... но като натисна My Leagues, не излиза нищо... при вас същото ли е
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• "You can change every player in your line-up that has not already played during the current round for any other relevant player in your squad that hasn’t already played. You can also change the captain as long as the new captain hasn’t already started to play.

For example if you have placed NEYMAR on Your Pitch and he did not perform as well as you expected after the first match you can replace him with a forward from your bench that hasn’t already played during the current round. You would lose the points from NEYMAR for the round but the new player might get more points."

двусмислено е, хем пише че сменяш само играч който все още НЕ е играл, хем после обясняват как ако неймар нищо не е направил да го сменя с друг. някой да има представа какво всъщност можем да правим?

Коментар

• Аз съм вътре. А някой може ли да ми каже как да си сменя името на отбора, че нещо не намирам как става, или изобщо няма такава възможност.
            Last edited by Eaglee; 11.06.2014, 12:55.

Коментар

• Мда... без парола не пуска

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                . За платената не ми даде никакъв код или каквото и да е, така че търсете я и нея, пък ако не стане, ще пиша довечера каквото трябва - сигурно ще ме извести, че някакви навлеци са ми налазили приватната лига
                Иска password мръсницата ...
                Only God Can Judge me...

Коментар

• така, момци, лигите са създадени. За платените това е лигата Investor.bg-paid, a за Кубертенците - Investor.bg, която муси е направил. Няма нищо сложно - просто в джойн лийгс търсите съответната лига по име и се записвате, това е за безплатната лига. За платената не ми даде никакъв код или каквото и да е, така че търсете я и нея, пък ако не стане, ще пиша довечера каквото трябва - сигурно ще ме извести, че някакви навлеци са ми налазили приватната лига

Сега за правилата - нямате право на смени първите 3 кръга, т.е. в групите, така че си опичайте акъла. Колкото до системата на игра, тя е много проста - можете да си променште играчите (ако искате), след като свърщите съответния ден (с капитана е същото). Иначе казано - имате играч от Бразилиш, да речем Неймар и той играе първия ден, а освен него имате играчи на Роналдо, Руни и Меси. Първия ден слагате Неймар капитан - той се осира, но няма проблем, втприя ден слагате капутан Руни. И той се осира, слагате Меси - вкарва гол, но вие искате още, следователно го сменяте за Роналдо, който също нищо не вкарва - не можете да върнете МЕси отново капитан и остава да се надявате да имате играч на Белгия и той да направи чудо в последниш ден Малко объркано стана, но предполагам ще ме разберете

Ако има още въпроси - давайте, ще отговарям довечера, че на плажа не ми се пише
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• спрете се малко, бре, в почивка съм Хем ви предупредих Сега правя отбора, малко по-късно ще направя лигата и ви пускам тук, както и леко обяснение на правиолата, за тези, които не са играли тази лига преди 4 години или пък са позабравили

Коментар

• малко са странни правилата - аз ли грешно разбирам или по всяко време на кръга може да смениш играч с такъв който още не е играл или да сменяш капитан? и това 1 точка за всяка топка вкарана в пеналтерията няма ли да направи халфовете брутално точкуващи?

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                        нищо против
                        защо обаче тъпата игра не ми дава да купя отбора на белгия...
                        Вече имам 4 гласа ЗА от 7
                        Груйче, давай сметката
                        Куците Коне ще газят на Мондиал-а
                        Направих една лига investor.bg и много куцо става включването - по e-mail
                        който иска да дава мейлче
                        Last edited by mussi; 09.06.2014, 20:27.
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• нищо против
                          защо обаче тъпата игра не ми дава да купя отбора на белгия...

Коментар

• Нямам нищо против. Имам два гласа.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                              Поради ангажименти все още не съм превел пари. Ще ме допуснете ли до лигата ?
                              Груйче,прати ми сметката на лични
                              Ти си добре! Аз преведох, но още нито веднъж не съм отварял сайта

За мен няма проблем

Коментар

• Поради ангажименти все още не съм превел пари. Ще ме допуснете ли до лигата ?
                                Груйче,прати ми сметката на лични
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X