IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    П.П.С. Ийгъле, що не си сложил Оскар капитан? Нали знаеш, че капитан се слага от първия кръг, а ако те издъни, го сменяш за друг? Както и всеки един играч - аз бих махнал фред за някой от зашитниците ти, но изборът си е твой, да не звуча като поучаващ всезнайко, макар че горе-долу точно така излиза
    Бях сложил Фред - очевидна грешка, след това смених капитана/сложих Силва/ в търсене на повече точки. А сега Фред ще го махна, така че споко, и аз ги виждам тези работи
    Last edited by Eaglee; 14.06.2014, 05:28.

Коментар

• дам, не съм го преценил това с трансферите след групите и явно ще охлаждам супата.
      стискам палци на алжир вече да се класира напред

Коментар

• за съжаление не мога да кача моя отбор в момента, но имам 2 вратари - Карнезис и Ромеро - твърди титуляри на маляките и аржентина, 3-ма защитника (рамос, торосидис и тоби алдервейлд - и тримата са твърди титуляри), 5 или 6 полузашитика (Оскар, Хазарта, Пянич, Ди Мария, Йозил и Бенталеб - само за последния не съм сигурен дали изобщо ще играе) и двама нападатели - Неймар, Джеко и Меси, всичко останало е тотален пълнеж за възможно най-ниската цена и играя 3-4-3. Причината е много проста - след като мине груповата фаза, ще трябва да се купуват нови играчи, но има едно много голямо но - няма да може да се купува пълнеж, т.е. тези, дето сте си ги взели за по 4-5 милки, ще ви пречат много, защото няма да можете да ги шитнете за по 1 милка пулнеж и с останалите 3-4 милки да си купите роналдо примерно, а ще трябва да си купувате само играчи на продължилите напред отбори, а те са доста скъпи. Или иначе казано (сори лудакис, но отборът ти е най-слаб от тази гледна точка), ако аз мога да имам Роналдо и пълнеж за 11 милки, за същите пари лудата крава примерно ще има Ендо (за 4 милки) и напдател за 7 милки (примерно Джеко), да, няма гаранция, но в дългосрочен план отсега си аут, освен ако не стане чудо Много интересна глупост са направили примерно ГТ-то, който не си е разчел добре парите и си е купил пълнежът Рафа за 2,5, макар че ако си е разместил малко-добре играчите, е можел да си купи пълнеж за 2 милки, т.е. загубил е 0,5 милки само от лошо смятане (а уж сме икономически форум) - за домашно да се сети защо Аз например имам 6-ма пълнежа по 1 милка (Даже единият, т.е. бенталеб, не е пълнеж, но едва ли ще го ползвам, освен при контузия), 3-ма по 1,5 милки и 2-ма по 2 милки, като един от тях не е пълнеж, вратарчето на маляките.

Другата врътка е, че ви трябват повечко играчи от силните в първите дни на първенството, т.е. играчи на Бразилия, Испания, Холандия и т.н., а пълнежът да е по към края на играещите, т.е. един Бенталеб примерно е на 100% задължителен, но Хазарта (въпреки че го имам), спокойно може да се пропусне като играч, защото прекалено започваш да разчиташ на него, няма кой да го покрие, ако направи нулев мач. Вратарите са доста неглижиран пост, а носят сравнително добри точки - трябват си ви двама. За мен маляката беше задължителен, а и е много евтин - имаше двама "пропуснати" с цените играчи - единият е вратарят на маляките за 2 милки, а другият - бенталеб за 1 милка. Аз играя прво с маляката, ако не стане - пускам Ромеро, 3-мата ми защитници са безалтернативни, в полузашиатта имам каре, като хазарта ми е джокера, ако някой от тях се издъни, напред съм със задължителните (поне според мен) меси и неймар + Джеко, от който се надявам на голове, все пак групата им е много лесна. От мен - толкова, ако имате други питания, съм на разположение

П.С. Абе Ракитич зашо е с толкова много точки - цели 9 Аз ли нешо съм пропуснал или голът на кроаците беше автогол след удар на Йелавич Ни асистенция, ни гол, а цели 9 точки
        П.П.С. Ийгъле, що не си сложил Оскар капитан? Нали знаеш, че капитан се слага от първия кръг, а ако те издъни, го сменяш за друг? Както и всеки един играч - аз бих махнал фред за някой от зашитниците ти, но изборът си е твой, да не звуча като поучаващ всезнайко, макар че горе-долу точно така излиза
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ееее, най-накрая. Благодаря за помощта.

Last edited by Eaglee; 13.06.2014, 17:31.

Коментар

• Марсело що само 4 точки - гол вкара човека - първия на първенството!
            Трябва бонус да има някакъв

Коментар

• Туй мойто - отборче!

Коментар

• Ето ги и моите звезди
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
                  Копирай директния линк (този с името на файла в края му), намира се на втория ред или в адресното поле, след като отвориш снимката в сайта за качване.

Коментар

• Коментар

• Качи си картинката в някой image upload сайт, например http://postimg.org/
                      Копирай директния линк към снимката и го пейстни в полето, което ще ти се отвори като натиснеш бутона за вмъкване на картинка над полето за писане във форума.

Коментар

• Аз нещо не мога да си кача отбора. Може ли някой да окаже малко помощ.

Коментар

• Ето го и моето отборче-юнаци

Коментар

• мерси много груец, страхотни статистики. аз се убих да диря безплатни сайтове за статс а то фифата имала...
                            сподели типс'н'трикс ако не те мързи, то трансферите минаха така или иначе, че тоя формат ми е мн интересен. аз рискувах и заложих на повечко дефанзивни футболери, да видим дали ще има успех подобна тактика. а това ми е отбора - щом в сайта явно няма да може да се види:
                            Last edited by ludakrava; 13.06.2014, 11:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                              как да видя точките на играчите от двата отбора след мача?
                              не можеш да ги видиш, нещо са окендзали малко системата и ще са на показ след края на съответния кръг, т.е. след мача на русия и корея. И на мен ми е интересно да ви видя съставите, защото съм почти убеден, че сте пропуснали едно малко нешо, което ще изиграе голяма роля в края, но да видим
                              Иначе съм с оскар и неймар (капитан) в състава си, но предполагам, че повеето също ги имате, особено неймарчето.
                              Да е жив и здрав съдията - 75 евро напред съм от него на точен резултат, жалко, че ме достраша да пусна и 2+ гола на цигането, но и така е добре
                              П.С. А тук можеш да видиш статистиката на мача, по която се правят резултатите във фентъзито, макар че е малко куцо и трябва сам да си смяташ точките - предишният път всичко беше лайв и се обновяваше буквално през 5 минути, но сега са се осрали - http://resources.fifa.com/mm/documen...cs_neutral.pdf - това е за бразилия.

Много здраве от мен, заминавам на плаж, а там нямам нет
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• как да видя точките на играчите от двата отбора след мача?

Коментар

Working...
                                X