IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 9 точки ми води, разчитам на Агуеро да ми донесе победата с хеттрик в последния кръг
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Айдееее, не остана, правя поредна ротация на състава и стискам палци да съм я уцелил. в платената лига сме вече 16 парчета и разпределението на наградния фанд става:

- Победител - 420 кинта
      - Втори - 175 кинта
      - Трети - 105 кинта
      - Четвърти - входа (50 кинта)
      - Най-добър седмичен резултат - входа (50 кинта)

Успех и нека най-големият калитко победи (по възможност да съм аз)
      и да цитирам пак наградия фонд - който каквото си вземе, негово си е

Само да питам нещо, че всеки път става въпрос, а не го доизглаждаме в началото - при равен брой точки на играчите за дадено място, лигата ги класира според броя смени, но ние делим наградата, или поне така беше досега правилото, нали?

П.С. В лигата без смени на Хаки му вадим 20 точки, така че и там първи (засега) е Марин - там The winner takes it all, т.е. 140 кинта. Другата седмица, когато станат ясни финалните резултати, ще ви искам сметки, за да пращам печалбите
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        без бензема или друг нападател от световна класа, тип златко ибряма или мюлер, арсето нямат шанс от повече от трето място, но може пак това да им е целта. Снощи си пролича много ясно - прекалено са ялови напред, дори и срещу смешното тимче, с още по-смешния лебедар начело
        чета си стари постове в това мрачно време - ми то аз съм си бил пророк, егати
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Тъйцък, мина и вторият сериозен кръг, който можеше да промени нещо, и нещата вече са почти ясни. В платената лига първите трима са 100% сигурни - само адмирации за тях, като първият също е вероятно ясен, но да не избързваме. Битката за 4-тото, т.е. последното място, което дава премия във финансов аспект, а не само потупване по рамото, също е много напрегната, като цели 5 човека имат потенциален шанс за него (реално са трима, но ми е кеф и сам да се включа в борбата за нещо).

Маринския печели седмичния приз за най-мнго точки със 167 пункта от предишния двоен кръг - честито.

Аз се стегнеах сериозно втората половина и съм втроти за този период, но първият ми полусезон е тотален фейл, така че си нося заслуженото, заради нежеланието ми да повярвам в разни ментета като варди и марез - моя си грешка И все пак имах шанс за нещо, ако не бяха малоумните ротации на Клоп и решението ми да заложа на Клайн и Коутиньо (като по-скъпи), вместо Морено и Фирмино, както и изборът ми кога да ползвам тройния капитан и бенч буста (трябваше да са в обратен ред на този, който използвах аз). Здраве да е, има още един кръг и ще се боря докрай

Коментар

• #makeinvestorgreatagain

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение

#TeamMarin
              стига се мазни, бре, и единият, и другият ще почерпи, зер аз държа наградния фонд все пак

Ами аз очаквам супер кръг, пък да видим - мен лично само клопнатият ме притеснява, защото сигурно пак ще прави ротации, но току виж ме изненадал и заложи на оптимален състав, след като отпадне утре Но ако продължи, хич не е ясно, ясно ли е. И късмет си требе, естествено, така че

Коментар

• #TeamMarin
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Слаб ми е нета, че последните седмици спя у Рилския манастир, да не ме ловят клетвите на Марин. Излезнах само да гледам Челси-Тотнъм и Тоби го заклаха и то в мач, в който Тотнъм контузваха.

Реално имам минимални шансове да го бия заради бенча му. Прибързването с трансферите за двойния обаче замалко не му изяде главата, та ще се борим до последно.

Пичът зад мен също има бенч, та и там не е решено нищо.

Абе както се вика, дано Клоп да ги спре! :P

Коментар

• Е, този кръг не мога да се оплача - късметът страшно много ме покри с двата гола на Дийни в последните секунди на мача, пък аз го сложих капитан, но както се казва - too little, too late Mъ шъ съ бием и шъ съ борим до последно, макар че обърках периода, в който да ползвам троен капитан и бенч бууста - абе здраве да е
                    Иначе битката за върха стана много сложна - Гивъна никакъв го няма да се похвали, а толкова високо не се е класирал, независимо дали ще е първи, или ще е втори - успех и на двамата с маринския и да почерпят после, примерно за европейското, мястото е ясно Битката за трето и четвърто място също си е сериозна, а маринеца почти сигурно спечели седмичния приз със 167-те си точки (след минуса за направени смени) в предишния двоен кръг.
                    Догодина още по-интересно да е, поне така се надявам

Коментар

• велик издън стана с този кръг, нищо от нещата ми не се получи, като изключа избора на капитан Жестоки простотии на мангалчестър, при положение, че биха вила с 1:0, а марсиал не игра, същата глупост и от евертън, на ливърпул оня разклопания им да де почивка, а головете ги караха ориги и сакото панталон (до последно се чудих дали да го взема), тотнъм изби рибата, а аз продадох деле али и кейн, а за капак заложих на дийни вместо на керъл и на де бройне вместо агуеро ( сидеята, че ще го пазят, което сигурно ще направят, но чак за този кръг) и работата утече у ряката

Браво на Маринския, много точен избор, е, имаше и късмет, но без него не може Освен него още мнгоо се представиха отлично, така че поздравления и за тях, за мен утешението е, че влязох в топ 8, което не ми се беше случвало тази година Но шъ съ бием и шъ съ борим.

П.С. Марин поведе и за седмичната награда - 167 точки малко се съмнявам, че някой ще успее да го бие и там, но каквото такова. На печелившите, когато им дойде времето - честито

Коментар

• #TeamMarin

Много се радвам и за Гивнъестито. Ако не направят някаква брутална глупост до края ще бъдат първи и втори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Груйче, догодина ще ви смажа!
                          тая мантра я слушам вече 3-та година подред Но да не ти присмивам, че става малко като хърбел на щърбел

Коментар

• Груйче, догодина ще ви смажа!

Коментар

• Аз само гледам мача отстрани - пъна дупка съм този кръг, а уж направих супер смени с цел да се случават нещата, пък то Здраве да е, идва следващият тираж.... Догодина

Коментар

• Много е важен хетрика на Санчез днес, за да може Маринеца да ви порне, като риби.

Иначе тази година и Гивъна се представя доста добре. Догодина ще е много интересно. Намерил съм 4ма човека, които да се присъединят към лигата.

Коментар

Working...
                                X