IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Същата греда - и аз го смених за Косчелни като разчитах, че Агуеро ще го пазят за ШЛ, а Арсе-то ще направят 2 чисти мрежи
    Сега трябва да разчитам на CS плюс (поне) 2 гола на Лоран... и хеттрик на Лукаку с CS на Бейнс и гол плюс асистенция плюс CS на Кабай и още 10 точки от Уотсън...
    Нищо работа ...
    На мен един хеттрик на Санчез ми е достатъчен...
    Last edited by marinbg; 21.04.2016, 10:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      ...
      А за капак в лигата без смени в последния момент си промених тройния капитан от Агуеро на Йозил... веднага хеттрик
      Същата греда - и аз го смених за Косчелни като разчитах, че Агуеро ще го пазят за ШЛ, а Арсе-то ще направят 2 чисти мрежи
      Сега трябва да разчитам на CS плюс (поне) 2 гола на Лоран... и хеттрик на Лукаку с CS на Бейнс и гол плюс асистенция плюс CS на Кабай и още 10 точки от Уотсън...
      Нищо работа ...
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Много е важно Шансел Мбемба да го покрие днес.

Коментар

• For the record само искам да кажа, че МОЛИХ Маринеца да сложи капитан Кун.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Добре, че Али забоде, че иначе бенч бууста щеше да е на вятъра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              хахаха, и ти си прав, затова и я харесвам лигата без смени - там също има доста късмет да не ти се контузят ключви играчи, но определено си се иска и доста майсторлък
              Всички са прецакани заради почивките в Ливърпул и Евертън,ще избухнат в дербито в сряда надявам сеТова е игра и късмета винаги е фактор но все пак има и някаква мисъл в цялата работа.Едва ли хората в челото играят както им падне а не правят някакъв анализ и т.н.Все пак се утешавам че не само аз съм бил алчен и съм се натъпкал с играчи дето не играят а не се доверих на тези дето се доказаха през сезона Но всеки си носи последствията от решенията....

P.S.Все още не съм загубил надежда да вляза в тройката в безплатната лига така че внимавайте-за престиж естествено но на това нямане все е нещо
              Liverpool Forever

Коментар

Точно защото е без смени и нямах шанс да оплескам всичко
                хахаха, и ти си прав, затова и я харесвам лигата без смени - там също има доста късмет да не ти се контузят ключви играчи, но определено си се иска и доста майсторлък
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Е, ясно, че е късмет, малко като сентасе е - има си и някаква идея все пак Аз очаквах някакви ротации, но чак пък толкова, отделно, както написа и ти, избухванията на Кунчо (уж и него да го пазят, пък не стана) и двойката на Тотнъм си бяха нещо сериозно. Но топка е, върти се - аз само гледам и се радвам на надпреварата в челото - определено е една от най-оспорваните досега
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                    Ти пък не смей да се оплакваш за отбора ти без смени! Най-високия резултат и 8 играча, които чакат втория си мач за кръга...
                    Не ти трябва никаква лястовица.
                    Точно защото е без смени и нямах шанс да оплескам всичко
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Бялата лястовица в този ужасен за двата ми отбора кръг са двете спасени дузпи от Гомес, когото само аз имам в лигата без смени
                      Ти пък не смей да се оплакваш за отбора ти без смени! Най-високия резултат и 8 играча, които чакат втория си мач за кръга...
                      Не ти трябва никаква лястовица.

Коментар

• Бялата лястовица в този ужасен за двата ми отбора кръг са двете спасени дузпи от Гомес, когото само аз имам в лигата без смени

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Мда, неволите ми продължават - след като продадох Али, Кейн, Тоби и Кунката, те се разцепват от точки, а аз си купувам Клайн, Марсиал, Лукаку, Бракли и Коутиньо, които дори и не помирисват терен, но аз ги чакам да избухнат сдвоен кръг Тъпо, щях да има поне 2 пъти повече точки, ако не бях правил нито една смяна, а сега имам 41 точки с бенч бууста Тази година ми е нулева, надявам се догодина да е пълна
                          Знаеш много добре, че в повечето случаи фентъзито е чист късмет. Сега това е двойно по-вярно.
                          Аз очаквах да рестнат титулярите на Пуул, без Стъридж и Фирмино и шанс 50/50 за Милнър. Не съжалявам за направените трансфери там, а за ротацията на Ман Гаал, пуснал тийнейджъра вместо Маршала.
                          Останалото е късмет - гол на Санчес, и непростим пропуск на Йозил; хеттрик на Агуеро срещу Челси; пресилена дузпа срещу Лестър и гол за Карол; по чифт голове за Али и Кейн... Всичко това в двоен кръг и правилните чипове могат да направят трицифрени резултати. Честито на успелите!

Коментар

• Мда, неволите ми продължават - след като продадох Али, Кейн, Тоби и Кунката, те се разцепват от точки, а аз си купувам Клайн, Марсиал, Лукаку, Бракли и Коутиньо, които дори и не помирисват терен, но аз ги чакам да избухнат сдвоен кръг Тъпо, щях да има поне 2 пъти повече точки, ако не бях правил нито една смяна, а сега имам 41 точки с бенч бууста Тази година ми е нулева, надявам се догодина да е пълна

Коментар

Мдааа след Марсиал и Лукаку вчера, днес и двойния кръг на Миньоле и Коутиньо отива в коша. Чудесно

А за капак в лигата без смени в последния момент си промених тройния капитан от Агуеро на Йозил... веднага хеттрик
                              Ъхъ, ти си единственият, дето е по-зле от мен Ама аз имам и Клайн , отделно Баркли и Коулман Егати гредата е този двоен кръг...

Коментар

• Мдааа след Марсиал и Лукаку вчера, днес и двойния кръг на Миньоле и Коутиньо отива в коша. Чудесно

Last edited by Hakkinen; 17.04.2016, 16:09.

Коментар

Working...
                                X