Първоначално изпратено от mussi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение...
А за капак в лигата без смени в последния момент си промених тройния капитан от Агуеро на Йозил... веднага хеттрик
Сега трябва да разчитам на CS плюс (поне) 2 гола на Лоран... и хеттрик на Лукаку с CS на Бейнс и гол плюс асистенция плюс CS на Кабай и още 10 точки от Уотсън...
Нищо работа ...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениехахаха, и ти си прав, затова и я харесвам лигата без смени - там също има доста късмет да не ти се контузят ключви играчи, но определено си се иска и доста майсторлък
P.S.Все още не съм загубил надежда да вляза в тройката в безплатната лига така че внимавайте-за престиж естествено но на това нямане все е нещоLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТочно защото е без смени и нямах шанс да оплескам всичкоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Е, ясно, че е късмет, малко като сентасе е - има си и някаква идея все пак Аз очаквах някакви ротации, но чак пък толкова, отделно, както написа и ти, избухванията на Кунчо (уж и него да го пазят, пък не стана) и двойката на Тотнъм си бяха нещо сериозно. Но топка е, върти се - аз само гледам и се радвам на надпреварата в челото - определено е една от най-оспорваните досегаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеТи пък не смей да се оплакваш за отбора ти без смени! Най-високия резултат и 8 играча, които чакат втория си мач за кръга...
Не ти трябва никаква лястовица."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеБялата лястовица в този ужасен за двата ми отбора кръг са двете спасени дузпи от Гомес, когото само аз имам в лигата без смени
Не ти трябва никаква лястовица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМда, неволите ми продължават - след като продадох Али, Кейн, Тоби и Кунката, те се разцепват от точки, а аз си купувам Клайн, Марсиал, Лукаку, Бракли и Коутиньо, които дори и не помирисват терен, но аз ги чакам да избухнат сдвоен кръг Тъпо, щях да има поне 2 пъти повече точки, ако не бях правил нито една смяна, а сега имам 41 точки с бенч бууста Тази година ми е нулева, надявам се догодина да е пълна
Аз очаквах да рестнат титулярите на Пуул, без Стъридж и Фирмино и шанс 50/50 за Милнър. Не съжалявам за направените трансфери там, а за ротацията на Ман Гаал, пуснал тийнейджъра вместо Маршала.
Останалото е късмет - гол на Санчес, и непростим пропуск на Йозил; хеттрик на Агуеро срещу Челси; пресилена дузпа срещу Лестър и гол за Карол; по чифт голове за Али и Кейн... Всичко това в двоен кръг и правилните чипове могат да направят трицифрени резултати. Честито на успелите!
Коментар
-
Мда, неволите ми продължават - след като продадох Али, Кейн, Тоби и Кунката, те се разцепват от точки, а аз си купувам Клайн, Марсиал, Лукаку, Бракли и Коутиньо, които дори и не помирисват терен, но аз ги чакам да избухнат сдвоен кръг Тъпо, щях да има поне 2 пъти повече точки, ако не бях правил нито една смяна, а сега имам 41 точки с бенч бууста Тази година ми е нулева, надявам се догодина да е пълнаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеМдааа след Марсиал и Лукаку вчера, днес и двойния кръг на Миньоле и Коутиньо отива в коша. Чудесно
А за капак в лигата без смени в последния момент си промених тройния капитан от Агуеро на Йозил... веднага хеттрикNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Мдааа след Марсиал и Лукаку вчера, днес и двойния кръг на Миньоле и Коутиньо отива в коша. Чудесно
А за капак в лигата без смени в последния момент си промених тройния капитан от Агуеро на Йозил... веднага хеттрикLast edited by Hakkinen; 17.04.2016, 16:09."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар